![]() |
Cevap: Sivasspor kadromuz!!
[img]http://www.footballuser.com/formations/2013/09/822779_Sivasspor.jpg[/img]
|
4-4-2
Borjan - Cicinho, Ümit, Da Costa, Ziya - Hakan, Kadir , Aatif, Burhan - Djebbour, Utaka yedekler: Korcan, Murat Akca, Abdülkadir, Aydin Karabulut, Adem, Abdurrahman, |
[B]4-3-3 Sistemi bence iyi olur ![/B]
[img]http://www.footballuser.com/formations/2013/09/822813_Sivasspor.jpg[/img] |
Kim oynuyorsa oynasın ama formayı hak etsin de oynasın. süper lig oyuncusu olduğunu unutmasın aldığı paraya ve taraftarın beklentisine karşılık verebilsin. Onun dışında ismin önemi yok benim gözümde. Atıyorum Cihan oynayıpta Utaka'dan faydalı olacaksa Utaka oynamasın da Cihan oynasın orası pek önemli değil bence. Ama benim beklentim büyük yeter ki bi form yakalayalım. Rengifo dışında transferlerde olumlu bence
|
çoğunluk kaleyi korcana teslim etmiş ama ben korcanada güvenmiyorum iyi bir kaleci transferi gerekli idi fakat olmadı genç kaleci nihat şahin in bu iki kaleciden daha iyi olacağını düşünüyorum devre arasına kadar nihat idare eder devre arası iyibir kaleci şart
kadromuz bence nihat cicinho ümit manueldecosta ziya burhan mehditaouil hakan aatıf rafik utaka korcan abdurahman adem kadir aydın ahmet |
RC futbolu zorlaştırmıyor forvet ihtiyacı vardı bir forvet aldı iyi olan oynayacak. Sol kanat grosicki ile Aydın, forvet arkasıda atıf ve Mehdi arasında iyi olanla devam edecek diğer bölgelerde değişiklik olmaz..
|
takim'in oturmasi birbirine alismasi birkaç hafta'yi bulabilir
|
[B]Tek maçta Borjan'ın kellesini kesen Sivasspor taraftar grubuna selamlar.[/B]
|
[B]Refik
Utaka Aatıf Kadir Hakan Burhan Ziya Ümit .Costa Cici Korcan Yedekte Kamil Veya mehdi oturabilir bence kadro böyle İçerde kaybetmez.[/B] |
[QUOTE=DieForMetal58;875601][B]Tek maçta Borjan'ın kellesini kesen Sivasspor taraftar grubuna selamlar.[/B][/QUOTE]
Hangi tek maç acaba Borjan ın hataları 50 dk lık klip olur. Korcan ın da çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama yerli işte |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:05. |