SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Da Costa'ya 6 maç ceza !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37624)

Kasim58 27.02.2014 20:38

Cevap: Da Costa'ya 6 maç ceza !!

Da Costa ne yapmis hakem denen itin gözü önünde karisinami saldirmis? Bu kadar adilik bu kadar düsmanlik bu kadar acik ve net nasil taraf olursunuz sizin hepinizin Allah belasini versin TFF,MKK burad size okadar yazacak cok sey varki terbiyem musade etmiyor.

MOS-BY-58 27.02.2014 20:46

[QUOTE=58sinan58;900676]Olmayan bişeyi niye kurtarmaya çalışıyorlarki hakemlerde itibarmı var[/QUOTE]

Eh o zaman itibar kazandirmaya calisiyorlar diyelim

karamik 27.02.2014 20:51

az vermişler assalarmış taksim anıtının önünde ya

KaanK 27.02.2014 20:53

Kukla federasyon kadar Sivasspor'un haklarını hiçbir platformda zerre savunamayan yönetime de yazıklar olsun. Hep efendilik hep bir leke kondurmama ne zaman sesiniz çıkacak yazıklar olsun

mnt3 27.02.2014 20:56

Biz hiçbir hakemin sivassporumuzu sevmesini istemiyoruz,maçımızda gördüklerini çalsınlar yeter.Ama yöneticilerimizin falan özellikle takımımıza yeni gelen özellikle yabancı oyuncuları Bülent Yıldırım,Abdullah Yılmaz ve Barış Şimşek gibi ş...siz hakemlerin yöneteceği maçlardan önce uyarmaları lazım

ayhandemir58 27.02.2014 21:11

ALLAH'TAN KORKMAZ-UTANMAZLAR-HEPSİ DE İSTANBUL TAKIMLARININ MAŞASI OLMUŞLAR.İNŞAALLAH HEP MAŞA OLARAK KALIRSINIZ.YAZIKTIR GÜNAHTIR EMEK HIRSIZLIĞI YAPIYORSUNUZ,YARIN MUHAKKAK BİR TARAFINIZDAN ÇIKACAKTIR YAPTIKLARINIZIN AHIIIII...:mad:

34MUAMMER58 27.02.2014 21:13

[B]ÖNCELİKLE sivasspor forması giyen oyuncular ,sorumluluğunun bilincinde olacaktır,geçen hafta burhan efendinin gereksiz yere forma çıkarıp cezalı olması ,takımın tüm sistemini bozdu,cicinyonun önünde oynayan futbolcular ne ofansa ne defansa yardım etmedi,o bölge çok boş kaldı,da costa kapatmaya çalışınca busefer kale önü boş kaldı rakip oyuncular golleri buşekilde attılar costada yenilginin üzüntüsüyle itiraz etti,maçın hakemi skora göre maç yöneten karaktersizin teki zaten,takdir haklarını hep rakipten yana kullandı,ne olursa olsun maç bitmiş yenilmişiz sineye çekmişiz,costanın hakemle diyaloğa girmemesi gerekirdi :mad:velevki hakemle diyaloğa girdi,yayıncı kuruluşun görüntelerinde olmayan ,dudak okumayla filan ispat edilemeyecek , gördüğümüz kadarıyla sadece hakeme itiraz görünüyor,bunun cezasıda maxsimum 2 maçtır,yaw emsal ceza diye bi kavram vardır elin oyuncuları hakeme kafa atıyor, göbeğiyle ittirip yere yıkıyor, bide ana bacı sinkaf çekiyor enbaba 2 maç ceza yiyor,hangi hakla 6 maç veriliyor ,türkiye ligi kuruldu kurulalı ,hakeme itirazdan kaç oyuncu 6 maç yemiş ALLAH dan korkun ,kuldan utanın ,millet sesini çıkartmıyor diye üstümüze üstümüze gelmeyin,açık açık deyinki hiiiç boşyere avrupa hayali kurmayın sivaslılar ,bjk varken ts varken gs varken size avrupa vizesi verdirmeyiz deyinde bilelim :mad:yanlış hesap bağdattan dönecektir,gerekli itiraz yapılıp en kötü 3 maça ineceğine inanıyorum,6 maç nedemekya zaten lig bitmiş ayıptır günahtır yazıktır ,başkanda hocada futbolcuları artık uyarmalı gerekirse para cezası vermeli :mad:ben bu cezayı verenlere ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OOOOOOOOHAAAAAAAAAAA HOŞŞŞŞTTTTT HOŞŞŞŞŞŞŞTTTTTT diyorum[/b]

DOGU_BEY 27.02.2014 21:30

[B]maç sonu bu hareketlerin aynısı ya da 5 katını o büyütülmüşlerin oyuncuları durmadan yaparken en fazla 3 maç ceza gelir onu da itirazla ikiye indiriler...bize gelince sanki adam öldürmüş gibi basarlar cezayı... o zaman bn de soruyorum gs maçında ve daha nicelerinde bizi doğrayan o satılmış o... çocuğu hakemlere ceza nerede?[/B]

eurovision 27.02.2014 21:39

hepsinin canı cehenneme türk futbolunun düşmanı tff

asabibaba 27.02.2014 21:39

[B]Demek ki Costa Bülent'e iyi sektirmiş .....:D:D:D:D SiNİRDEN GÜLÜYORUM BU DEFA [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:44.