![]() |
Cevap: Ben Sivas'ı Satın mı Aldım ?
Bu tezahürati yapanlarin kafalarinin hadiselere basmadiğıni düşünuyorum ... Ne akla
Boyle bağirir ki bir insan anlamayadim mantiksizligin daniskasi Aziz şike yaptiysa kime yapti şkeyi Lütfen mantikli olalim biraz... Sivasspor camiasini küçük düşürmekten başka bisey degil k...i bu |
Bu taraftar eleştirildiği zaman eleştirenler haksızmıymış. bilinç yok,birlik beraberlik yok,herkes ayrı telden çalıyor.
maalesef Türkiyeye kendi kendimizi rezil ettik |
Sike yapsana diye bagıran insanlar (pardon özür dilerim İnsan kelimesini kullandıgım için) ne oldugu belli olmayan ucubeler o sözleri aslında Mecnun baskana yaptıklarının farkında bile degiller. Onlara baskanın sözünü hatırlatmak lazım '' MAC SATAN NAMUSUNU SATAR ''. Böyle dallamalar artık gelmesin trübüne kardan cok zararları var.
|
[QUOTE=bumin58;898128]Ulan şe..siz aziz neden uzun zamandır dışsahalara gitmiyordun da bu karşılaşmaya geldin. Utanmadan yöneticilerle ilişkimiz vardı diyor. Taraftarın bu söylemine katılmasamda bu bizim için olumlu oldu bir daha Sivası kendisine yakın görüp gelemez gidiyorsa tüm dış sahalara gider bizede gelir . başka yere gidemeyip neden Sivasa geliyorsun .....
okuyun hak verin sen taraftarına konuş aziz gelir galiba biri sensin |
[QUOTE=elbeylii;898295][QUOTE=bumin58;898128]Ulan şe..siz aziz neden uzun zamandır dışsahalara gitmiyordun da bu karşılaşmaya geldin. Utanmadan yöneticilerle ilişkimiz vardı diyor. Taraftarın bu söylemine katılmasamda bu bizim için olumlu oldu bir daha Sivası kendisine yakın görüp gelemez gidiyorsa tüm dış sahalara gider bizede gelir . başka yere gidemeyip neden Sivasa geliyorsun .....
okuyun hak verin sen taraftarına konuş aziz gelir galiba biri sensin[/QUOTE] Ne yazdın gardaş açık yaz |
hiç maça gelmeyen adamlar büyük takımların maçlarında stada geliyorlar. bu yüzden büyük maçları stadda izlemeyi pek sevmiyorum.görün haftaya bunun yarısı bile olmayacak.geliyorsan her hafta gelde taraftarlığınızı görelim
|
Bu olay ile içimizde ki sahte Sivas'lılar, içimizde ki 3 İstanbul sevdalıları kendilerini belli ettikleri gibi bizi de cümle aleme rezil ettiler !.. Sizin yapacağınız tezahüratın içine de, sizin beyninize de, ne diyeyim yahu bilemiyorum ki? Ayıptır yav, zaten tezahürat yapmayı bilmiyorsunuz, zaten tribün yapmayı bilmiyorsunuz, birde kalkmış lafın sonu nereye gideceğini bilmeden saçma sapan tezahüratla adımızı iyice lekelediniz. Yazıklar olsun size.
Çıkmayın bir daha o tribüne !.. Zaten bir avuçsunuz, zaten birlik beraberlik, kardeşlik ne demek bilmiyorsunuz gelmeyin bir daha tribünlere. Sivasspor birşey kaybetmez 300 kişi gelmeyince. Hiç olmazsa yaptığınız bu tür çirkin tezahüratlarla itibarımız kaybolmaz. Siz ancak hakeme küfür edilirken, rakip takımı kümeye yollarken, rakip taraftara küfür edilirken birlik oluyorsunuz. Başka hiçbir zaman grupların güzel bir tezahüratta birleştiğini görmedik. Bunları yazarkende zannetmeyin ki, Fener'i desteklediğim için yazıyorum. Bırakın ne güzel yenmişiz adi bir takımı, tadını, keyfini çıkartalım. Bütün Türkiye bizi galibiyetten dolayı konuşacakken, bir kaç çapulcunun yüzünden sosyal medya bu saçma sapan tezahüratla sallanıyor. Beş paralık ettiniz bizi. Adam olmadan dönmeyin tribünlere !.. Alayınız.. Tayfanız, lideriniz, abileriniz, hepiniz.. . |
taraftar grupların yaptıgı bu saçma tezaruhattan sonra galibiyete bile sevinemedim
|
Bu şike mevzusunun iyice suyu çıktı, mağlubiyetlerinizi unutturmak için ya da şampiyonluğu kaybetme korkusuyla mağdur edebiyatı yapmayın artık...
|
[QUOTE=fark58;898398]Bu şike mevzusunun iyice suyu çıktı, mağlubiyetlerinizi unutturmak için ya da şampiyonluğu kaybetme korkusuyla mağdur edebiyatı yapmayın artık...[/QUOTE]
lafın özü bu mağdur edebiyatı ve yenilmişlik ezikliği |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:58. |