![]() |
Cevap: Aydın Çok Pişman
arkadaşlar ben haberin içeriğini okuyunca aydının pişman olduğuna dair bir işaret, açıklama göremedim
Sadece başlıkta pişman olduğunu yazmışsınız ama bu aydının lafından çok haberi açan moderatorün bir yorumu izlenimi verdi bende Burada yorum yapan arkadaşları bir yönlendirme olduğunu düşündürüyor bana (bu haber için söylüyorum sadece) Aydınla alakalı düşünceme gelince: Aydın burada tekrar aydın oldu. Diğer gideceği yerlerde aynı başarıyi yakalayamaz.çünkü ona kötü olduğu zaman bile desteğini çekmeyen forma vermeye devam eden bir profesyonel ile çalışıyordu ve sabredebilen bir taraftar vardı Diğer bir husus da yerini doldurma olayı.hiç bir oyuncu yerine en az onun gibisi gelmeden gönderilmemeli,fakat gözü dışarıda olduğu zaman ne kadar istesen de yeterli verimi alamayız En fazla bir sezon daha kalır ve sonu erman gibi olur |
yeri dolmuyacak bir oyuncu degil 3-4 maçta iyi oynadı gerisinde sahada geziyor bence sivasspor için bile yetrli degil burhanda aynısı grosickiden etti bizi halbuki kamil 3 aydın ederdi ama onun syesinde yedekte kaldı vede disiplinsizleşti ve gitti.aydın belki boşta kalmaz ama sivastaki günlerini çok arar demedi demeyin bide sivaslı olacak yazık senin adamlıgına hayrettinden biraz insanlık ögren.
|
ATATÜRK'ümüz boşuna dememiş BEN SPORCUNUN AHLAKLISINI SEVERİM diye...
|
hakkını teslim etmek gerekirse aydın bu sene çok iyi iş çıkardı. bu yüzden boşta kalacağını sanmam.
lakin yaptığı şeyin affedilir tarafı yok. fazla söze gerek yok, Allah yolunu açık etsin. |
güle oynaya git geri gelmede akıllı ol nere be çocuk
|
sivasspor da yıldızı parlayan futbolcuların hemen havaya girmelerine alıştık.bununla beraber gittikleri yerde rezil olduklarınada şahit oluyoruz.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;910370][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205[/IMG]
Bursaspor başkan adayı Mesut Mestan'ın başkan seçilmesi halinde Bursaspor'la 4 yıllık ön sözleşme imzalayan Aydın Karabulut, Mestan'ın başkan seçilmemesi nedeniyle şimdi bin pişman. Bursaspor'da başkanlık yarışında Aydın Karabulut'un ön protokol imzaladığı Mesut Mestan 691 oy alırken, Recep Bölükbaşı 1068 oy alarak yeni başkan oldu. Ligin son maçına bile çıkmadan Bursaspor Başkan adayının seçim mezesi olan Aydın'a Sivasspor taraftarları büyük tepki göstermiş yaptığı hareketi eleştirmişti. Sivasspor yönetimininde Aydın'ın henüz lig bitmeden daha başkan bile olmayan birisinin seçim çalışmalarına katılarak imza atmasına büyük tepki gösterdiği biliniyor. Aydın'ın yaptığından dolayı pişman olduğu ve en az 1 sezon daha Sivasspor formasını giymek istediği gelen haberler arasında. Ancak Aydın ve Sivasspor'un yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. [B]SivasSpor.Com Özel[/B][/QUOTE] [B][I][I]Admin bu nasıl haber sırf mille okusun diyemi yapıldı temennimi nedir anlayamadık? Aydının gitmesinde suçlu ve sorumlu yönetimdir sözleşme yapılırken bunlar düşünülmelidir. Artık türk futbolcuları çok değerlendi malum 5+3 den dolayı. Aydının pişman olacagını sanmıyorum adam şu milli maçlar bi bitsin gs,ts,bjk,fener yada en kötü bursada zaten. Böyle bir haberden dolayı site yönetimini haklı olarak eleştriyorum. Umarım bu tarz haberler yayınlamazsınız birdaha..[/I][/I][/B] |
AYDIN KARABULUT BURSASPOR FORMASI GIYMEYECEK!
Bursaspor’da Recep Bölükbaşı dönemi başladı. Başkanlık yarışını farkla kazanan Bölükbaşı’nın diğer başkan adayı Mesut Mestan’ın ön protokol yaptırdığı Aydın Karabulut’u Bursaspor’a alıp almayacağı merak konusu olmuştu. Ve Bursaspor Başkanı bu konu hakkında ilk kez konuştu. Bölükbaşı Radyospor'da “Aydın Karabulut, Bursaspor forması giymeyecek. Futbolcunun ahlakı çok önemli” dedi. Mesut Mestan’ın Aydın Karabulut’u seçim vaadi olarak kullanmasına saydı duyduğunu ifade eden Recep Bölükbaşı, Radyospor'da Aydın Cingöz İle Haber Aktif'te Aydın Karabulut diğer başkan adayıyla sözleşme yapmıştı. Bursaspor forması giyecek mi sorusuna “Takımın hocası belli olmadan transfer yapmak yanlış. Aydın Karabulut, Bursaspor forması giymeyecek. Sivasspor bizim değerli bir dostumuz. Aydın Karabulut’un takımla szöleşmesi devam ederken Bursaspor ile protokol yapması yanlıştı. Atatürk ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ demiş. Sporcunun ahlakı önemli. Dolayısıyla Aydın Karabulut’un davranışı doğru değildi. Ve Bursaspor forması giymeyecek” diye yanıt verdi. Sen takimini yüz üstü birakirda sezon bitmeden gümrükten mal kacirir gibi,baska bir kulübün baskan adayiyla ön protokol imzalarsan ve senin sözlesmen bitmedigi halde eski kulübünü hice sayarak bu ise girisirsen,o kukübün yeni baskanida seni böyle istemez iste Aydin.Bunlar birer hayat tecrübesi insana ,evet Aydin´cigim nerede kalmistik :). Hayat tecrübesidir insani olgunlastiran bunu unutma Aydin. Ayrica yeni secilen Bursaspor baskanini bu erdemliginden dolayi cani gönülden tebrik eder yeni görevinde basarilar dilerim.Adam gibi adammis.Aydin´a unutamiyacagi bir ders vermis.Tebrikler... |
Bursaspor'da imzalar atılıyor / Aydın Karabulut ve Emre Taşdemir...
Bursaspor'un anlaşmaya vardığı Aydın Karabulut ve Emre Taşdemir'in, resmi sözleşmeyi yarın imzalayacağı öğrenildi. Geçen sezon Sivasspor'da forma giyen Aydın Karabulut ile Ankaragücü'nün genç sol kanat oyuncusu Emre Taşdemir, kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi yarın imzalayacak. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşmesi beklenen törende Aydın 2, Emre ise 4 yıllık sözleşmeye imza atacak. [url]http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/bursaspor-da-imzalar-atiliyor-aydin-karabulut-ve-emre-tasdemir._sto4272554/story.shtml[/url] |
Beter ol sen buna layıksın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:29. |