![]() |
Cevap: Tribünde Birlik...Hemen, Şimdi!..
[QUOTE=SenSetik;901392][B]dikkat ediyorum da gruplar adına olumlu yada olumsuz görüş bildiren kimsecikler yok buraya yazan...biran önce bu konu ciddi olarak konuşulmalı ve çözülmelidir[/B][/QUOTE]
taraftar grupları birbirlerini sevmiyorlar ki birleşsinler. onlar da takım kötü gitmeye başlayınca piyasadan kayboluyorlar. deplasmanlardan biliyorum herkes birbirinin arkasından sallıyordu yok yiğido gençlik şöyle yok taraftar derneğinden falanca kişiler böyle yapıyor. zaten toplasan 1000 kişi anca varlar. önemli olan bugünlerimizde birlik olmak ama zaten sadece sivassporu tutan %10 gibi düşük bir rakam var ortada. onların da çoğu eski toprak sivas sevdalıları ve hepsinin de kombineleri var zaten maraton c ve b de görebilirsiniz. 3 büyükler! maçlarını sivasımızda yapsa her maç full çeker eminim |
dün gerçekten çok güzel bir program oldu başkanımızla.gruplar birleşsin ne isterlerse yapmaya hazırım diyen biletine formasına atkısına kadar destek olacam diyen adam gibi başkanımız var ortak haraket eden bir mekanizma olmazsa olmazdır.inşallah aralarındaki husumet biter ve trabzon maçıyla bu iş çözülür.
|
Yönetim'den bu taraftar grupları ile kim ilgileniyor ise liderlerini toplamalı ve uzlaştırmalı.Olmadı mı bu arkadaşlara tanınan imtiyazlar ellerinden alınmalı.
[B]Defalarca bu gruplarla ilgili yazılar yazdık şikayetlerimizi bildirdik.Birlik olmadıkları için misafir takım ile gelen taraftarların bizim gruplardan daha etkili olduklarını gördük.Küfürden başka doğru düzgün bir şey bilmeyenleri ve hatta kendi takım taraftarına bile küfür edenleri ayıklamaları gerektiğini bilmeliler. [/B] Zamanın da futbol oynamış,hakemlik ve gözlemcilik yapmış birine bağırmayacaksan niye geldin diyenlerin ayıklanması gerekir. Gündelik konuşmaların da bile söze küfür ile başlayanların ayıklanması gerekir. [B]Ancak kendi içlerin de bile birbirlerinin kuyusunu kazanların nasıl ve ne şekilde birliktelik sağlayacağıda bir muamma.[/B] |
birlesmeleri gerektigini hep soyluyoruz ama ben olacagini sanmiyorum. [B]rant var isin.icinde cikarlarindan vazgecmezler.[/B] bir avuc deplasman taraftarinin sesi bile bizden cok cikiyor
|
biz boşa yazıyoruz burda, kendımızı yordugumuza degmez, [B]baksanıza onlardan 1 tane yorum yazan var mı yok. [/B]
Cunku bu sıteye uye olup Sivasspor hakkında gorus bıldırecek olgunluk dahı yok onlarda, aslında cogunun Sivasspor falan da umrunda degıl, tek dusunduklerı arka yapmak, dovus cıkarmak, populer olmak. Antalyadan 3 yemısız kendı evımızde, adamlar oyle rahatkı sakalasıyorlar guluyorlar, hııc umurlarında degıl cunku stada gelıs amacları farklı bunların, dıyorumya Sivasspor falan umurlarında degıl! [B]Genelleme yapmıyorum ama cogunlugu boyle malesef.[/B] |
Bence bunlari birlestirmek yerine tamamen dagitip adam akilli bir grubun kurulmasi için yönetimin ön ayak olmasi lazim.Çünkü birak bunlarin birlesmesini bunlar gibi 100-200 tane grunu birleştirsen yine adam gibi grup ortaya cikmaz çünkü adamlarin derdi Sivasspor değil ve tribun yapmayi gram bilmiyorlar.
|
bencede tek bir grup olmalı ve gruplar bölünmemeli
|
Trabzon maçında Başkan'ın açıklamalarını protesto için gelmeseler maça keşke
|
bencede birlessınler bırlık olalım...
|
[B]o kadar yazıp çiziyoruz konuşuyoruz ama demek ki boşuna...baksana bugün yeniçeriler adına çıkıp başkanın konuşmaları zorumuza gitti diye açıklama yapıyorlar..ayrıca bu çağrı yapılan gruplardan ne ses ne seda var, yazık ya gerçekten yazık...bir gün çıkıp bunca kişinnin onu da geçtim başkanın sözlerine kulak verip öz eleştiri yapın ayıp be...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:27. |