SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-2 Kasımpaşa (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36978)

SivasliMuhammed 21.09.2013 17:29

Cevap: Sivasspor - Kasımpaşa

kamil girmeli kamil! niye anlamiyorsunuz!!!

58fatihcan 21.09.2013 17:39

Taraftari cok merak ediyorum nasil ve stad dolu mu

shang 21.09.2013 17:50

evlere şenlik defansımız var 5 tane olurdu ilk yari forvetsiz oyun oynuyoruz hiç bir varlik gosteremedik 2.yari ayni oyunla mumkun degil bu mactan puan almamiz

58sinan58 21.09.2013 17:52

yediğimiz şu ikinci gole bak ya orta sahada adamlar birbirine bakıyor topu hangimiz alsak diye herifin oğlu aralarına girip topu alıp gidiyor gol atıyor deli olacam ya bu kadar ucuz gol yenmez ki

izmirliyigido 21.09.2013 18:00

Aydın çıkmalı Kamil Grosicki girmeli. Ve mutlaka forvet alınmalı. Aatıf yerini yadırgadı hep sola kaçıyor forvet hattı boş kaldı. Djebour ne olursa olsun kötü bile olsa forvete geçmeli. Bu nasıl futbol ya?

Ümit bugün uykulu gibi çıktı sahaya halende öyle. 2. golde çok büyük hatası var. Defans rezalet. Da Costa bugün gol ble atsa havaya girmiş gibi. O nasıl paslar, o kafa pası az kaldı gol oluyordu.

Ben Carlos'a güveniyorum maçı çevirir. (İnşallah)

.

savaş2 21.09.2013 18:14

***defans öne cok cıkyor,daha sabırlı oynamaız gerekir,korcan bizi fark korudu.

izmirliyigido 21.09.2013 18:21

Odundan adam yapmayı birtek GEPATTO yapmış ve Pinokyo'yu yaratmıştı.

Carlos çok zorlama Kadir'den forvet yaratamazsın !..

.

savaş2 21.09.2013 18:31

***kadirl oyunda düştü, oyunda ,hakan girmeli

B.DUMANLI 21.09.2013 19:05

Cevap: Sivasspor 1-2 Kasımpaşa

Yeni forvete güvenmiyorsan o vakit Cihan´la basliyacaksin Aatif´la baslamakta neyin nesi, gollerde gene kaleci hatasi var.Defans oyuncularinin attigi gollerle sendeleye sendeleye yol aliyoruz.Eskisehir 10 kisi kaldida 3 puani kurtardik aksi taktirde o macdan dahi galip ayrilamiyacaktik.Sivasspor zevk vermiyor,futbol oyniyamiyor.Defansin arkasina atilan toplarla Sivasspor´u her takim yener.Bireysel cabalarla mac kazaniyoruz.O cabalarda olmazsa ortaya bugünki gibi sonuclar cikiyor.Kadir ve Ziya´nin paslari yerini bulmuyor cok top kaybediyorlar.Bu takim Avrupa kupalarina hayatda katilamaz,cünki Sivasspor oyniyamiyor.

B.DUMANLI 21.09.2013 19:15

Cevap: Sivasspor 1-2 Kasımpaşa

Adem,Kadir ve Ziya ile bu ligi nerede bitiririz bilemiyorum.Bu ücüde bu takima köstek olan oyuncular.Ziya topu arkadaslariyla bulusturamiyor ,bulusturamayan kisi süperlig oyuncusu olamaz.Kadir´in top kayibi hastaligi devam ediyor.Böyle bir oyuncu nasil kaptan oluyor onuda anliyamiyorum.Sivasspor bugün yenilmek icin herseyi sahada yapti.Bravo Carlos,bravo Sivasspor....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:43.