SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Aydın A Milli Takımda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37176)

Rallim58 11.11.2013 12:34

Cevap: Aydın A Milli Takımda

[QUOTE=savaş2;884370]***milli takımımızda aydına başarılar dilerim ,bence korcan,ziya ve ümitde milli takımı hak ediyor.[/QUOTE]

[B][I]Sıralamaya koyalım;
Ümit her an hazır konumda ve ilk davet edilecek futbolcumuz olmalıydı...

Ziya, beklenilenin altına indi üzerine çıkamadı, çalışırsa 2. futbolcumuz olabilir...

Korcan bu sene kendine özgüveni geldi. İnşaallah devamı gelirse neden olmasın, diye sıralayabiliriz...

Aydın Karabulut'a da başarılar diliyorum
[/I][/B]

halilxx58 11.11.2013 13:20

Umarim aday kadroya alinan genc ve yeni isimler forma sansida bulur. Hic bir iddia ve önemi olmayan su maclara böyle bir onbirle cikilabilir:

Tolga; Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Semih Kaya, Caner Erkin; Gökhan Töre, Salih Ucan, Oguzhan Özyakup, Aydin Karabulut, Emre Colak; Adem Büyük

HALIL 11.11.2013 13:35

su an sivasspordan 3-4 futbolcu milli takimda banko oynar terim efendi !

B.DUMANLI 11.11.2013 14:21

Gercekten cok güzel mücadele veriyor sahada,milli takima secilmeside bunun bir göstergesi.Milli takima secilen bir futbolcuyuda takimda tutabilmek cok zor gibime geliyor bana yakinda Istanbul takimlarindan birinden transfer teklifi alirsa sasirmamak gerektigine inaniyorum.

halilxx58 11.11.2013 15:25

[QUOTE=B.DUMANLI;884439]Gercekten cok güzel mücadele veriyor sahada,milli takima secilmeside bunun bir göstergesi.Milli takima secilen bir futbolcuyuda takimda tutabilmek cok zor gibime geliyor bana yakinda Istanbul takimlarindan birinden transfer teklifi alirsa sasirmamak gerektigine inaniyorum.[/QUOTE]

Aydin Karabulut daha önce Besiktasta üc yilda sadece 17 macta forma giymis, ardindan bir cok takima transfer oldu, gecen sezon elazig'a gelene kadar dogru dürüst hicbirinde dikis tutturamadi. Kendini yeni yeni ispatlamaya baslamisken tahmin etmiyorum ayni hatayi bir kez daha yapacagini...

hoğuz 11.11.2013 15:42

*Fatih Terim, mesajı verdi çalışan milli formayı kapar ! Bu güzel bir adım, şahsen ben Sivas'a karşı operasyon yapıldığını düşünüyordum, şampiyonluğu kovaladığımız yıllarda bile 2-3 oyuncumuz çağrılmıştı.(Mehmet Yıldız bikaç dakika oynamıştı , Hayrettin ve Sedat çağrıldı ama hiç forma giyemedi sanki hatırladığım kadarıyla)
*Geçen yıl ligin asist kralı Erman Kılıç çağrılmamıştı bile
*Ziya geçen senenin en iyi sol beki olmasına rağmen Gökhan Süzenler falan çağrıldı Ziya çağrılmadı...
sonuç olarak Aydın'ı tebrik ederiz Ziya , Ümit ve Korcan da en yakın zamanda milli formayı giyecektir eminim..

psychology58 11.11.2013 16:09

[B]Öncelikle Aydın'ı ve onu gören ekibi tebrik etmek lazım. Bence Ümit ve Ziya da kesinlikle olmalıydı. Hele ki defansın göbeğinde iki yiğido Ümit ve Ömer Toprak oynasa çok güzel olurdu.[/B]

ROMANTİK KATİL 11.11.2013 18:02

Bende bu hafta oynanacak Galatasaray macı olması sebebiyle Fatih Teriminde Galatasaraylı bir hoca oldugunu düsünerek bizim üstümüze oynanmıs bir oyun olacagını düsünüyorum.

Cerny312 11.11.2013 20:57

Helal olsun Aydın Bizi Birkere Daha gururlandırdın

Fatih Terim Sende Ümit'i Ziyayı Görmüyorsan Ben sana ne diyim pes Gidersin Serdar Aziz'i alırsın ....

bulutbey27 11.11.2013 21:07

ziyada bu gururu hak eden oyunculardan biridir bence onuda görmek isterdim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:07.