![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=cengo64;878703]Düşünülmesi gereken kadro;
Korcan Cicinho Navratil Ümit Ziya Santos Kadir Aydın Mehdi Atıf Cebur(Utaka) 2. yarıların başından itibaren de Grosicki ve Burhan gibi hızlı adamları devreye sokmak düşünülmeli.[/QUOTE] SANTOS kimdir arkadaş.. Yeni bir transfer mi"..? |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;878704]SANTOS kimdir arkadaş.. Yeni bir transfer mi"..?[/QUOTE]
Bende merak ettim |
hakanın ismi santos mu oldu yoksa :-)
|
Da Costa demek istemiş olabilir arkadaş.
|
Utaka'nın bu takımda yeri yoktur! Adamda heyecan yokki takım oyununa uyum sağlasın. Bütün oyuncular tek yürek olmalı.
Eski bir hastalık olan; Öne geçtikten sonra geriye yaslanmak devam ediyor. |
[QUOTE=HALIL;878700]ben fazla takip edemedim sivas elazig dostlugunu zedeliyecek bir seyler oldu mu arkadaslar.[/QUOTE]
vallahi kardeşim ben maçı izlediğim kadar top bizdeyken ıslıkloyrlardı birde maç bidikten sonra sivas kümeye diyirek bağırdılar... |
Her şeye ragmen kazanmak güzeldi takımımızı tebrik edyorum gakkoşlara başarılar
|
Deplasmanda 4 gol ile galip gelmek her yigidin harci degil tebrikler sivassporum
|
[B]Rengifo'yu gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı.Da Costa'yı da stoper diye aldık gol makinesi çıktı.Bu terste bir işlik var :)[/B]
|
[QUOTE=yıldızelii8;878713]vallahi kardeşim ben maçı izlediğim kadar top bizdeyken ıslıkloyrlardı birde maç bidikten sonra sivas kümeye diyirek bağırdılar...[/QUOTE]
SİVAS KÜMEYE DİİL SİVAS BURAYA DİYE BAĞIRDILAR KARDEŞ YANLIŞ ANLAMIŞIN ADAMLAR TEBRİK ETTİ |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:23. |