![]() |
Cevap: Sivasspor - Konyaspor
kesin aliriz keesssssssssssiiinn !!!!!!!!!!!!
|
Zor maç ama bu sefer şans bizden yana olacak!!
|
Gecen sezonki gibi maci 2-0 alacagimizi düsünüyorum
|
İstanbul takımları bu yıl pek iç açıcı performans göstermiyorlar o yüzden ligi koparacak seviyede bir takım henüz yok, bu yıl anadoludan bir şampiyon çıkmaması için hiçbir neden de yok doğal olarak bu takım (her ne kadar istenilen şekilde lige başlayamadıysak da) biz de olabiliriz yeter ki mevcut oyuncular verebildiklerinin en iyisini versinler takıma. Diyeceğim şu ki Konya maçı bizim için çıkış ve sonu şampiyonluk olan bir yolun başlangıcı olabilir, inşallah bugün kazanan biz oluruz.
|
Allah korusun tabi ama eğer üç puan alamazsak yine son üçte kalacağız ve gs maçı öncesi moralimiz bozulacak. bu sebeple üç puanı almak farz oldu! aksini düşünmek bile istemiyorum.
|
Bugün İnşallah başlıyoruz. 3 puan bizim olacak.:)
|
inş bu maçı alırız maç özetlerini izledim gerçekten bizim kalecilerden hepsi kat mı kat iyi bana göre ayrıca gekasa helal olsun yaşına göre çatır çatır atıyor göllerini hepsini de emeğiyle atıyor bu gün inş kalecilerden bir sıkıntı çıkmazsa kesin alırız maçı
|
Arkadaşlar bizim uedaki kulüp puanlarımız silinmiş ve bizim yerimize karabükspor eklenmiş tamam bizim yerimize karabük katıldı diyeceksiniz ama eskişehir de aynı yerinde duruyor [url]http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html[/url]
|
Sivasspor`umuza bu zorlu karşılaşmada başarılar diliyorum...
|
Konyaspor cok diri ve bi o kadarda uyumlu bi takim yeni transferlerlede daha kuvvetli bi takim olmus.cok tempolu gel gitli bi mac bekliyorum .insallah taraftarinda destegiyle bu maci kazanir gs maci oncesi iyi bir moral kazanmis oluruz diye umut ediyorum hayirlisi olsun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:25. |