![]() |
Cevap: 2014 ARA TRANSFER
Teknik kadronun işi takıma faydalı olacak futbolcuları bulmaktır bırakalım işlerini yapsınlar bunun için para alıyorlar taraftar olarak bizde vazifemizi yapıp stadyumu doldurarak takıma destek olalım
|
Cevap: 2013-2014 Ara transfer sezonu
Benim Önerilerim: tanidigimiz isim Abderrazak Hamdallah: suan iyi formda gibi görünüyor 31 macta 19 gol 10 asist.....
Youssef Msakni: Bence cok klas bir futbolcu, 2.atifimiz olur diye düsünüyorum,videosunu izleyin tavsiye ediyorum ;) |
iniestanin veya xavinin kücük kardesi varmi varsa hemen alalim ;))
|
[QUOTE=sivastatlıbelam;887346]forvete hücum hattına tek bir isim var MOHAMMED SALAH...GELİRSE HARİKA OLUR.[/QUOTE]
Hacı Abi Be Onu Bize Vermezler teknik Bir forvet Ama Maliyeti yüksek olur imkansız gibi bişey |
şuan kasımpaşada olan özer hurmacı kadro dışı alsak iyi bir transfer olur
|
[QUOTE=34yigido34;887913]şuan kasımpaşada olan özer hurmacı kadro dışı alsak iyi bir transfer olur[/QUOTE]
gercekten iyi olur sana katiliyorum bu oyuncu bizim takima guc katar |
Gaziantep'te ayrılık
Gaziantepspor ile sezon başında bir yıllık sözleşme imzalayan Uğur Kavuk kulüpten ayrıldı. Daha önce yapılan görüşmelerde taraflar karşılıklı olarak anlaşırken, sözleşme dün resmen feshedildi. İstanbul Belediye, Antalya ve Sivasspor gibi takımların uzun yıllar formasını giyen tecrübeli sağ bek için birçok Anadolu kulübünün teklif götürdüğü belirtildi. Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki oyuncunun, gelecek hafta kararını vermesi ve tekrar Süper Lig’de bir ekipte forma giymesi bekleniyor. fanatik |
[QUOTE=Abdullah DuMaN;888118]Gaziantep'te ayrılık
Gaziantepspor ile sezon başında bir yıllık sözleşme imzalayan Uğur Kavuk kulüpten ayrıldı. Daha önce yapılan görüşmelerde taraflar karşılıklı olarak anlaşırken, sözleşme dün resmen feshedildi. İstanbul Belediye, Antalya ve Sivasspor gibi takımların uzun yıllar formasını giyen tecrübeli sağ bek için birçok Anadolu kulübünün teklif götürdüğü belirtildi. Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki oyuncunun, gelecek hafta kararını vermesi ve tekrar Süper Lig’de bir ekipte forma giymesi bekleniyor. fanatik[/QUOTE] Sergenin futboldan çaktığı burdan anlaşılıyor. İlk işi bu arkadaşı postalamak olmuş |
aydın adem kesın kalmalı ve hızlı ve golcu forvet lazım
|
[B]Rafık,Grosicki,Utaka gönderilmeli.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01. |