![]() |
Cevap: Sivasspor - Karabükspor
1-0 olsun Bizim olsun
|
Bu maci aldigimiz taktirde daha hersey daha da duzelir ins aliriz bu maci
|
Ölüm kalim maci niteliginde goruyorum bu maci.
kazanirsak buyuk ihtimal ligde kalacagiz. Kaybedersek buyuk ihtimal dusecegiz. daha cok mac var olabilir ama karabük macinda az cok tahmin edebiliriz olacaklari. |
Dün akşam biletimi aldım ama meraktan bir bakayım kaç bilet satılmış dedim. Sayıyı bilmiyorum ama maraton b ve c blok alttaki 3 sıralar hariç dolu a ve d den çok az satılmıs kale arkası gar a ve d nin yalnızca üst sıraları. Yani sözün özü taraftar diğer maçlardaki gibi demekki 15 haftadır federasyona demediğini bırakmayan "maçlar pazar olsa geliriz çalışıyoruz gelemiyoruz yeaaağ" diyen arkadaşlar buharlaşmışlar
|
Bazi maclar nedense sahada degil masa basindada kazanilabiliniyor.Bugün oynanan Rize-Konya macinin berabere bitmesi gercekten cok ilginc geldi bana nedense bizim üstümüzdeki takimlar bir puana bile cok sükür deyip bir nevi arayi acmayi düsünüyorlar.
Sivasspor ikinci yari Konya ve Rize ile deplasmanda karsilasacak.Bugün icin bir puana cok sükür diyen takimlar hakemin destegiylede olsa Sivas karsisinda adeta aslan kesilecekler.Isimiz gercekten kolay degil cesitli oyunlar üzerimize oynanabilir. Bu saatden sonra Fenerbahce ile oynuyorsan yeneceksin,Galatasaray ile oynuyorsan yeneceksin bizim baska alternatifimiz kalmadi.Bu maclari ikinci yari sahamizda oyniyacagimiz icin artik rakip önemli degil.Yenemiyorsan yenilmiyeceksin.Bu saatden sonra hersey ligde kalmak icin olmali. Sezona iyi futbolla basladikda ne oldu,hatta baskan Galatasaray macindan sonra Carlos´un ankasmasini uzatmak istiyordu. Yasadigimiz puan kayiplari bir anda Carlos´u al assagiya etti.Buda hayatin bir türlü cilvesi ve hayatin saka götürür yani olmadigina dair verilebilecek en güzel bir örnek. Sivasspor gerek kupa macinda gerekse lig macinda Sergen´le dogru yolda oldugunu kanitladi.Takimimiz moral olarak kendine güveni gelmis olarak Karabük karsisina cikacakki buda büyük bir avantaj. Sivasspor yarin rahat kazanip iknci yariya daha bir moralle basliyacaktir.Allah yardimcimiz olsun... |
Yarinki maci kazanacagimizdan yana en kücük bir süphem yok. Yalniz Tolunay Kafkas´in oyunu cirkinlestirmeye yönelik taktiksel varyasyonlarina ragmen sakat vermeden hanemize 3 puani yazdiran taraf oluruz.
Yarin bu macla ilgili cok merak ettigim husus Sergen´in yarinki maci 4 Eylül´de oyniyacagi ilk ic saha maci,bakalim seyircide bir artis olacakmi bunu cok merak ediyorum.Sivas´da olupda böyle bir günde sehrinin takimina taraftar destegi vermeyen bir kisiyi nasil tarif etmek gerekir gercekten bilemiyorum artik.Kelimeler bile bu durumda kifayetsiz kaliyor,cok yazik... |
3-0 olsun,bizim olsun.devreye moralli girelim.
|
Kalede Korcan,defansta Da Costa'nın yerine muhtemelen Kadir tercihi olabilir gene Ümit'in partneri olarak. Solda Fatih mi, Abdurrahman mı oynar acaba?, göreceğiz. Allah'tan Cicinho var bu kargaşayı toparlayacak.
Ortada Adem-Mehdi ikilisine, daha önde Burhan,Atıf,Musa Sinan(Burhan) eşlik eder. İleri uçta da Batuhan olur. Tolunay hoca kafasında bu maça 1 puan yazmıştır herhalde. Hata yapanın ve daha sabırsız olanın kaybedeceği bir maç. Sergenle beraber savunma güvenliğini de düşünür olduk. Ligin ikinci yarısında hala Sivasspor'da olmak isteyen oyuncuların kendilerini son kez gösterme fırsatıdır. Bizim içinse ligin ikinci yarısına moralli başlama olanağıdır. 'Bir topa araba' diyor ya yarışmada, onun gibi bir şey işte bu maç. Herzamanki gibi maratonda yerimi alacağım. Balonlar, konfetiler falan da getirerek tabii. Staddan başı dik, gururla çıkalım bu defa. |
Sergen kaleci konusunda kararsiz olsa gerek.
Kasimpasa macina Korcan'la cikti bugün Ertugrul'u tekrar kaleye koymus. Ilk 11 bence fazla ofansif, golü atamazsan riskli 11. Yedek kulubesinde ofansif "güc" olarak sadece Chrisantus var. |
Dün ayni kadroyu Korcan haric bende bildim.
Korcan aslen karabüklü bu yüzden olabilir belki |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:56. |