SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SANA HİÇ Mİ HİÇ YAKIŞMADI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3863)

Dağcı 06.12.2005 11:00

Önemli Ders Almak...

[FONT="Comic Sans MS"]Onun gibi profesyonel birinin bu hareketi yapmaması gerekiyordu. Halbuki top sende avantajda sende. Maçın gerilimine o da kendini kaptırdı. Ama insanlar bazan kendilerine hakim olamıyorlar. Biraz daha dikkatli olunması gerekir. Umarım bundan sonraki maçlarda bu hatasından ders alır.[/FONT]

sasha 06.12.2005 11:07

böyle mesajlar görünce sivasspor taraftarlığınıza yakıştıramıyorum açıkcası..
arkadaşlar..öncelikle şunu unutmayalım...beşiktaş maçından sonra lorant takıma çok yuklendi ağır idmanlar ile kayseri maçına hazırladı.futbolcuların uzerinde "kazanmalıyım" baskısı çok fazlaydı..sahaya uzerlerinde buyuk bir yuk ile çıktılar.petkoviç gayriihtiyari kaldırdığı dizi sonucu kırmızı kart gördü..bugune kadar petkoviçin birsürü maçını izlediniz..her pozisyonda "helal olsun petko " , "abi adam profesyonel" diye bağırdınız.şimdi refleks olarak yapılan bir hatadan dolayı yenen kırmızı kart sonucu böyle karalamalar yapmayın lutfen..herkes elinden geleni yaptı...

murat_kılıc 06.12.2005 11:27

DÜNYANIN SONU YADA LİGİN SONU DEĞİL BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ OLACAĞINA EMİNİM.

Kaptan-58 06.12.2005 11:29

[B]HATASIZ KUL OLMAZ AMA KEŞKE DAHA SAKİN OLUP ŞU KAYSERİYİ YENSEYDİK..[/B]

murat_kılıc 06.12.2005 11:31

HİÇ ÜZÜLMEYE GEREK YOK ARKADAŞLAR SAKİN OLMAMIZ VE HERZAMAN HERYERDE YİĞİDO SİVAS DİYA BAĞIRMAMIZ LAZIM

Arif Coşkun 06.12.2005 11:45

[QUOTE=Etemtemizkan]ALLAH ALLAH MACI SEĞRETTİN Mİ ADAM TOPU TUTTUKTAN SONRA AYAĞINI KALDIRARAK RESMEN KASTİ TEKME ATTI BUNU TASVİP ETMEM MÜMKÜN DEĞİL .[/QUOTE]
Evet atmosferi çok yüksek bir maçtı. Oan belkide bilerek yaptığı birşey değildi,hızla kendine doğru gelen futbolcudan kendini koruma içgüdüsünün verdiği bianlık refleksti. Yoksa bile bile o haraketi yapacak biri değil. Petkoviç çok iyi niyetli biri aslında.

Etem Bey ,bende başta çok kızmıştım bu harakete ama sonra yukarıda yazdığım,şekilde gelişti sanırım,yoksa bile bile hiç bir kaleci yapmaz bu haraketi.Birde noel için yaptı erken gönderilsin gibi bir söz dolaşıyor.Eğer gerçekten o niyetle yaptı ise işte o zaman affedilir yanı olamaz. Bence böyle birşeyi önlemek için yabancı futbolcuları kırmızı kart görüp cezada alsa göndermeyeceksin ara dönemine kadar antramanlara devam.Bakalım seneye yine aynı şeyi yapabiliyorlarmı?
Saygılar

CÜSSKB-Aynur 06.12.2005 11:49

Kasten yapılmış olduğunu düşünmüyorum. oldulça gerginleştirilmiş bir atmosferin sonucuydu bana göre.

murat_kılıc 06.12.2005 11:50

AYNEN KATILIYORUM SİZLERE ÜSTÜNE GİTMEMEK LAZIM

sasha 06.12.2005 11:51

[QUOTE=arifcoskun]Evet atmosferi çok yüksek bir maçtı. Oan belkide bilerek yaptığı birşey değildi,hızla kendine doğru gelen futbolcudan kendini koruma içgüdüsünün verdiği bianlık refleksti. Yoksa bile bile o haraketi yapacak biri değil. Petkoviç çok iyi niyetli biri aslında.

Etem Bey ,bende başta çok kızmıştım bu harakete ama sonra yukarıda yazdığım,şekilde gelişti sanırım,yoksa bile bile hiç bir kaleci yapmaz bu haraketi.Birde noel için yaptı erken gönderilsin gibi bir söz dolaşıyor.Eğer gerçekten o niyetle yaptı ise işte o zaman affedilir yanı olamaz. Bence böyle birşeyi önlemek için yabancı futbolcuları kırmızı kart görüp cezada alsa göndermeyeceksin ara dönemine kadar antramanlara devam.Bakalım seneye yine aynı şeyi yapabiliyorlarmı?
Saygılar[/QUOTE]
Petkoviç ASLA ASLA noel e gidiyim diye öyle bişi yapmaz...yampadı da ..yapmicak da.....sivas başkanları hep şunu soyler sivas ın geir kalmasının 2 nedeni var biri göç ikincisi dedikodu..yapmayın lutfen

LiS67_Uğur 06.12.2005 11:52

[B]petkoviçin yaptığı hata cezasız bırakılmamalı[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:53.