![]() |
Cevap: Batuhan: "Yeni sayfa açtım.."
2 gun once reına da gordum clup de ne uslanması
|
kısacası bundan bı cacık olmaz
|
Batuhanin özel hayati bizi ilgilendirmez topunu oynasin yeter
|
Bu konuyu acan 34MUAMMER58 nikli arkadasimizin ,Roberto Carlos´dan ötürü sitedeki bazi kesimlere isyan edercesine siteden ayrilmasinin üzüntüsü icerisindeyim.Kendisini yakinen tanimam yazilarini okumusumdur.
Fikir ayriligindan ötürü ayrilmak ne derce dogru tabiki tartisilir.Yalniz iyi bir arkadasa benziyordu.Sivasspor´u seven ve onu herseyin üzerinde tutan bir kisiligi vardi. Aramiza dönmesi bu siteye zenginlik kazandirir.En kisa zamanda fikirini degistirip bu arkadasimizin aramiza katilacagini umuyorum. Birde IHTIYAR YIGIDO nikli bir arkadasimiz vardi ondanda yaklasik olarak 5-6 aydan beri ses seda yok.Acaba sagligindan ötürümü siteye girmiyor oda ayri bir merak konusu... Kisiler arasinda samimiyet baglarinin kurulabilecegi, insanlarin hos görü SINIRLARI icerisinde birbirlerine yaklasabilecegi bu siteden ayrilmalari yerine sayisal olarak cogalmayi yeglerim.Cünki sayisal olarak ne kadar cogalirsak bu sitenin rengide o kadar güzellesir... Bazi kesimlere bazi haberler gitmedigi sürece iyiyi ve dogru yolu asla bulamayiz.Sivasspor.com zaten bunun icin var.. |
[QUOTE=B.DUMANLI;932072]Bu konuyu acan 34MUAMMER58 nikli arkadasimizin ,Roberto Carlos´dan ötürü sitedeki bazi kesimlere isyan edercesine siteden ayrilmasinin üzüntüsü icerisindeyim.Kendisini yakinen tanimam yazilarini okumusumdur.
Fikir ayriligindan ötürü ayrilmak ne derce dogru tabiki tartisilir.Yalniz iyi bir arkadasa benziyordu.Sivasspor´u seven ve onu herseyin üzerinde tutan bir kisiligi vardi. Aramiza dönmesi bu siteye zenginlik kazandirir.En kisa zamanda fikirini degistirip bu arkadasimizin aramiza katilacagini umuyorum. Birde IHTIYAR YIGIDO nikli bir arkadasimiz vardi ondanda yaklasik olarak 5-6 aydan beri ses seda yok.Acaba sagligindan ötürümü siteye girmiyor oda ayri bir merak konusu... Kisiler arasinda samimiyet baglarinin kurulabilecegi, insanlarin hos görü SINIRLARI icerisinde birbirlerine yaklasabilecegi bu siteden ayrilmalari yerine sayisal olarak cogalmayi yeglerim.Cünki sayisal olarak ne kadar cogalirsak bu sitenin rengide o kadar güzellesir... Bazi kesimlere bazi haberler gitmedigi sürece iyiyi ve dogru yolu asla bulamayiz.Sivasspor.com zaten bunun icin var..[/QUOTE] Arkadaş bu sitenin daimi müdavimleri arasında idi... Bir çok yorumlarını beğenir çok da severdim... Lakin son zamanlarda kendini siteden uzaklaştıracak söylemlerde bulunmuş ve kalp kırmıştır. Kendi isteği ile giden bir arkadaşımızın bu tarz yaklaşımlarda bulunması içimizi acıtmıştır kısaca. Onu seviyoruz ama sitenin de bir etik kuralı vardır. Bunuda unutmamak gerekiyor. |
[QUOTE=adres58;932074]Arkadaş bu sitenin daimi müdavimleri arasında idi... Bir çok yorumlarını beğenir çok da severdim... Lakin son zamanlarda kendini siteden uzaklaştıracak söylemlerde bulunmuş ve kalp kırmıştır. Kendi isteği ile giden bir arkadaşımızın bu tarz yaklaşımlarda bulunması içimizi acıtmıştır kısaca. Onu seviyoruz ama sitenin de bir etik kuralı vardır. Bunuda unutmamak gerekiyor.[/QUOTE]
Onun ayrilmasi hararetli Carlos tartismalarindan ötürüdür.Ogün ben bu olaylar ceyran ederken bu tartismalara istemiyerek sahit oldum.34MUAMMER58 nikli arkadasimiz tahminimde yanilmiyorsam atmisli yaslarin üzerindeydi. O önce site yönetiminin dikkatini cekmis ve bu hususda yardim talep etmisti.Bu talebe müdahale edilmemesi sonucunda ok yaydan cikmis ve bu siteye bir daha girmiyecegini beyan etmisti. Benim sahis olarak bu tartismanin icerisinde olan aktif kisilerle veya 34MUAMMER58 nikli arkadasimizla ters düstügüm bir konu yok.Beni derinden üzen sey bu arkadasin siteden ayrilmasi olayi.Sivasspor´u bu derece seven insanlarin fikirlerine herzaman ihtiyacimiz olacaktir. 2007´den beri ben bu sitedeyim o yillardan cogu kimse bu sitede yok artik,belki saglik sorunlari var,belki zamanlari yok ama bir türlü o eski nikleri ve eski isimleri göremiyoruz malesef.... |
[QUOTE=B.DUMANLI;932072]Bu konuyu acan 34MUAMMER58 nikli arkadasimizin ,Roberto Carlos´dan ötürü sitedeki bazi kesimlere isyan edercesine siteden ayrilmasinin üzüntüsü icerisindeyim.Kendisini yakinen tanimam yazilarini okumusumdur.
Fikir ayriligindan ötürü ayrilmak ne derce dogru tabiki tartisilir.Yalniz iyi bir arkadasa benziyordu.Sivasspor´u seven ve onu herseyin üzerinde tutan bir kisiligi vardi. Aramiza dönmesi bu siteye zenginlik kazandirir.En kisa zamanda fikirini degistirip bu arkadasimizin aramiza katilacagini umuyorum. Birde IHTIYAR YIGIDO nikli bir arkadasimiz vardi ondanda yaklasik olarak 5-6 aydan beri ses seda yok.Acaba sagligindan ötürümü siteye girmiyor oda ayri bir merak konusu... Kisiler arasinda samimiyet baglarinin kurulabilecegi, insanlarin hos görü SINIRLARI icerisinde birbirlerine yaklasabilecegi bu siteden ayrilmalari yerine sayisal olarak cogalmayi yeglerim.Cünki sayisal olarak ne kadar cogalirsak bu sitenin rengide o kadar güzellesir... Bazi kesimlere bazi haberler gitmedigi sürece iyiyi ve dogru yolu asla bulamayiz.Sivasspor.com zaten bunun icin var..[/QUOTE] [B]Yiğido gardaşım konu başlığı 34MUAMMER58 den değil Batuhandan bahsediyor :)[/B] |
Tatilde adam istedigini yapar kimseyide ilgilendirmez eger sahada performansı yeterli gosteremezse eleştirebiliriz
|
bize ne batuhan'ın çapkınlığından. futbolunu oynasın yeter. sözleşme yaptığın sürece kölen olarak kullanabilirsin, hayatına istediğin gibi müdahale edebilirsin diye bir madde mi var acaba?
|
Aslında bize ne de... İnsan Sivassporda oynuyorsa eccük oturmasına kalkmasına hele hele beline muhayit olacak canım. Ne bu şimdi. Kızıda zıllatmış... Madem çapkınlık yapıyon kızı niye zılladıyon :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:41. |