![]() |
Cevap: Sivasspor - Torku Konyaspor
torku konyayı yenip fenerlilere bakışımızı degiştiririz :D:D
|
ha maçın tahminini yapayım 4-0
|
kadır ve kamıl .oynamasın bu.takım her takımı yener yeterkı 2sı oynamasın ..kamıl kaptırdı topa koşmuyor .utaka kosuyor ..mehdı oynar bu hafta bence
|
Maç ilk yarı biter ikinci yarı okeye döneriz.Enteresan bi de tahmin yapayım.Carlos maca Piech le baslar ve o da 2 gol atar.
|
Kalede Borjan Sağ kanatta Cicinho Burhan sol tarafta Aatıf Ziya Stoperde Ümit Da Costa ön liberoda Kadir Adem forvette Utaka forvet arkasında Mehdi veya Grosicki ile çok iyi bir kadro olduk bence ve bu kadro Konya karşısında zorlanmaz bence. Bu maç için değil ama bütün lig için söylüyorum: Kulübedeki yerli kalitemiz bence çok düşük ilk 11 haricindeki yerlilerden oyuna girebilecek hiç bir atak oyuncusu yok en kaliteli kulübe oyuncularımız Apo-Hakan Arslan ve Murat 3'ü de defansif oyuncular. Yerli bir alternatif forvet çok iyi olur.
|
konyayı hiç izlemediğim icin sadece sivassporumuzun kayseri macında oynadıgı takım oyununa bakarak kesin kazanırız dıyorum
|
[B]konya maçını kayserideki oyunumuzu devam ettirirsek -ki devam ettireceğiz inşallah- çok zorlanmadan kazanacağımız görüşündeyim..bence daha ilk yarıda boğucu pres ve çabuk pas oyunuyla kilidi açarız..içimden 4-0 geçiyor...bu hafta kamil efendinin ve borjanın yedeğe çekilebileceğini rengifo ve ahmetin ilk 11'e adapte edilebileceğini düşünüyorum..ayrıca tribünlerin de full dolacağı görüşündeyim ve inşallah biz de statta yerimizi alacağız...[/B]
|
konya ıyı sıstı geregı yapılması gerek :)
|
Konya macını taraftarımızın destegiyle zorlanmadan alacagımızı düsünüyorum. ALLAH kısmet edersede bizde Kayseriden gelip takımımızın yanında olmak istiyoruz. Güzel futbolumuzu devam ettirip 2013 2014 sezonun ilk galibiyetini alıp hanemize 3 puanı yazdırırız İNŞALLAH...
|
yenılcez dedım zaman hep yendık sımdı de dıyorum konya yener
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:49. |