SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor 3-0 Sivasspor (ikinci yarı ) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38365)

Poyrazcan 27.10.2014 03:28

Cevap: Bursaspor - Sivasspor

Sivasspor moral olarak bitik...
Gerçek seyirci böylesi durumlarda takımına sahip çıkar!

Elbeyliliyiz 27.10.2014 05:17

Bursa nin futbolu bizden asla Üstün degil fakat, Ziya Burhanin form düsüklügü ve atifin bencilligi utakanin isabetsizligi bizi ezik hale getirdi. Carlosa bir Gözlük vermek lazim Revision sart. Ama su durumda eger büyük bir degisiklik olmazsa Bursa bize fark atar.:mad::mad::mad:
Önemlisi Takim oyunundan kopmaya basladik. da Costa olmasa Gencleri yenemeyecektik:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

BSMM 1964 27.10.2014 07:06

Çok güzel oynuyoruz gol atamıyoruz Bu kendine oynayan futbolcularla biz zor galip geliriz bende katılıyorum iyi oynuyoruz fakat iyi oynamaya puan vermiyorlar adam bomboş duruyor verse gol olacak ben atayım diyor atamıyorlarda, şu düştüğümüz puan durumuna bak bu yönetim görmüyormu neden bencil oynuyorsun diye hesap sormuyorlar yoksa transfer anlaşmasında futbolcu istediği şekilde oynar kimse karışamaz maddesimi var
Bursa maçından hiç ümitli değilim inşaallah ben yanılırım

68yasar58 27.10.2014 07:14

Rize maçından öncede söylemiştim takım oyunu oyuncuları yıldızlaştırır, şimdiye kadar hep bireysel hatalardan yenildik, geçen yılın yıldızlarıda takım oyunundan vaz geçip kendilerine oynamaya başlayınca, yıldızlarda sönmeye başladı. Burhan Atıf gibi şimdi bu Oyuncular eskisi gibi takımı için oynasın yenmeyeceğimiz takım yok. Bursayı yenip ya bir nefes alacağız yoksa dil söylemesede 1. lige yelken açacağız. Benim YİĞİDOM Bursanın rüzgarını dindirip kendi poyrazını estirecek diyor.

ofozturk 27.10.2014 07:33

inş yeneceğiz ve silkineceğiz. bu takımın tek ihtiyacı bir galibiyet gerisi çorap söküğü gibi gelecek inş. güzel oyunumuz sürdüğü müddetçe emin olun lig sonunda ilk 6 nın içinde oluruz. bizi yenen takımlar puan alan takımlar kümeye oynarlar o futbollarıyla.

gogohan 27.10.2014 08:03

Bursadan sürpriz haber gelecek ve Sivasporum galip gelecek

Yiğido Elif 27.10.2014 08:11

bu maçı mutlaka almalıyız aksi çok iyi olmaz 8 hafta 5 puan hiç iyi değil

Yiğido Elif 27.10.2014 08:19

Sivastaki yiğidoların bir an önce pasolig kartlarını almak için çaba sarf etmeleri lazım ben istanbulda olduğum halde ilk alanlardanım (iç saha maçlarında Seyirci 2. adam olduğundan galibiyette de rolü çok yüksek)

xir 27.10.2014 10:36

Rize Sivastan 3 puanla dönebiliyorsa Sivassporda oradan puanlarla dönebilir.burda bize düşen görev konum itibari ile maça iyi konsantre olmak.utaka bey inşallah bu maçta canı top oynamak ister de bir şeyler yapar.diğer bey burhan yine aynı,çünkü Sivassporun kazandığı maçlara bakıyorum özellikle başta bu ikilinin bireysel yeteneklerini sahaya yansıtmaları halinde galibiyet gelmemesi içten değil.Zaten takımın 7 haftadır kısır bir görüntü vermesinin nedeni bireysel yeteneklerin saklı kalmasındandır.Maç günü maça iyi adapte olan takım bu maçı alacaktır.Sevgiler.

Kizilirmak58 27.10.2014 11:45

bursa bizide beşler herhalde . kanatlarmız kırık çıkmayız bursadan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:28.