SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38593)

calipso 28.12.2014 16:31

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=dedebali58;930193]Burhanın maruz kaldığı hareket bence penaltı idi,çoğunluk benim gibi düşünüyorsa değişmeyen şey hakem zihniyeti ..[/QUOTE]

Burhan penaltı için kendini yere atacağına 5metre kaleye topu vursa şu an 3 puan belki de bizimdi. Eskişehirden bize transfer olurken eses taraftarının " nihayet kurtulduk" sözleri aklıma geldi. Bu sene aklı bir karış havada fiziği çok zayıf kağıttan adam gibi. Bence sağ açık bu takım şart Burhanın aklı başına gelmeli.

Sağ açık, Ön libero, Sol açık ve Forvet bizim olmazsa olmnaz transferlerimi olmalı.
Da costa ve Atıfta gitmek isterse onların yerlerine de birer oyuncu gerek. Atıfa çoğu kişi burada laf kondurmaz biliyorum ama bana göre tam bir numaracı asla takım için değil kendi için oynayan birisi..bu takımda artık işi yok..

PETKOVİC 28.12.2014 16:47

hayatımda izlediğim en iğrenç maçtı

HALIL 28.12.2014 17:05

son dakikadaki pozisyon'a sukrediyorum, takimda forvet yok ama sergen takimi iyi toplamis

sebasteia 28.12.2014 17:08

carlos olsaydı en az 3-4 yiyeceğimiz bir maçtan, sergen'le bir puan çıkardık. haddini bilerek oynayacaksın. sergen'in yaptığı da bu idi. aklı başında bir adamın elinin takıma değdiği belli.

önce defans! futbolun kuralı belli, kolay gol yedikten sonra nasıl oynadığının bir önemi yok. carlos denen hoca bozuntusundan sonra sergen bu takıma gerçekten ilaç gibi gelecek. nasıl oynanması ve nasıl oynanmaması gerektiğini çok iyi biliyor.

ayrıca yaklaşık 300-350 civarındaki taraftarımıza da teşekkürler. bugün sivasspor'a yanlız olmadığı hissettirildi. haftaya sivas'ta desteğin daha büyüğünü bekliyoruz.

citothehan58 28.12.2014 17:12

Korcani ve defansi cok begendim bugün. Ertugrul'dan bin kat iyi bizim Korcan.
Bir puan cok kiymetlidir. Kadire yorum yapmiyorum görünen köy kilavuz istemez.

Takimi tebrik ediyorum büyük farklar var. Karabük macini kazanacagimizi düsünüyorum. Sonra devre arasi gerekli takviyelerle cikisa gececegiz ins.

blacksky 28.12.2014 17:39

Top oynamadik ama rakibe de oynatmadik.. gol yememek guzel.. bu ozverili savunma anlayisi ile devam edersek elbet atif, cicinho, burhan ile kazanacagimiz maclar olacaktir.. dusmeyi kabullenmis havamizdan siyrilmamiz en onemli artimiz zaten.. onumuzdeki hafta kazanip devreyi moralli kapatirsak ikinci yarida da bi 25-26 puan yaparsak ligde kaliriz.

stain 28.12.2014 17:52

maçın özeti bizim istediğimizi almamız oldu 1 puan istiyorduk ve aldık

sene başından beri bir puan ortalamasıyla oynasadık şuan 15. puanımız olacaktı ama olmadı

takımın 1 puanı istemesi ve almayıda başarması olumluydu

sergen şuan maç başı 2 puan ortalamasıyla oynuyor inşallah böyle devam eder ;)

ayhandemir58 28.12.2014 19:44

Futbol==>no footbaal
Oyun ==>no play-game
Puan ==> yes one point.
:D

savaş2 28.12.2014 20:42

Maçta göze çarpanlar : Takımımızda sergen hocayla bir toparlama başladı musa ve apo takıma güc katdılar. 3 direk oynayacak transfer yapmalıyız.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maca akıllı başladık defans da acık vermedik orta sağ cok kötü kadir le bu iş yürümez,şeşo yine bencil oynamaya devam ediyor.macın 60 dak.bu iki yerine sergen hoca hakan ve ahmet aynı sürede maca takviye yapabilirdi.

Maçın en iyisi kimdi :cicinho

Maçın en kötüsü kimdi :kadir ve seşo

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : YİNE HAKEM KURBANIYIZ,burhanın pozisyonu kesin penaltı ve kırmızı kartdı.

58Sivaslilar 28.12.2014 20:49

Bu maca göründükü sivassporun dirilisisine sahit olduk ayni takim ayni oyuncular sadece farkli olan takim ruhunun geri gelisi buda yeni hocanin yetenegi diyelim insallah iyi olur olacagindada eminim :confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:10.