![]() |
Cevap: Yeni Hoca Belli Oldu
[QUOTE=B.DUMANLI;928957]Eyvah Eyvah:D
Durun be kardesim daha adam Sivas´daki atlari oksamadan tehdide basladiniz:D.[/QUOTE] Tehdit değil,kariyeri için demek istemiştim.:D |
Fazla kalacağını sanmıyorum Sivassporda gittiği yerde sebat eden biri değil sergen.
Ayrıca Batuhan ve Toraman'ın takımda kalmaya devam edeceği büyük olasılık. Ne de olsa Beşiktaşlılık var ... Yazık oldu Carlos'a bundan sonra dış transferlerde görüşme yapacağımız bir çok futbolcu Carlos'a danışacak fikir alacaktır. |
valla ilk defa uzun aradan sonra bu haber yüzümü güldürdü ..6 aydır bende tahmin edebiliyordum ...carlos gittikten sonra sergenden başkası gelmez diyodum..hatta yakınlarımda beni aradı demin nasıl tahmin ettin diye 6 7 ay öncesinden..bazı arkadaşlar yine karşı olacaklar ama sergenin sivassporda kalıcı olacağına vede başarılı olacağına inancım tamdır hayırlı uğurlu olsun...
|
***öncelikle TAKIMIMIZA hayırlı olsun, geç alınan bir karar.SERGEN in Yardımcısı da takımı iyi tanıyan murat ERDOĞAN olmalı.
|
ADAMSPOR Kurucumuz Levent Ümit Erol kendine has bir özel habere daha imza atıyor...
Lige kötü başlayan ve üst üste aldığı kötü sonuçlarla Camiasını üzen, Sivasspor'da Roberto Carlos gidiyor yerine Sergen Yalçın geliyor. Kırmızı beyazlı ekiple Sergen Yalçın'ın yarın görüşmelere başlayacağını ve anlaşmanın resmen sağlanması bekleniyor. Her zaman saha içinde olmayı ekranda olmaktan daha çok isteyen Yalçın bu isteğini resmen gerçekleştirmiş olacak. Sergen Yalçın'ın teknik ekibinin bile belli olduğu istihbaratına ulaşan Kurucumuz Levent Ümit Erol şu isimlerinde Sergen Yalçın'la birlikte Sivasspor teknik kadrosunda olacağı bilgisine ulaştı. [B]O isimlerin geçen sezon Gaziantep teknik kadrosunda birlikte görev aldığı ; Tamer Tuna, Murat Şahin ve Beşiktaş A2 takımı ile birlikte çalıştığı Sarp Yiğit.[/B] Gelişmelerin sonucunu yarın hep birlikte göreceğiz... 17.12.2014 tarihli özel haberimizde de Sergen Yalçın'ın Sivasspor yolunda olduğu söylemiştik. [url]www.adamspor.com/ozel-haber/sergen-yalcin-hangi-takima-gidecek-h95937.html[/url] |
[b]yarın giray bulak açıklanır merak etmeyin[/b]
|
[B]büyük bir risk aldık demiyorum büyük bir KUMAR oynuyoruz..yılmaz vuralla anlaşıldı deseydiniz ligde büyük ihtimal kaldık derim..sergenle ya patlama yapar üste tırmanırız ya da iyice dibi boylarız...carlosla yollar yüzde 90 transfer konusundaki anlaşmazlıktan ayrıldı son ana kadar iki taraf da devam edecekti.. carlosun gitmesi demek devre arası transferde boşa ümitlenmeyelim yine hayal kırıklığı olacak demektir..[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;928976][B]büyük bir risk aldık demiyorum büyük bir KUMAR oynuyoruz..yılmaz vuralla anlaşıldı deseydiniz ligde büyük ihtimal kaldık derim..sergenle ya patlama yapar üste tırmanırız ya da iyice dibi boylarız...carlosla yollar yüzde 90 transfer konusundaki anlaşmazlıktan ayrıldı son ana kadar iki taraf da devam edecekti.. carlosun gitmesi demek devre arası transferde boşa ümitlenmeyelim yine hayal kırıklığı olacak demektir..[/B][/QUOTE]
Tamam abi ama Yilmaz Vural hersene takim degistiriyor. Ayrica Cicinho ,Da Costa gibi oyuncular kalir mi ? |
Resmi açıklama yapılmadan konuşmak dogru olmaz ama Sergen hoca adaylarım arasındaydı basarılı olacagını düşünüyorum vakit kaybetmeden takımın başına geçmeli. Tek eksik yönü sadece antep i çalıştırmış olması ama orada da başarılı olmuştu antepi ligde tutmuştu
|
[QUOTE=DOGU_BEY;928976][B]büyük bir risk aldık demiyorum büyük bir KUMAR oynuyoruz..yılmaz vuralla anlaşıldı deseydiniz ligde büyük ihtimal kaldık derim..sergenle ya patlama yapar üste tırmanırız ya da iyice dibi boylarız...carlosla yollar yüzde 90 transfer konusundaki anlaşmazlıktan ayrıldı son ana kadar iki taraf da devam edecekti.. carlosun gitmesi demek devre arası transferde boşa ümitlenmeyelim yine hayal kırıklığı olacak demektir..[/B][/QUOTE]
carlos'un gitmesi devre arasını zora sokacakmış!! ya kardeşim madem böyle bir etkisi vardı sene başında neden göremedik? yılmaz vural'ın takımı ligde tutabileceğini söylüyorsun. kalan 20 maçta en az 9 galibiyet gerekiyor. yılmaz vural'la bu iş nasıl olacak?? yönetimi kutluyorum. sergen en doğru seçim.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:33. |