SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eskişehirspor 2-2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37578)

34MUAMMER58 16.02.2014 10:55

Cevap: Eskişehirspor - Sivasspor

[b]sivassporun son haftalarda düşüşte olduğunu düşünüyorum,ligin ilk maçlarındaki ısıran, baskı yapan,çok iyipas trafiği yapan ,yardımlaşan,ligin ençok pozisyonuna giren ,takım gitmiş,kendine gereğinden fazla güvenen ,yardımlaşmadan uzak ,çok şahsi futbol oynamaya çalışan,rakip kadar pres yapmayan takım olduk bu sorunlar giderilirse özelliklede aydın ve atıf bireysellikten çok takım oyunu oynrlarsa tekrar özlediğimiz sivassporu seyredebiliriz ,utaka ve aykuttan 2.yarılarda umutluyum ,oldoniye zaman lazım zayıflaması hızlanması hareketlenmesi,maç eksiğikliğini gidermesi lazım a2 takımında bu sorunlarınıı giderilmeye çalışması lazım eskişehiri yedeklerimiz yordu onlar tüm dikkatini kupaya vereceklerdir daha önceki maçlarda diegoya takılıyorduk diegonun olmaması bizim avantajımız enazından yenileceğimize inanmıyorum galip gelirsede o takım sivas olur [/b]

Salim58 16.02.2014 13:25

[B]Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile yarın deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.[/B]

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleşen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı.

Yarı sahada çift kale maçın ardından hücuma dönük oyuncular, şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Antrenmana, sakatlığı süren kaleci Korcan Çelikay, rahatsızlığı bulunan Adem Koçak, izinli Abdurrahman Dereli ve Eren Aydın katılmadı.

Bu arada, bir grup Zara Belediyespor taraftarı, teknik direktör Carlos ve Zaralı oyuncu Ziya Erdal ile diğer futbolculara tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu.

Sivasspor kafilesinin, bugün özel uçakla Eskişehir'e gideceği belirtildi.

cemahmety 16.02.2014 14:10

Bence bu deplasmandan kesinlikle puanla döneceğiz İnşallah Galibiyet olur, burdan alacağımız galibiyetle Kasımpaşa maçına daha kendimizden emin bir şekilde üzerimizde bir baskı olmadan çıkabiliriz. bu maç çok önemli bu maçı kazanırsak Kasımpaşa maçındaki olası bir yenilgi bizi mahvetmez ama 2 maç üst üste yenilmek veya sadece 1 puan çıkarabilmek bizim için çok kötü olur bu yüzden Es-es'i yenip rahat rahat ilk 3-4 hedefimizle devam etmeliyiz

ihtiyar yiğido 16.02.2014 15:13

İç sahada başarılı bir grafik çizen Sivasspor deplasmanlarda kayıptı ama Eskişehir deplasmanında bir daha kaybolmamak üzere bulunacak İNŞALLAH

cengo64 16.02.2014 17:13

Korcan-Fatih-Da Costa-Ümit-Ziya

Cicinho-Hakan-Mehdi-Atıf-Burhan

Utaka

Bu kadro ile çıkalım sahaya.Çok Önemli maç alırsak en yakınımızda yakıma kupa mücadelesinde 4 puan fark atacaz.Önde FB ve BJK olduğu için şampiyonlar ligi sansımız var.

mertsivasli58 16.02.2014 21:38

bence eskisehirden en kötü ihtimal bir puanla dönecegimzi düsünüyorum. takimimiz sivasspora yakisir bir sekilde oynayip agresiv ve mücadele ederse Galib de gelebiliriz cünkü eskisehir suan eski gücünde degil sadece saha ve taraftar avantaji var. bizimkilerde oradaki atmosferden etkilenmezlerse umutluyum. bir iki kelimede aykut öztürk icin yazmak istiyorum, kupa macinda onu izledim ve begendim sadece ilk maci oldugu icin cok heycanli ve adaptasyon Zamani geciriyor. durusundan haraketlerinden iyi futbolcu oldugu belli ve en önemlisi nerede duracagini nereye kosacagini cok iyi biliyor bence sivasspora cok faydali olacaktir sadece biraz zamana ihtiyaci var ve yarinda oynarsa kimse sasirmasin.

A.Turan Korkmaz 16.02.2014 22:00

[url]https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/0000014/TFF/STATULER/2013-14-Sezonu-Super-Lig-Statusu.pdf[/url]

Güncel lig statüsüne göre [B]bu yıl 5 takım AVRUPA KUPALARINA [/B]katılacak.
1) normal şartlarda lig 1. ve 2. şampiyonlar ligine;
Türkiye kupası şampiyonu,lig3. ve 4. sü UEFA Avrupa ligine gidiyorlar.
2) Türkiye kupası şampiyonu, ligi ilk 2 içinde bitirirse, [B]kupa finalisti 5. takım olarak Avrupa ligine gidiyor.[/B]
3) [B]Diğer tüm durumlarda ise kupa finalistinin hiç şansı yok, UEFA Avrupa ligine gidemiyor.[/B]
Bu verilere bakarsak, [B]Türkiye kupası sadece alan takıma yarıyor, final oynayana ise pek fayda getirmiyor. Yani, kupadan elenmekle çok şey kaybetmedik.[/B]
Öte yandan, [B]ligde ilk beşe girmek çok önem arz ediyor. Beşincinin Avrupa şansı bile çok yüksek.[/B]
İlk beş için şu durumda [U]üç büyütülmüşlere[/U] ilave olarak [B]Bursaspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Karabükspor, Akhisarspor ve Trabzonspor ile çekişiyoruz[/B]. Bu takımlarla yapacağımız maçlar 6 puanlık olacak. Bu takımlardan sadece FB ile oynayıp yendik, diğerleri bekliyor. [B]Dolayısıyla bu iki hafta alacağımız her puan altın değerindedir. Yenemiyorsak yenilmemeliyiz[/B].
Sivasspor'umuzun deplasman fobisini bu iki hafta yenip Sivas'a puanlarla dönmesini diliyorum.

kristom 17.02.2014 10:36

erkan zengin gününde olmassa yada tutabilirsek maçı alırız diye düşünüyorum
çünkü çok formda

onur0634 17.02.2014 10:47

Bu maçı kazandığımız takdirde ilk 4-kopar bence büyük avantaj sağlarız avrupa kupaları için...

58CeZa58 17.02.2014 11:08

[QUOTE=A.Turan Korkmaz;899148][url]https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/0000014/TFF/STATULER/2013-14-Sezonu-Super-Lig-Statusu.pdf[/url]

Güncel lig statüsüne göre [B]bu yıl 5 takım AVRUPA KUPALARINA [/B]katılacak.
1) normal şartlarda lig 1. ve 2. şampiyonlar ligine;
Türkiye kupası şampiyonu,lig3. ve 4. sü UEFA Avrupa ligine gidiyorlar.
2) Türkiye kupası şampiyonu, ligi ilk 2 içinde bitirirse, [B]kupa finalisti 5. takım olarak Avrupa ligine gidiyor.[/B]
3) [B]Diğer tüm durumlarda ise kupa finalistinin hiç şansı yok, UEFA Avrupa ligine gidemiyor.[/B][/QUOTE]

benim bildigime göre kupayi kazanan ligden dogru avrupaya giderse ozmn finalist gitme hakkini elde ediyor almanyada öyle
mesela GS 3.ncü oldu kupayi aldi
ozmn finale antalya ciktiysa antalya gitme hakkini kazaniyor yoksa bi yerimizi silmisin sen bu yazdiklarinla
4ü ligden biri kupadan
galiba FB cezasida kaldirilmazsa ilk 5 e girenler avrupaya gidecek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:19.