![]() |
Cevap: Suçlu Kim?!
Suçlu ben suçluyum deyip te ortaya cikmazda suçun cezasini çeken yigidolar
|
[B]suç transfer konusunda beceriksiz davranan yönetim neymiş efendim borcu olmayan tek kulüp sivasspormuş sürekli yeenilgilere kılf arayan yok hakem yok tff bakalım bursaspor hezimetinin faturasını kime kesecek yönetim kendi becerisizliklerini örtbas etmek yerine yine suçu hakemlere mi atacaklar.. sivasspor kulübünde artık asalak yöneticileri görmek istemiyoruz [/B]
|
Ben suçluyum...
|
[CENTER][B][U][COLOR="black"]HERKES SUÇLU[/COLOR][/U][/B][/CENTER]
Sene başında sol kanada takviyeye ihtiyaç olduğunu düşünüp Serdar Özkan'ı alan,ardından Serdar'ı gönderip,aslında sola bir adam almamız lazımdı ama bu kadarıda yeter diye televizyona demeç veren [B]YÖNETİM[/B], İç saha maçlarında futbolcuların birbiriyle konuşmaları duyulacak kadar sessiz ve boş stadda tek kale oynamamıza rağmen taraftarının itici gücünü eksik kalmasıyla ligin en kötü takımlarına yenilmemize sebep olan [B]TARAFTAR[/B], Her maçta en az bir kere pozisyonun gereği olan boş takım arkadaşına topu vermeyip kendi gol atmaya çalışan bencil[B] FUTBOLCULAR[/B], Bu kadar etkenin içinde belkide en masum olan kişi olsada oyuncu değişikliklerinde ve oyunu okumada eksiklikleri ayrıca ilk 11'deki futbolculara verdiği nasıl olsa ilk 11 deyim hissi bununla birlikte her ne kadar kalitesizde olsalar yedek futbolcuları yeteri kadar maça hazırlamayan [B]CARLOS[/B]. |
[QUOTE=izmirliyigido;923138]Suçlu kim mi? Güldürmeyin yahu ..
- Futbolculara futbolculuğunu hatırlatmayan (tribünlerde olmayan) TARAFTAR, - Futbolculara gol atmayı öğretmeyen ROBERTO CARLOS, - Topla çok oynayıp, topu öldüren FUTBOLCULAR, - Bütün bunlara seyirci kalan ve doğru dürüst transfer yapmayan YÖNETİM !.. Başka da suçlu aramayın kardeşim.. .[/QUOTE] tespitleriniz doğru ancak sıralamanıza katılmıyorum yönetimin başta olması gerekmezmi adam akıllı 2 oyuncu alınmadı |
[QUOTE=35gürün58;923151]Değerli kardeşim kadro geçen seneki kadroyla aynı sayılır da , rakiplerin kadroları aynı değil onlar eksikliklerini görüp iyi transferler yapınca senin kadron geride kaldı..[/QUOTE]
Degerli yigido kardesim eyvallah haklisin rakiplerin kadrolari ayni degil ama Süperlig´deki takimlarin gücleri her sezon üc asagi bes yukari ayni sadece oyuncular takim degistirir. Bir takim her sene transferler yapacak diye bir kaide yokki. Gönül isterdiki üst düzey transferler yapalim ama yönetim yapmadi sende hoca olarak eger burada hemen hemene herkesin dedigi gibi cok iyi bir hacaysan en kalitesiz kadroyu bile küme düsürmezsin. Yoksa takimlar herhangi birini takimin basina hoca olarak dikebilirler öyle degil mi? Carlos istifa etsin falanda demiyorum sadece futbolculugu kadar henüz hocaligi iyi degil diyorum. Saygilar. |
borcumuz yok nasilsa
Beyler kimse üzülmesin nasilsa borcumuz yok.bursa bizi rezil etti de nolldu onlarin borcu var.
|
Bir sayfamda yazmış olduğum yazıdır!
Ne kadar ekmek, o kadar köfte! Eeee geçen hafta yönetimi, Carlos'u futbolcuları eleştirdik diye bize demediğni bırakmayanlar vardı. Nerde onlar, biz boş konuşmadık şimdiye kadar konuşmayız da. Perşembe'nin geleceği Çarşamba'dan bellidir. Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Devre arasına kadar alabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Devre arası gelince pintilik yapıp 3 liraya alınmayan adamları, 10 lira verip takımı kurtaracaklardır. Tıpkı Grosicki, Navratil, Eneramo'yu aldığımız sene gibi. Takımın küme düşeceğini anlayıınca transfer yapılıyor merak etmeyin. Küme düşmeyelim problem yok, borcumuz da yok oh mis. Artan paralar da cebe. Sesini çıkaran olursa da sindiririz, tamamdır. Bizim politika tam olarak bu. Son olarak, bana geçen sezona göre şu adamı aldık bak faydasını gördük diyebileceğimiz bir adam gösterin ben de adminliği bırakıp sayfayı kapatayım hadi şakşakcılar bekliyorum... |
[B]Ya arkadaşlar her sene her sene kandırılmıyormuyuz.Borcumuz yok borcumuz yok.Olsun artık şu borcumuz da gerekli transferler yapılsın.Borçsuz kim ne işini halletmiş.Küme düşünce paramı verecekler bize.Aliştik artık borcumuz yok borcumuz yok.[/B]
|
[B]Ama yemin ederim size eğer suçlu aranıyorsa vallahi de billahi de suçlu taraftar değil.Bunu herkez iyi bilsin.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24. |