SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Galatasaray 2-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38284)

Kokomo 23.09.2014 15:08

Cevap: Galatasaray - Sivasspor

[QUOTE=58svs58;920351]passolig kartı deplasman takım taraftarları nasıl oluyor uygulama bilen varmı[/QUOTE]

[url]www.passo.com.tr[/url] sitesinden bileti alıyorsunuz. Koltuk seçerken isterseniz "Misafir" takım tarafından istersenizde "Ev Sahibi" tribünlerinden koltuk seçebiliyorsunuz.

En düşük bilet 55 TL. Sivasspor tarafı da 55 TL.

ozledımeskıyı 23.09.2014 15:38

SÜPERLİG

Burak - Selçuk : Hocam hocam hocam

Hakem.: Sakin beyler bende

Kırmızı kart penaltı. 3-0

Şamp Ligi

Burak-Selçuk aaaaa ayağım

Hakem : Ben gördüm hayır. Kendini attın

Skor gıçının zoruynan 1-1 öyle işte ligde hakem kayırması maç alıyorlar sonra şampiyonlar liginde torpiller geçmiyor görüyolar .....

34MUAMMER58 23.09.2014 21:19

[B]cinconu yenip yenemiyeceğimiz yarın belli olur,cinconun öz kahyasını maça verirlerseki bana göre %65 ihtimaldir,ne yaparsak yapalım yenileceğiz demektir,çünkü fena krizdeler, geçen sezonda böyleyken tam madara ediyorduk ,saolsun ümit ,tff ,özkahya imdatlarına yetişti,şimdi yine aynı ortam var,yenersek biz krizden çıkarız cincon karışır,tff ve saz ekibi buna müsade edermi hep birlikte göreceğiz tek rakip hakemler:mad: ,[/b]

tekdoktiri 23.09.2014 23:00

ulan geçen yılgibi gine hakemler yakmasın artık yönetim yedirmeyin takımı olmazmı bir zahmet

avare 24.09.2014 16:55

Uzaktan şut attirmayalim yeter bizim kaleciler her şutu sektiriyor oda tehlike yaratiyor

aozdemir 24.09.2014 23:03

GS kötü oynuyor. Utaka ve Da Costada oynarsa 2-1 yeneriz diye düşünüyorum.

legolass 25.09.2014 14:02

Kırmızı-beyazlı ekibin kafilesinde, Korcan Çelikay, Ertuğrul Taşkıran, Hakan Arslan, İbrahim Toraman, Cicinho, [B]Manuel Da Costa[/B], Ahmet Şahbaz, Ümit Kurt, Cihan Özkara[B], John Utaka,[/B] Ahmet Aras, Aatif Chahechouhe, Ziya Erdal, Burhan Eşer, Adem Koçak, Kadir Bekmezci, Batuhan Karadeniz, Mehdi Tevfik Taouil ve[B] Macauley Chrisantus[/B] yer aldı.

utaka da costa ve chrisantus iyilesti.
benim kadro tahminim su sekilde,

ertugrul
cicinho
da costa
umit
ziya
toraman
adem
burhan
atif
utaka
chrisantus

Casanova Rasit 25.09.2014 16:26

vay be ne günlere kaldik...

gs yi yenmemiz lazim ki düsme hattindan kurtularim...

biz önce gercek rakiplerimizi yenelim sonra gs fb bjk e rakip oluruz.

bir söz var ya: ayrani yok icmeye.....

58CeZa58 25.09.2014 21:24

Yarin insallah stada yerimi alip galibiyet yüzü yasicam

etlidöktürek 25.09.2014 23:01

Şu an gs camiası kenetlenmiş durumda, hep bize denk geliyor bu maçlar ne yazikki ve benim hiç umudum yok..bu maç sivasta olsa 9 kişi ile yeneriz bu cinconu ama orda şans tütmüyor,emek hirsizi inş oynayamaz ve inş galip geliriz fazla beklentiye girmeyelim lig bizim için haftaya bayramla başlayacak..zayiat vermiyelim birde beraberlik cikarirsak tadindan yenmez..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:39.