SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bırakmak İhanet Olur (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38553)

DoomsDay58 20.12.2014 20:00

Cevap: Bırakmak İhanet Olur

[QUOTE=B.DUMANLI;928677]Canim listeyi teknik heyet,transfer komitesine bildirir ücretde anlasilirsa olur,anlasamazlarsa transfer gerceklesmez.Ama oyuncu tecihleri teknik kadronun isidir.Bunun aksi olursa bizim suanda yasadigimiz SIKINTILI dönem baslar...[/QUOTE]

Öyle demiyorum abi, teknik heyet oyuncu izleme(transfer) komitesine oyuncu ihtiyacı olan bölgeleri bildirecek onlar da çeşitli yerlerde oyuncu takip edip bir havuz oluşturacaklar sonra teknik heyete verecekler, teknik heyet de bu havuzdan istediği oyuncuları yönetime bildirecek ve transfer görüşmeleri başlayacak anlatmak istediğim bu. Birebir oyuncuyu gidip izleme işini teknik heyete bırakmak bana pek doğru gelmiyor, bu iş kulüp tarafından yapılırsa daha verimli olabilir çünkü başkan gazetecilerle program yaptığında Rıza hoca gidince oyuncu havuzumuz boş kaldı demişti o yüzden bu işi kulübün yapması bana daha doğru geliyor.

blacksky 20.12.2014 20:23

Olur devre arasinda 15 iyi futbolcu bul da alalim carlos.. bence tek bir isim degisikligi ile bu takim kumede kalir.. hem de daha az masraf ederiz.. o ismin kim oldugunu da sen bi zahmet dusun be artik.

batur0658 20.12.2014 21:16

valla carlos seni dışardan çok sevdik amaaa bence sen bu 14 15 futbolcu lazım derken kendi t. direktörlük hayatını noktalamış oldun eğer bi teknik adam bunu diyosa bu gösterirki sezon öncesinde takımı görememiş bunuda geçtim durum değerlendirmesi analizi yapmayı takımı hazırlamayı bilmediğini gösteriyor...sadece gitmeyi isteyen antranör oyuncusunu taraftarın önüne atar senin yaptığın bundan farksız.oyuncunu eleştirebilirsin ama bunu takım içi yapman gerek bunu bizler taraftar olarak görürken sen göremiyorsan yolun sonu senin için görünüyor ...

ayhandemir58 20.12.2014 21:16

Sadece tek kelimeyle düşüncemi özetleyeceğim.YaaaazzzzzIkkk,her yönüyle yazık.

batur0658 20.12.2014 21:20

buradan birde takımımız ptt ye düştü diyen değerli arkadaşlara sesleniyorum..canım kardeşlerim sivasspor biz takıma destek verdiğimiz her ortamda yanında olduğumuz sürece DÜŞMEYECEK biz desteğimizi kesmeyelim çıkmadık candan umut kesilmez...biz yiğidoyuz sivasspor aşığıyız hatırlayalım ve bu zor günlerde desteğimizi esirgemeyelim ...sonumuz hayır olsun ...

PETKOVİC 20.12.2014 21:23

ben hak verdim carlosa düşene tekme atıp gitmek istemiyor. ben yürekten inanıyorum devre arasında yapacağımız takviyelerle toparlanırız. bugün bazı kişiler bu takımı bıraktıklarını söylediler. iyi günde herkes yanında takımının yanında olur esas şimdi daha da SİVASSPOR lu oldum! ben inanıyorum yönetim de cebindeki akrebi öldürürse neden toparlanmayalım?

Külhan 20.12.2014 22:00

Biz hem carlosun hemde mecnun baskanin devamindan yanayiz bunlar gittigi gün sivassporda bitmistir su an her kafadan bir ses yükseliyor kimi nalina kimi mihina cekic salliyor gecmisi hic hatirliyan yok gecen dönemlerde ne durumlarla karsilastik Mecnun baskanin cektiklerini hepimiz biliyoruz o buraya gökten zembille gelmedi sike davasindaki durumlardaki halini cektigi zorluklari ne cabuk unuttuk

50sekiz 20.12.2014 22:10

[QUOTE=tavatir;928598]"Takımızın 14-15 oyuncuya ihtiyacı var" demiş Carlos. En çok bu dikkatimi çekti. Bu ne demek şimdi? :)[/QUOTE]

Carlos'un ne kadar acemi hoca oldugunu bundan anlarsin.
Ben hayatimda ilk defa böyle bir aciklamayi görüyorum.
Sezon basi cok duymusumdur, özellikle lige yeni cikan takimlardan
Ama Carlos bu aciklamayi devre arasina haftalar kala yapiyorsa sorun büyüktür demektir.
Bence 14-15 tane futbolcu degil, 1 tane yeni hoca lazim.

Murad_Kelleci58 20.12.2014 22:21

Portekizce bilen bir arkadaş basın toplantısında, tercümanın bu 14-15 futbolcu konusundaki tercümeyi eksik yaptığını, Carlos'un şu an için elinde 6-7 kaliteli isim olduğunu ve bu isimleri 14-15 yapmalıyız yönünde bir açıklama yapmış..

Anlayacağınız arkadaşlar, tercüman bile geçen seneki formundan oldukça uzak..

58YIGIDO58 20.12.2014 22:24

Birakmaman ihanet olur !

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23.