SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2-3 Fenerbahçe (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39029)

savaş2 06.05.2015 21:11

Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe

***bu mac 1-1 biter,sergen hocada mah. takımlarında ilk puanı almıs olur.gol aydın da.

bahbaba58 06.05.2015 21:52

[QUOTE=sirseri58;944172]Bu maçın skoru şimdıden bellıdır arkadaşlar....mecnun başkan azızeye bı kıyak yapıcaktır....[/QUOTE]

Yav saçma sapan yorumlar yapmayın ne biçim SİVASSPOR taraftarısınız sizin gibi sözde SİVASLI varken bizim DÜŞMANA İHTİYACIMIZ yok
MECNUN BAŞKAN MAÇ SATAN NAMUSUNU KARISINI SATAR diyor sen neyin kafasını yaşıyon hala...

NöOReaK 06.05.2015 22:00

Fener maçı gs maçı öncesi ciddi bi sınav feneri yenwrsek ben gs yi eleriz diyorum

B.DUMANLI 07.05.2015 01:56

[QUOTE=sirseri58;944172]Bu maçın skoru şimdıden bellıdır arkadaşlar....mecnun başkan azızeye bı kıyak yapıcaktır....[/QUOTE]

Bu sekilde düsünmek hem cok basit,hemde karsidakini tövbet altinda birakmis oluyor.Bu gibi düsüncelerin kimseye bir yarar getirmiyecegi ortadayken bunu tekrar tekrar gündeme getirmekte ne oluyor acaba.

Sen bu konuyu gündeme getirdigin icin demekki sen ya Galatasaray´in veyahutda Besiktas sempatizanisin.Kimin sampiyon olacagi bizi ilgilendirmiyor.

Ortada bir güc dengesi var.Sivasspor ile Fenerbahce´nin maliyetleri arasinda büyük ucurumlar var iken.Senin yaptigin kedinin ,kaplani sahada evire cevire yenmesi gibi birsey.Bu mümkünmü? Tabiki mümkün.Ama kadron genis olursa,forvetin forvet olursa.

Sezon sonu yaklastigindan ve bazi oyuncularin alternatifi olmamasi nedeniyle takim artik yorgun.Yarin mac sonunda Sivasspor yenilirse,macin satildiginimi düsüneceksin yoksa yukarida belirttigim durumlarida göze alacakmisin.

Artik bu gibi konulari gündeme getirmek,Sivasspor camiasini tövbet altinda birakiyor.Futbol üc sonuclu bir spor dalidir.Sonucu önceden bilinseydi karsilasmanin o vakit herkes iddaadan multi milyoner olurdu.:)

ready 07.05.2015 08:29

[B]adımız çıkmış doksana inmez seksene artık agzımızla kuş tutsak bile böyle yorumlar her zaman olacaktır [/B]

Ferhat06 07.05.2015 09:04

İlkyarıdaki 4-1 in rövanşını almak için galibiyetten başka sonuç hüsrandır.

58 Amsterdam 58 07.05.2015 12:03

Insallah biz kazaniriz ama once saglam defans yapip sonra rakibin ustune dogru hizli pas yaparak yikabiliriz.

SenSetik 07.05.2015 14:31

[B][I]Sivasspor yada Mecnun Baskan maçı satar diyen alçaktır !!!! Sivasspor taraftarıda olamazzz !!!! [/I][/B]

B.DUMANLI 07.05.2015 17:48

[QUOTE=SenSetik;944241][B][I]Sivasspor yada Mecnun Baskan maçı satar diyen alçaktır !!!! Sivasspor taraftarıda olamazzz !!!! [/I][/B][/QUOTE]

Taraftarligi bir tarafa birakalim,bu sekilde düsünen zaten taraftar olamazda benim anlamadigim bu siteye neden girer ve neden bu gibi cirkin yaklasimlari yapar.Iste ben buna anlam veremiyorum.Eger bu sekilde düsünen varsa bu siteye girmesin,bosuna zamanini öldürmesin,gercek gönül verdigi takima dönsün....

rezi 07.05.2015 18:13

Kazanırmıyız,evet neden olmasın.Fakat hakem izin verir mi orası şüpheli.Tüpçünün sadık adamlarından olup eyyam yapmayı sever ve büyüklerinin sözünden çıkmayan federasyonun tam istediği hakemlerden biridir.Örnek penaltı atışında çizgiye basıyor diye oyuncu atması,kupada Bursa maçında Gençleri doğraması,Antep Fener maçında Antep'doğraması ve niceleri.Zor çok zor.Genede maçta küfredip hakemi onurlandırmayın Sivas'ı cezalandırmayın.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:28.