SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YAZIK OLDU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3648)

ESPERANZA 27.11.2005 10:22

teknik kadro şu mehmet yıldız denen adamı daha kaç maç ilk onbirde sahaya sürecek merak ediyorum.beşiktaş 10 kişi kalsa noolur.zaten mehmetle başlayınca bizde 10 kişiyiz sahada.oyunda var gibi gözüküyo ama top öldürmekten başka bişiy yaptığı yok.uyan ey lorant uyannnnnn.karşında dardanelspor yok beşiktaşla oynuyosun gönderin allah aşkına şu adamı oynaması gereken yere.of ya

ESPERANZA 27.11.2005 10:23

moral bozma yok arkadaşlar,toparlanalım.NEYİMİZ VARKİ SİVASSPORDAN BAŞKA...

Arif Coşkun 27.11.2005 10:32

[QUOTE=ESPERANZA]o soğukta oraya gidelerdenim bende kardeş,moralimizde bozulsa sorun diil,-30 derecede 10 kez yenilseler 11.maça gene gideriz.başka sivasspor yok bizim için.sen içini rahat tut.bizi düşünme[/QUOTE]
Bravo arkadaşım. İşte örnek olacak gerçek taraftarlık bu.Kutluyorum seni kardeşim.İyi günde kötü günde her zaman yanında olandır taraftar.İyi günde çevrende etrafında çok olan olur.Ama biraz kötü bir şey gelince başına,kimseyi bulamazsın çevrende. Yenilmekte var yenmekte var,ne olursa olsun biz yine takımımıza desteğimizi esirgememeliyiz.Futbolculara hakaret ederek kızarak birşey kazanmayız onların motivasyonlarının kaybolmasına neden olur öyle tutumlar. Oynadığımız takım Beşiktaş ne olursa olsun,isterse ölüleri olsun.Hepsi süper lig tecrübesine sahip,hepsi kaliteli futbolcular. Beşiktaş maçı aldıysa tecrübesiyle başka birşeyiyle değil bence.Oyunmu oynadı Beşiktaş,yoookkk.
İşte bu önemli arkadaşlar.Bizim tecrübe eksikliğimiz var.O da olacak zamanla inşallah. Fazla kendimizi üzmeye gerek yok. Geldiğimiz yer belli. Daha ilk senemiz,bu seneyi atlatalım tehlikeli yerlerden uzaklarada kalarak,seneye daha iyi bir konumda tecrübeli,oturmuş bir takım olarak daha iyi oyun, daha iyi maçlar oynayacağımız kesindir.Bence bu seneye dikkat!
Saygılar

twity_58 27.11.2005 11:23

[B][COLOR="Red"]gol pozısyonu dıyerek kendımızı avutmamıza gerek yok ..ne kadar pozısyon elıne gectı sen bunların kacını degerlendırebıldın önemlı olan buydu..ama olmadıı ..rovange insallah böyle olmaz..[/COLOR][/B]

extrasivas 27.11.2005 12:02

ne oluyor bize kac haftadir puan kaybediyoruz haftayada maci alamazsak korkarim cok kotu olucak hayllerimiz suya dusmemeli ben sivasi ilk 3 te gormek istiyorum

agumus_58 27.11.2005 12:12

benim tespitim: bu takım gol attıktan sonra orta sahayı rakibe varip defansa çekildiği müddetçe bizim maç kazanmamız hayal. ha diyeceksiniz ki golden sonra da baskılıydık pozisyonlar bulduk. evet doğru. çünkü maçın daha başlarıydı. fakat 30. dakikadan sonra ne oldu. yine aynı hastalık yakamıza yapıştı ve rakip takımı kendi sahamıza davet ettik. onlar bu daveti geri çevirmedi.
lorant hakkında da birkaç söz söylmek istiyorum. lorant gerçekten iyi bir teknik adam fakat hırsındanmıdır bilinmez çok sinirli ve bu takıma zarar veriyor. medyaya karşı takındığı tavırlar da yine prestijimizi azaltıyor ve takımı olumsuz yönde etkiliyor. ayrıca lorant'a kızgınım. çünkü takıma hala adam akıllı ofansif futbol oynamayı öğretemedi. 14 hafta geçti. artık puan kayıplarına tahammülümüz yok.
bunlar benim görüş ve saptamalarım.

serhankaburcuk 27.11.2005 12:56

[b]İlk golden sonra daha farklı kazanabileceğimiz bir maçı 3-1 lik skor ile kaybettik..Futbolcularımız Werner Lorant'ın dediği gibi süper futbolcu star futbolcu edasına yatıp taktik futbol oynamadılar...Eğer böyle devam edersek benim Kayseri maçından hiç umudum yok..İnşallah bir çözüm buluruz...[/b]

ziya58_33 27.11.2005 13:03

GEÇMİŞİ UNUTUP ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKMALIYIZ KAYSERİYİ KESİN YENMELİYİZ VE YENECEGİZ.

serhankaburcuk 27.11.2005 13:06

[QUOTE=ziya58_33]GEÇMİŞİ UNUTUP ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKMALIYIZ KAYSERİYİ KESİN YENMELİYİZ VE YENECEGİZ.[/QUOTE]

[b]Bu futbolla zor be gardaş...Ama inşallah yeneriz...[/b]

celilaksu 27.11.2005 13:10

BİR MAĞLUBİYETLE LİGDEN DÜŞMEYİZ DAHA ÖNÜMÜZDE ÇOK MAÇ VAR HİÇ BİR TAKIMDADA BİZİM GİBİ BİR TARAFTAR YOK ŞAMPİYON SİVAS

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:17.