SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yönetime Soruyoruz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37630)

poolat58 02.03.2014 19:30

Cevap: YÖNETİME SORUYORUZ??

yonetım aldıgınız 3 lıg topcularıyla beraber gıdın bal lıgınde bır takım kurup yonetın, Sivasspor'umuzu rahat bırakın!

karşıyakalı 02.03.2014 20:43

Cevap: Yönetime Soruyoruz?

beylar bu taraftar yönetimin umrunda degil.eger biraz olsun taraftara önem verseler çıkar bilgi verirler.koskoca transfer sezonu geçti kafalarına göre davrandılar taraftar üzüldü kahroldu ama yönetimden birisi çıkıpta taraftarı rahatlatacak bi açıklama yapmadı.şimdi nooldu tribünde homurtular başladı. bu maçta futbolcuya başlayan tepki iki maç sonra hocaya ve yönetime çevrilecektir.azda olsa bu maçta duyduk tribünde bşakana ve hocaya karşı homurtuları ama cılız şeylerdir.ama iki maç sonra bunlar toplu halde olacaktır ve iş çıgırından çıkacaktır. iş bu boyutlara gelmeden başkan mecnun beyin çıkıp taraftarın gazını almalı ve yaptıkları yanlışlardan dolayı özür dilemelidir iş işten geçmeden.haa bu arada başkan diyorum çünki diger yöneticilerin futbolu bildigini ve sivassporu taraftarlar kadsar sevdigini düşünmüytorum.en son beyanat veren as başkan bu takımın transfere ihtiyacı yok diyerek komik duruma düşmüştü

B.DUMANLI 02.03.2014 20:56

Yönetime simdi degil sonunda soracagiz.Sandilarki Carlos´u getirmekle is bitti.Bekleyin görün bu Carlos sizi nasil yüz üstü birakip gidecek.Siz paraya kiyamayin,sonrada Carlos´dan mucize bekleyin .Yok öyle yagma...
Adami tüm dünya taniyor bu takim haftalardan beri puan kaybediyor,neden karizmasini cizdirsinki?Ceker gider olacaga bak sen.Evdeki hesap carsiya uymadi Mecnun baskan, bu kötü gidisin bas mimari sensin bunu böyle bilesin...

asabibaba 02.03.2014 21:04

[B]Yönetime sormuyorum direk söylüyorum ...Kına yakın[/B] :mad::mad::mad:

furky.b 02.03.2014 21:14

Bu kotu sonuclarin sorumlusu yonetim ve teknik heyettir. Kim ne derse desin gereken takviyeler yapilmadi. Brezilya 2. liginin takiminda kendini kanitlamamis birisini son gunlerde kadromuza katip ardindan da almanya 3. ligden gurbetci forvet almak cok sacmalikti. Bu yonetimin vizyonu bukadar sa ozaman ilk 5 de olmayi haketmiyoruz bile. Kumede kalmak icin mucadele eden Elazigsporun bile 3 saglam forveti var. Biz Fenerbahce macini kazandik diye baya havalara girdik, zaten o maci nasil aldigimizi herkez biliyor.

Djamoka 02.03.2014 21:48

[FONT="Arial"][B]Bu yöneticiler acaba yönetimden ayrılsalar bi daha maça gelirler mi?

Veya yönetime girmeden önce ne kadar Sivasspor taraftarıydılar?

Acaba bu yöneticilerimiz Sivaslı mı? O yüzden ilgisiz olabilirler mi?

Bugün gazetede puan durumuna göre takımların tff den hakettiği para miktarından sivasspor için 11.500.000 tl yazıyordu. Hakikaten paramız mı yok?[/B][/FONT]

bahbaba58 02.03.2014 21:55

Djebbouru kamil grosickiyi borjanı gönderip yerine
boş beleş olan 3 .lig futbolcuları aykut fatih kıran ahmet şahbaz mahmutu alırsan ve yabancı transferdede forvet ihtiyacın djebbour gitmeden önce 2 olarak gözükürken djebbourda gittin mi bu sayı 3 çıktı biz yönetimden 3 forvet transferi beklemiyorduk 2 tane kaliteli adam gibi gol atmasını bilen forvet istiyorduk ama PİNTİ YÖNETİM CİMRİ YÖNETİM TÜRKİYE KUPADA ELENMEMİZİ sağladı ve daha sonra ZİRVE YARIŞINDAN KOPMAMIZI SAĞLADI
PEDRO OLDONİ DENEN KAZMA ne koşmasını biliyor nede Nerede duracağını bu adamı hangi akla hizmet aldınız BELEŞ DİYE Mİ peki söyleseydiniz transfer yapacağınızı TARAFTARDAN PARA istiyeseydiniz
bari mehmet yıldızı suarezi geri getirseydiniz veya djebbourla kamili göndermeseydiniz SİVASSPORUN BU SEZONKİ KATİLLERİ BİR ÇUVAL İNCİRİ BERBAT ETTİNİZ
GELELİM MECNUN BAŞKANA Artık ne yapmak istiyorsun başkan sanada anlam veremiyorum tamam SİVASSPORUMUZA hayal edemiyeceğin yelleri yaşattın bizlere GECENİ GÜNDÜZÜNE koydun çalıştın hapse girdin SİVASSPOR İÇİN
ama şunu unutma MECNUN BAŞKAN lakabını SİVASSPOR sana yaşattı yoksa hiç kimse seni MECNUN OTYAKMAZ olarak tanımazdı SENİ SEVİYORUZ BAŞKAN iyi niyetliliğinide biliyoruz ama SENDE bu takımı İYİ GİDERKEN transfer yapmadıysan SANADA YAZIKLAR OLSUN bizler gece gündüz hayallerle bekliyorduk başkanım transfer için bu sezon en kötü 2 bitiririz diyorduk ama yaptığınız transferlerle sağolun bu heycanı yaşatmayacaksınız YA BAŞKANIM ERDAL SARILARI GÖNDER yada GELECEK SENE ADAM GİBİ PARA HARCAYAK TRANSFERE BİR YÖNETİCİLER BUL ARTIK YETER

34MUAMMER58 02.03.2014 21:56

[B]yönetim başka havada ,hoca başka havada ,futbolcular başka havada ,taraftarlar başka havada ,yönetim ligde kalalım yeter havasında,hoca biran evvel daha kaliteli takıma gitme peşinde,futbolcular salla başını almaaşını disiplinsiz, ruhsuz, beceriksiz ,öyle oynuyor,taraftarlar takımın daha iyiyerlere gelebileceğine 2 3 nokta transferle takım şampiyonlar ligine ,oda olmadı avrupa ligine gidebileceğine inanıyorken ,yönetim neyaptı eldeki oyuncuları yollayıp ,yerlerine bilmem kaçıncı ligden adam doldurdu,hoca ligin ilkyarısını ilk 5 içinde bitiren takıma takviye yapacağına gitti kazmaları doldurttu,futbolcular neyaptı? nasılsa ligde kaldık rahatlığıyla , avrupa bizim neyimize der gibi ,ruhsuz beceriksiz acemiler mangası gibi oynuyor ,geçen hafta burhan efendinin gereksiz yere kart cezası alması takımın sistemini bozdu , cezasını kasımpaşadan 6 yiyerek ödedik,costanın gereksiz kırmızı görmesinin cezasını elazığa yenilerek ödedik,buna kaleci konusunda hocanın mahmutta ısrar etmesini, rakibi analiz edememesinide ekliyebiliriz,elalem diyorki biz 1 hafta boyunca sivası çalıştık ezberledik diyor,konya 3 çekiyor,kasımpaşa 6 çekiyor,elazığ sahamızda 3 çekiyor ,biz acaba rakibi 2 saat çalışıyormuyuz ?merak ediyorum,şamar oğlanına dönderildik resmen ,yönetimde ve bu kadroda esaslı revizyon şart ,yoksa seneye çok zorluk çekeriz [/b]

58YIGIDO58 02.03.2014 22:07

Mutlu musun herseyi en iyi bilen YÖNETIM ?????

svsli 02.03.2014 22:07

Sivas bir anda düşüşe geçti bu sorun yönetimden kaynaklaniyo doğru düzgün transfer yapilmiyo p.oldoni boş transfer hiç bir işe yaramiyo Carlosun da eksiklikleri var tecrübeli değil bugünkü maçta yedekler oynasaydi daha iyi oynarlardi sivasin kendini toplamasi lazim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:32.