![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim.
aman tepki göstermeyin başkan kızar, sakın
sesinizi çıkarmayın, yönetim transfer yapmayıp takımı bu hale getirmedi sakın homurdanmayın!!!! Homurdanan taraftar grupları da olursa çekirdekçiler olarak onlar uzaklaştırın stadtan, sakın başkana laf söyletmeyin, onların hiçbir suçu yok, ligde kalıyoruz daha ne istiyorsunuz!!!!!! |
[b]Yönetim+r.carlos+bazıruhsuz ve karaktersiz odun,kazmaoyuncular= 1 ilhancavcav+mehmet özdlk+tolga öz ...kafa =2 :mad: ÖNCE bu maçtan umudumun olmadığını ancak enkötü berebere bitirebileceğimizi ümit ediyordum ,başta hakem müsfettesi ,r.carlos ve bazı ruhsuz oyuncular buna engel oldular,hakemin bu maça şartlanmış çıkacağına inanıyordum öylede oldu ,maçı zorla elimizden alıp gençlere verdi tabi buna bazı karaktersiz oyuncularda yardımcı oldu,11-11 oynasak bile puan alabilirmiydik ?bilemiyorum,kalede mahmut kardeşimiz olsaydı 2-1 le kutulabilirmiydik ?onuda bilemiyorum,nedense deplasmanlarda oyuncuların ayaklarında pranga var ,koşmasınlar diye gülle bağlı sanki, lig başından beri deplasmanlarda kimle oynadıysak hayatlarının maçını oynadılar ve hepsindede hakemler tarafından kıyım kıyım kıyıldık ,adeta kime yenildikse hepsine oksijen tüpü,serum olduk,sezonun en rezil topunu oynadık ,belkide gençlerde sezonun enrahat ve ezici oyununu oynadılar,küme düşeceğine inandığım gençlerin karşısında adeta sefilleri oynadık,rezilleri oynadık,fbden 5 yedik kasımpaşadan 6 yedik yinede böyle ezilmedik.carlosun inatları,korkaklığı ,bazı oyuncularda ısrar etmesi,takımı santraforsuz oynatma taktiği ,haftalardır sivassporu oynattırmıyor ,üstünede farklı mağlubiyetler almamıza neden oluyor,bu maçtan 2-1 le kutulduysak korcana özel teşekkür etmek lazım ,takımda ruhsuzluk ,karaktersizlik,disiplinsizlik had safhada ,ne yönetim nede teknik yönetim buna çare bulamadı,cicinyonun,kadirin costanın böyle terbiyesizlik yapması affedilir gibi değil,helede kadir denen ne üdüğü belllisizin ,şu maçta hakemin ekmeğine yağ bal sürmesi,hiç affedilmemeli,kadirin pozisyonunda sarıkartlık bişey yoktu top rakibin yüzüne çarptı ,yan hakem taç verdi,tolga y kafa tekme sandı sarı verdi,kadir haklı olsa bile hakemle oynamıyacaktı,faul filan yoktu ,oyun orda koptu zaten,burhanın hareketi çok ucuz penaltıydı,cicinyonun bukadar agresif olmaması lazımdı ,hakeme yukarda ALLAH var diyorda hakemin gavur olduğunu bilmiyor ,yediğimiz 2.golde adem ve o şahbaZmıdır nedir ,onların büyük hatası vardı ,yazık oldu :mad:akhisarın karabükün yenildiği haftada yukarı tırmanma şansımız gittiği gibi küme düşmesini yürekten istediğim şikeci gençlere can simidi olduk,gakkoşların işini zorlaştırdık bu maçdan çıkartılacak çok dersler varda ne yönetimin ne hocanın nede oyuncuların ders çıkartacağına inanmıyorum ,bu kepazeliğin baş sorumlusu ,yılmış, bıkmış,beceriksiz,heyecanını katbetmiş ,taraftarı s... ne takmayan cimri ,futbol cahili yöneticilerimizin eseridir:mad: ,takımda korcan,navratil,mehdi rakibe direnen oyunculardı ,diğerlerinin olumlu bişey yaptıklarını göremedim:mad:[/b]
|
Futbolcular aldığı paranın hakkını vermiyor.Disiplin yok.Carlos inadından takım zarar görüyor yönetimin umrunda değil olan taraftara oluyor.
|
Takımı eleştirmek hepimizin hakkıdır. İşlerimin yoğunluğundan dolayı maçın sadece özetini izleyebildim ama, Hakem bütün takdir haklarını rakip takımdan yana kullanmış, utanmasa üzerinde Gençlerbirliği yazan 12 numaralı formayı giyerek çıkacakmış. Öyle itirazlardan dolayı sarı kartlar verilmez. Heleki kadir son derece haklı faul olmayan pozisyonda yan hakeme görmedin mi diyor sarı kart yiyor. hakeme pardon gençlerbirliğinin 12 numaralı oyuncusuna derdini anlatırken eli yanlışlıkla 12 numaralı gençlerbirliğili oyuncuya çarpıyor 2nci sarıdan atılıyor. Senelerdir hakemlerden dili yanan biz hala takımımızı eleştiriyoruz.
|
***CARLOS la bu iş yürümez derim.takımda disiplin,ciddiyet,top oynama isteği,kısacası takım ruhu kalmamış,her oyuncu kendi kafasına göre kırmızı kart alıp tatile cıkıyor.yani okeye 4 kişi aranıyor kadir,cicinhe ve kosta haftaya kim kırmızı alacak aslında skordan cok bu tahmin yapılmalı.yazık yazık yazık bu durama gelmemeliydi bu takım.
***bu süper liğde gecen sürede bi türlü takım oluşturamadık.golcu buluyoruz,defans yok ,takım oluşturuyoruz golcu yok. ***bide yönetim taraftarımız neden tribüne gelmiyor. ANKARA trübinde doluydu ama sahada takım yoktu. |
Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster ***fark etmez bizde rakip kaleye şut cekebilen bi tek cihan var oda yedek,aslında rakip kaleye oyuncuda gecebilir.. *** yakımımızda yine 90 dak. sonunda bir şutumuz olmadı |
[B]trabzon ev (0)
erciyes deplasman (0) antep ev (0) bursa deplasman (0) galatasaray ev (1) antalya deplasman (0) beşiktaş ev (1) rize deplasman (0) akhisar ev (3) karabük deplasman[/B] (0) kalan maçlar bunlar.malesef oynadığımz oyun iç açıcı değil.kadromuz dar.disiplinsizlik zirvede.carls sadece takımı çekip sahanın kenarında duruyor.başkan çıkıp gelecek yıl da ligde kalmak hedefimiz diyor.transferler berbat.deplasmanlarda yokları oynuyoruz.altımızdaki takımlarla 1 puan fark var.düşme hattıyla 8-9 puan kalmış.evimizde trabzon gs bjk ile oynayacağız.yani hiç iç açıcı bir tablo beklmeiyor bizi. |
arkadas forvetle başla 3 değisikliği yine kullan.belki top çarpar yine gol olur. Büyük konuşuyordun carlos. 3 yenilgi üst üste aldın. Sen devam et aga.biz yine bu takımı severiz. Ama biliyoruz ki kaybedilen 9 puanın değeri son akigo maçında belli olacak
|
[QUOTE=legolass;902068][B]trabzon ev (0)
erciyes deplasman (0) antep ev (0) bursa deplasman (0) galatasaray ev (1) antalya deplasman (0) beşiktaş ev (1) rize deplasman (0) akhisar ev (3) karabük deplasman[/B] (0) kalan maçlar bunlar.malesef oynadığımz oyun iç açıcı değil.kadromuz dar.disiplinsizlik zirvede.carls sadece takımı çekip sahanın kenarında duruyor.başkan çıkıp gelecek yıl da ligde kalmak hedefimiz diyor.transferler berbat.deplasmanlarda yokları oynuyoruz.altımızdaki takımlarla 1 puan fark var.düşme hattıyla 8-9 puan kalmış.evimizde trabzon gs bjk ile oynayacağız.yani hiç iç açıcı bir tablo beklmeiyor bizi.[/QUOTE] Arkadaşım, çok kötümser bir tablo çizmişsin ama inan ben daha kötüsünden korkuyorum.. Ancak neden Antep'i yenemeyelim. neden trabzon'la berabere kalamayalım veya yenemeyelim??.... Bu senenin hedefi artık düşmemek.... Rize'nin bile çıkış yaptığı düşmeme mücadelesinde maalesef artık bizde varız.... Umurım ki Trabzon'u yenerek bu mücadelede avantajlı bir duruma geliriz.. |
[B]Gereksiz kartlar, sorumsuz futbolcular, disiplinsiz yönetim, bu maçın kaybedilmesinin asıl aktörleridir.
Hakemin berbat yönetimine sende ayak uydurur haklı olsan bile gereksiz itirazlarda bulunur takımı dokuz kişi bırakırsanız ben bu sonuç normal derim. Korcan'ın güzel kurtarışları olmasa ikinci ağır Kasımpaşa yenilgisi tekrarlanacaktı ama sağolsun Korcan bizi farktan kurtardı. Bu maçın en güzel yanı kendisine ayrılan bölümün tamamını dolduran, takımı sürekli destekleyen maçı kaybetmemize rağmen takımı (Kadir ve Ciciho) dahil alkışlayarak soyunma odasına yollayan fedakar taraftarlar ve kalede devleşen Korcan'dı. Maç bitimi sadece Aatıf ve Mehdi'nin formalarını taraftarlara atması ayrı bir güzellikti.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:50. |