SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Stad Yetişmiyor! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38986)

B.DUMANLI 22.04.2015 18:59

Cevap: Stad Yetişmiyor!

[QUOTE=tykinik58;942879]Çok görmem, sahipsiz SİVAS'ın SAHİPSİZ stadı...[/QUOTE]

Sivas sahipsiz degilde,haklarimizi savunacak kisilerin bu medeni cesareti gösterip kardesim biz sizinle su tarihte bitecek diye bir anlasma yaptik,stadyumun her gecikecegi gün icin bana tazminat ödemelisin diyen bir babayigit araniyor.

HababamHa 22.04.2015 19:40

valimize helal olsun demekki bir yıl sonra teslim edeceğiz deseler onada eyvallah derdi

sefilix 22.04.2015 20:09

çok nor mal. cumartesi gelirler yıkar yağlarlar zaten sivaslı amade. soru bile soramazlar. bir millet neye layıksa onunla idare edilir

aozdemir 22.04.2015 20:14

[B]-stadın gecikmesi olayını siyasi hesaplaşma haline getirenleri şiddetle kınıyorum. siyasetinizi gidin başka yerde yapın. burası sivasspor sevdalısı sivaslıların ortak sesi olan bir site.
-stadın gecikmesi hoş bir şey değil. ama gecikmemesi için ne yapmalı bunları konuşalım ve bişeyler yapalım.site yönetimi olarak gençlik spor müdürüyle mi valiylemi sivasspor yönetimiylemi görüşülür görüşelim ve sonuç almaya çalışalım.[/B]

arasan58 22.04.2015 20:22

Arkadaşlar valilik başvuruları nereden yapılıyor acaba? Mevcutlarla karşılaştırıyorum da benim neyim eksik? Ben de biraz yan gelip yatmak istiyorum. Hesap soran olursa da gecikti derim. Ne de olsa valiyim ben!

:D:D:D:D:D

sıvaslıgenç 23.04.2015 01:51

Bir delikanlının çıkıp hafta sonu Başbakana stat meselesini sormasını bekliyorum , sadece dağıtılan bayrakları sallayıp yolcu etmeyelim Sayin Başbakanı.

ready 23.04.2015 10:15

[B]ne diyelim sivası çantada keklik gibi görüpde agzımıza bir parmak bal çalıp nasıl olsa bunlar bize oy verir hesabıyla hareket eden insanlar ve bizi onlara muhtaç eden insanlar utansın komşu illerimiz daha düne kadar sivasa baglı kasaba görünümünde iken şimdi o şehirlere gezmeye gittigimiz zaman insan bir garip oluyor insanın içi burkuluyor o şehrin ileri gelenleri kentlerinin kalkınması için çabalarken bizimkiler ise birbirinin gözünü oymaya çalışıyor her konuda sınıfta kaldıgımız gibi stad konusundda sınıfta kaldık agzımıza bir parmak bal çaldılar[/B]

ready 23.04.2015 10:16

[QUOTE=sıvaslıgenç;942917]Bir delikanlının çıkıp hafta sonu Başbakana stat meselesini sormasını bekliyorum , sadece dağıtılan bayrakları sallayıp yolcu etmeyelim Sayin Başbakanı.[/QUOTE]

[B]sivasda öyle bir babayigit varmı ki sivasın önde gelenleri sivil toplum kuruluşlarının önde gelenlerinden bir heyet oluşturulmalı başbakana anlatmalı meramını[/B]

eurovision 23.04.2015 15:41

kasımda bitecek dediler bitmedi nisanda bitecek dediler yine bitmedi :mad:

etlidöktürek 23.04.2015 20:41

İlerde bi gün söz sahibi oluruz inş...staddan soguduk resmen:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:17.