SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Korcan kaleyi devralıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37621)

DOGU_BEY 02.03.2014 16:30

Cevap: Korcan kaleyi devralıyor

[B]bütün suçu mahmutta arayan arkadaşlara sesleniyorum.....tamam kasımpaşa maçında hiç yenmeyecek 2 hatalı gol yedi....peki bugünkü elazığ maçı? senin ümit kurt denen kazma tepesiyle hava topuna çıkıp inanılmaz kademe hatası yapıyor, ortashanda hakan arslan ve kadir inanılmaz pas hatası ve kayıplar yapıyor, aydın ve atıf efendiler ayağında top ezip duruyor neden onları kimse görmüyor da bütün suç mahmuta kesiliyor?...borjan denen palyaçoya bile 2 yıl sabrettiniz o kadar maç yaktı bizi kimse gık çıkarmadı...biraz takım genelini görün bu takım 1 aydır ruhsuz ve top oynamıyor, ihaleyi bir adama kesmeyin...sağolsun o pinti yönetim devre arası para harcamamak için 10 takla attı..[/B]

58YIGIDO58 02.03.2014 16:32

Hani nerde ???
Haber yapiliyorsa kesin haber yapilsin

Rıdvan5858 02.03.2014 16:34

[QUOTE=DOGU_BEY;900947][B]bütün suçu mahutta arayan arkadaşlara sesleniyorum.....tamam kasımpaşa maçında hiç yenmeyecek 2 hatalı gol yedi....peki bugünkü elazığ maçı? senin ümit kurt denen kazma tepesiyle hava topuna çıkıp inanılmaz kademe hatası yapıyor, ortashanda hakan arslan ve kadir inanılmaz pas hatası ve kayıplar yapıyor, aydın ve atıf efendiler ayağında top ezip duruyor neden onları kimse görmüyor da bütün suç mahmuta kesiliyor?...borjan denen palyaçoya bile 2 yıl sabrettiniz o kadar maç yaktı bizi kimse gık çıkarmadı...biraz takım genelini görün bu takım 1 aydır ruhsuz ve top oynamıyor, ihaleyi bir adama kesmeyin...sağolsun o pinti yönetim devre arası para harcamamak için 10 takla attı..[/B][/QUOTE]

Bugün takım vasat oynadı atamayana atarlar boşuna denmemiş biz elimiZdeki net pozisyonları değerlenirmezsek yeriz tabiii..kimse burda korcan ı buffon sanmasın kaleci havası yok hiç onda bence.. Hesabı kimse kaleciye kesmeye kalkmasın defans yok forvet yoook.. Oh ne ala hemen kaleciye sallayın. Maçı izlerken çıldırır insan yaaaa

eurovision 02.03.2014 16:49

korcan duruken mahmut niye oynuyor ya :mad::mad:

tekdoktiri 02.03.2014 17:47

ya arkadaş satın şu korcanı şu mahmutu bir kaleci alın dogu bilok ülkesinden nihat yedek bu net ya bun lar kalecyse ben uzayda yaşı yorum yazık tır ayıptır yeter ya ne lan bu verem oldum üç maç on küsür gol

34MUAMMER58 02.03.2014 21:28

[b]korcanda öyle ahım şahım kaleci değil,petkoviçten sonra bu takıma düzgün kaleci alamadık ,son 4 sezon sıkıntı çekmemizin sebebi budur,saolsun hakkını inkar etmiyorum,borjanında hakkını inkar etmiyorum,her 2 kalecide yan top zaafı olan kalecilerdi,busezon geçtide gelecek sezon çok kaliteli bir kaleci bulmamız gerekli ,[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:42.