![]() |
Cevap: Carlos İstifa Etti..
Yönetim hatalarına bir hata daha eklemiş durumda.Adam gibi transfer yaptınızda carlos'mu oynatmadı.Geçen sene elindeki kadroyla neler yaptığını biliyoruz.o kadronun üstüne kaliteli bir kaçtane transferle zirveyi zorlayan bir sivasspor olabilirdi.ancak nerde beleş işe yaramaz futbolcu varsa takıma toplandı ve sonuç ortada.suçu teknik direktöre yükleyip istifa ettirmek yönetimi aklamaz.
|
[QUOTE=hiko58;928857]aslında carlosun eline yeterli malzeme vermeyen ortalıkta dolaşan çapulcu futbolcuları toplayan yönetim suçluydu. carlosmu gol atacaktı. yazık oldu üzüldüm[/QUOTE]
O üzüntü hepimizin, Carlos Real Madrid´de oynarken cevresinde ne Ahmet Sahbaz,ne Kadir,ne Batuhan ve nede Cihan vardi.Bu ay parcalarini bu yönetim sayesinde tanidi ve bunlar senin oyuncularin denildi.Oda bu ay parcalari ile calismaya mecbur kaldi.Aslinda Sivasspor´da o kadar cok ay parcalari varki... |
Asıl şimdi ptt lige doğru yelken açarız. Gitsin diye bas bas bağıranlar bakalım sonraki yenilgilerde ne bahane bulacaklar. Yazık oldu
|
[B]Hem Roberto Carlos hem de Sivasspor için iyi bir deneyim oldu.Gitmesini istediğim halde üzüldüm.İyi bir insan fakat iyi bir teknik direktör değil.Kriz durumunu yönetme yönünden zayıf kaldı.Bu Türk futbolcuların yapısını bilmediğinden kaynaklanıyor.İyi kadrolarla çok başarılı olur.Büyük ihtimal yakın zamanda Fenerbahçe'nin başında görürüz kendisini.
Yolun açık olsun.[/B] |
Desene yonetim yine aklandi ben bunun boyle olavagini biliyorduum ins iyi bir teknik adam getitebilirler
|
[QUOTE=Soyözen;928863]Hadi gözünüz aydın.
Elde avuçta işe yarar bi Cicinho vardı, o da bu vesileyle gider. ...............[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Aynen öyle Hocam...! Yazık oldu... Futbolcumuzu yuhalayan, rakip takıma oley çeken bizim "seyircilerimiz" oldu. Cicinho ve Da Costa dün müsabaka sonunda tribünlere gelerek; "Artık bu iş burada biter" der gibi el kol hareketleri sergiledi... Carlos için pazartesi akşamı, veda töreninde (yapılırsa) orada olmayı arzu ediyorum... Ayrıca, bu sonuç; Takıma ihanet eden, sabote eden futbolcuları "kadro dışı" koyabilme cesareti gösteremeyenlerin acziyeti olarak görüyorum...[/FONT][/B] |
Akşam istifa diye bir şey yoktu carlosun kafasında,sabahki toplantıda Carlos bu durumdan çıkış reçetesini yönetime iletti yönetimin de işine gelmedi ve bi anda ipler koptu.Carlosun gitmesi çok üzücü şimdi takımın başına gelecek hoca ve transferlerin ne yönde olacağı dahada önem kazanmıştır.çok çok üzüldük ama yapılacak bir şey de yok.Sivasspor menfaatlerini konuşma yazma dönemindeyiz,bizlerde üzülmeye devam etmeyiz inşallah.
|
Sivasspor yönetimi ve sivasspor tarihi bir fırsatı kaçırmıştır. Geçen seneki jenerasyonu kolay kolay bulamazsınız. Bu sene üzerine koyup gidebilirdik. Lig uzun bir maraton devre arası ne olur bilinmez ancak alınan karar yanlış bir karar. Şu dakikadan sonra cicinho yu ve da costa yı zor tutarız. Çok yanlış bir karar
|
giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir neysede inşallah takımımıza faydalı bir karar olur . carlos bugün gitmese 6 ay sonra gidecekti hatırlarsanız sezon başı bir demecinde devre arası ayrılabilirim demişti yani burda kalmak onun aklında pek yoktu . şimdi takıma oyuncusuna yönetimine destek olmak lazım bu bizim için bir doğum sancısı ya ligde kalacağız yada küme düşeceğiz bu yüzden biz üzerimize düşeni en iyi şekilde taraftar olarak yapalım desteğimizi esirgemeyelim hayırlısı Allahtan
|
[QUOTE=34MUAMMER58;928873][b]ya bu milleti anlamak çok zor ,haftalardır aykut kocaman dediler konyaya gitti,2 maçta 10 gol yediler,hikmet karaman dediler rize yine yeniliyor tek artısı takımı arada hücüm ettiriyor,yılmaz vural diyorlar ,siz yılmaz vuralın kim olduğunu biliyormusunuz?düşürdüğü takımların sayısını biliyormusunuz?hayal edin golleri kaçırınca r.carlos efendilğinden anca yedek kulubesini yumrukluyor,yılmaz vural sahaya girip utakayı yumruklar ,düşünebiliyormusunuz bu adam atıfı dövmüş,ertuğrulu tekmelemiş ,cicinyo gibi adamı tekmelemiş ,bu adamımı sivasa layık görüyorsunuz ?yazıkki ne yazık [/b][/QUOTE]
Arkadasim hic üzme canini, Hikmet Karaman Manisa´yi yüz üstü birakti kacti gitti,Yilmaz Vural sporcusunu tartakladi,küme düsürmedigi takim kalmadi ligde.Biz bize layik olani bile dahi ayirt edemiyecek kadar gözümüzü bir nevi kin bürümüs.Olan bu sehire olacak,OLAN BU SITEYE olacak...Olan SIVAS esnafina olacak. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:38. |