SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2-0 Gençlerbirliği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37020)

58_Buğra_98 02.10.2013 08:24

Cevap: Sivasspor - Gençlerbirliği

Maç başına 2 gol atıp 2 gol yediğimiz bol gollü maçlarımızın olduğu bir sezon yaşıyoruz. Sezonun başları da olsa... Buna bir dur diyeceğimiz bir maç diye düşünüyorum. Bol gol atmaya devam ama bol gol yemeye dur diyeceğimize inanıyorum. STY'de her ne kadar 2-1 Sivasspor desem de gol yemeden 2 ve üzeri atacağız diye düşünüyorum. Düşüncem inşaallah doğru çıkar ve şöyle 4-0 5-0 :) gibi bir galibiyet alırız umarım. Ne bir tatlı olur ama ohhh ;)

Soyözen 02.10.2013 11:19

Her ne kadar Gençler keklik olmasa da, yine de lige şöyle bi bakınca en dişli takımlardan olduğu da söylenemez. Bu maçtan [B]mutlaka üç puan almamız[/B] için iki [B]psikolojik gerekçe[/B] var:

1- Kasımpaşa aksamasından sonra tekrar "Sivas evinde pek puan vermez" algısını oluşturmak için [B]mutlaka üç puan almalıyız[/B].

2- Elazığ'daki o heyecan fırtınasından hop oturup hop kalkarak çıkardığımız 3 puan anlamını yitirmesin diye [B]mutlaka üç puan almalıyız[/B].

Eğer ilk golü biz bulursak, yüksek ihtimalle maçı alırız gibi geliyor. Ama inşallah bu ilk on-onbeş dakika değil de, yirmibeş civarında olur, zira ilk golü çok erken bulmak karşı takıma afalladıktan sonra silkinip saldırmak için süre veriyor. Bu azimle ilk yarı bitmek üzereyken gol atıp skoru eşitliyorlar ve bu durumda takımın soyunma odasına moralsiz gitmesine, rakip takımın ise tam tersi moral tavan yapmış şekilde gitmesine neden oluyor.

Sonuç olarak bu kadar lafın özeti, nasıl olursa olsun, [B]mutlaka üç puan almalıyız[/B].:rolleyes:

PRoFeSSioNaL 02.10.2013 11:24

[B]Gençlerbirliği Fenere Karşı Yenildi Buda Bizim İşimize Yaradı Onlar Umut Bulmaya Çalışacak Ama Sivasspor Elazığ Galibiyetiyle Psikolojik Bir Baskı Uygulayıp Maçı Kazanacağız.. 2-1 [/B]

cemahmety 02.10.2013 20:30

Yenersek mükemmel

rsimsek 02.10.2013 20:48

[B]gençler eski gençler değil.kazanacağımıza inancım tam..trabzon maçından önce mutlaka 3 puan almamız gerekiyor..[/B]

58MySouL 02.10.2013 21:55

İstiklal marşı okunurken bişey dikkatimi cekti.cihan özkara yabancı futbolcular gibi rahat pozisyonundaydı sebebini bilen varmı?

SivasliMuhammed 02.10.2013 21:59

[QUOTE=58MySouL;879217]İstiklal marşı okunurken bişey dikkatimi cekti.cihan özkara yabancı futbolcular gibi rahat pozisyonundaydı sebebini bilen varmı?[/QUOTE]
cihan özkara yarim azerbeycanli ve zaten azerbeycan milli takimda oynuyor ama tek ligde türk statüsünde oynuyor

58fatihcan 03.10.2013 00:56

Maçı taraftar kazandıracak inşallah

rapge 03.10.2013 01:35

KORCAN / CİCİNHO-NAVRATİL-UMİT-ZİYA / MEHDİ-KADİR-BURHAN-ATİF-UTAKA /DJEBBOUR

Muhtemel 11'imiz bu olacaktir. Belki Djebbour yedege cekilip utaka forvete sol kanata da aydin konulacaktir. Fakat ben bu 11le cikmamiz gerektigini dusunuyorum.
Mac bizim adimiza zor gececektir. Fakat bu oyunla rahat olmasa da galibiyet alacagimizi dusunuyorum.

B.DUMANLI 03.10.2013 08:40

Yorumlari okuyorumda görende Real Madrid´le oyniyacagimizi sanar.Genclerbirligi bugüne kadar Akhisar´i yenmis ve Kayseri ile berabere kalmis ve 4 defada yenilmis.Yenildikleri takimlar Rize,Karabük ve Konya deplasmanlari ve Fenerbahce ic saha maci.Hepde 1-0´lik sonucla yenilmis buda ilginc olani.
Biz bu Ankara takimini evire cevire yeneriz...
Herkes haddini,seviyesini ve nerede durmasi gerektigini bilecek.Sivasspor yener.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:03.