![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
arkadaş bu aatıf ve burhan özürlümü bile bile sarı gördüler burhan kasımpaşa maçında yok
|
[QUOTE=34yigido34;899274]arkadaş bu aatıf ve burhan özürlümü bile bile sarı gördüler burhan kasımpaşa maçında yok[/QUOTE]
olsun onun yerine cihan oyna insallah |
zor bir deplasman arkadaşlar kolay değil bence 1 puan değerli.
aatıf 13 gol yaptı kral bizde her türlü. kısa pas yapmalıyız oyuncular uzalk oynuyor birbirine. hücum hattımız etkili ,defans da çok panik oluyoruz. |
[B]Cuma günü halı saha maçım var adam bulamaz isem Mahmut Bezgini çagırırım.[/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]kaleciye yüklenmeyin arkadaşlar yediği gollerde yapacak bişey yok 2-3 tane kritik pozisyon çıkarmış hatta ca costa ya yapılan hareket penaltı aynı şekilde kamaraya yapılan harekette penaltı genel olarak 1 puan sevindirici ama 85. dakikada ceza sahası dışından gol yemek hiç hoş değil 11 adamımız ceza sahasında ama uzak mesafeden gol yiyoruz[/B][/FONT]
|
Maçtan önce sorsalar 1 puana razı olurdum Galip gelebileceğimiz bir maçtı kalecimizin tecrübesizliğinden dolayı malup olduk canın sağ olsun yigidom 1 puan da iyidir eses deplasmanından her babayiğit puan alamaz bizimde deplasman karnemiz kötü olduğundan şükürler olsun diyorum .
( küçük bir eleştiri = elimizde fener maçından süper performansıyla çıkan nihat diye bir kalecimiz vardı keşke onu kullansıydık ) |
[QUOTE=DieForMetal58;899288][B]Cuma günü halı saha maçım var adam bulamaz isem Mahmut Bezgini çagırırım.[/B][/QUOTE]
Carlos izin vermez sen başka kaleci bul.:D |
[QUOTE=Ferhat06;899294]Carlos izin vermez sen başka kaleci bul.:D[/QUOTE]
[B]Tamam yahu. 2 yaşında bir kız kardeşim var kaleye onu alırım.Mahmuta işim düşmedi Allahtan :D[/B] |
Kalecinin suçu yok her hareketinde ben 2.lig kalecisiyim diyor.Sen bu adamı transfer edip kaleye koyarsan yapacağı da budur.Korcan süper kaleci değil ama o iki toptan birini çıkarırdı.
Maça gelirsek Utaka'lı kısım Utaka'sız kısım diye ayırmak lazım Utaka 90 dakika oynasaydı maç 4-2 falan biterdi.Transfer döneminde iyi bir santrfor alınsaydı bu maçı çok daha rahat kazanırdık Eskişehir defansı çok kötüydü ama biz üstlerine gidemedik.Aykut Öztürk maça girdi ben adını duymadım.Bugün Ümit Da Costa hava toplarında etkiliydi ama birebir mücadele konusunda kötüydüler yemedikleri çalım geçirmedikleri adam kalmadı. |
Utaka ilk onbir oynamayınca ilk yarıyı zor toparlıyoruz. Hayır tek forvet için yeni transferlerle beraber 4 alternatif var. Biriyle başla. Neden atif a bukadar yük yüklüyorsun. Eskişehirin iyiolmadığı birzamanda 2-1 e getiriyorsan deplasmanda bunu da koruyacak taktiği uygulamalısın. İnşallah utaka nın birşeyi yoktur. Mahmut tercihi çok yanlışş. Şaşırdım Mahmut nasıl bir kaleci? İnşallah kasımpaşa maçına forvetli çıkarız.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:56. |