SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sergen Yalçın imzayı attı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39070)

ready 17.05.2015 07:53

Cevap: Sergen Yalçın imzayı attı!

[QUOTE=Erenozdenn;945333]Inşallah hayırlı olur. Şimdi transfer zamanı. Umarım diğer transfer sezonlarına benzemez bu sene. Takımdan; Ertuğrul , Korcan , Apo , I. Toroman , Aydın , Musa , Hakan , Utaka , i. Akın ve Eneramo gönderilmesi lazım bence. onların yerine, 2 düzgün kaleci , 1 sağ bek, 2 forvet, 1 sağ Açık, 1 sol açık , 1 ön libero, bir de iyi bir 10 numara lazım. Büyük ihtimalle de bu şekilde yapılır transfer. En azından gerekli olan bu takip ettiğim kadarıyla.[/QUOTE]

[B]güzel diyorsunda bunları yapacak adam akıllı transfer komitesi varmı yine nerde kıçı kırık adamlar varsa takıma alırlar sonrada essakdan transfer yapmışlar gibi hava atarlar [/B]

Erenozdenn 17.05.2015 10:18

[QUOTE=ready;945337][B]güzel diyorsunda bunları yapacak adam akıllı transfer komitesi varmı yine nerde kıçı kırık adamlar varsa takıma alırlar sonrada essakdan transfer yapmışlar gibi hava atarlar [/B][/QUOTE]

Haklısın Ready. Ama temennimiz bu şekilde. Ben olması gerekeni yazdım. Umarım yaparlar bu transferleri de seneye rahat rahat gideriz Avrupa Kupalarına.

NöOReaK 17.05.2015 10:30

Sergen Yalçın sivassporumuza hayırlı olsun. Sergen gibi özel hayatına düşkün bir adama sivasta çalışmaktan yana tavır aldıysa artık denebilir ki sivas futbol şehridir.

Sivasspor transferde madem ciddi rotasyona gidilecek yapılacak transferler 3 yılın omurgasını oluşturmalıdır.

Artik sivasspor kaleye defansa ortadahaya kanatlara forvete direk 11de oynayacak isimler alınmalı.

Buraya birçok isim yazılabilir ama en iyisini yönetim ve sergen hoca bulacaklardır...

ready 17.05.2015 11:51

[QUOTE=Erenozdenn;945342]Haklısın Ready. Ama temennimiz bu şekilde. Ben olması gerekeni yazdım. Umarım yaparlar bu transferleri de seneye rahat rahat gideriz Avrupa Kupalarına.[/QUOTE]

[B]her taraftarın temennisi bu şekilde ama ne hikmetse öyle bir topçular buluyorki taraftar eli bögründe maç izliyor bu senede yine korkulu rüya görecekmiyiz yoksa görmeyecekmiyiz bu kadar heyacanı taraftarın kalbi kaldıramaz[/B]

aozdemir 17.05.2015 13:15

bu iyi oldu. transfer çalışmalarına da hemen başlanır.iyi bir kadro kurulur inşallah.

dülger58 17.05.2015 19:14

Sezona girmeden imza olması çok iyi oldu.İnşallah bu sezondan ders çıkartılıp aynı hatalara düşmeyiz.Bir dahaki sefere şansımız olmayabilir.

Artık yönetim kaliteli futbolcu almak için çalışmalı.10 tane futbolcu yerine 3 tane kaliteli olsun yeter.

Ucuz futbolcu için sezon başını beklemeden şimdi transfer yapıp kampı güzel yapmak lazım...

etlidöktürek 17.05.2015 22:26

Özellikle transfer konusunda teknik ekibe güveniyorum..başkana transfer politikası yüzünden olan kirginlikta kalkar inş..sağlam transferler isteruk!!!

Hayırli Uğurlu olsun!!!

balmandol 18.05.2015 11:07

Sergen hoca bence başarılı bir sezon geçirmiştir. Kendi kurmadığı bir kadroyla,takım psikolojik olarak dibe vurmuşken ve birde yaş ortalaması yüksek ve dar bir kadroyla bence çok çok başarılı olmuştur. Sergen hocanın ben iki şeyine çok güveniyorum zekası ve futbol bilgisine. Bu kadroyla ligde kalmış,kupada yarı final oynamış bir takım ve hocaya kimse başarısız diyemez. Yeni anlaşmaya gelince çok isabetli bir karar olmuş. Kokuşmuş bir ligde,hakem hatalarının bol yapıldığı bir ligde yeni yüzlere ve yenir jenerasyona ihtiyaç var. Hakemler hakkında söylediklerine gelince dibine kadar Sergen haklıydı. Tabii ki takımını koruması ve sesini yükseltmesi lazımdı. Evet son olarak yaş ortalaması bayağı bir yüksek takıma 8-10 tane genç ve yabancı serpiştirip İnşaallah güzel bir geçiş dönemi ve yeni bir oluşumla dinamik bir takım yaparlar.

skep06 18.05.2015 11:39

Anlaşma hayırlı olsun.
Sitede Sergeni beğenmeyenleri şaşkınlıkla okuyorum.
Kupada takımı 0 puanla devraldı yarı finale getirdi.Hakem faktörü devreye girmese finale götürecekti.
Ligde 10 puanla tabir yerindeyse enkaz devraldı.Dar yaşlı ve alternatifsiz kadroya rağmen kazanılması veya kaybedilmemesi gereken tüm maçlarda (Rize maçı hariç) puan kazandırdı,25 puan toplattı,ligin bitmesine 3 hafta kala düşmemeyi garantiletti.
Daha ne yapacaktı ki ?

hakangulac 18.05.2015 14:28

Bu sene planlama her senden daha önemli yeni bir lig başlıyor gibi. Dilekolay 14 yabancı hakkın var.

Akıllı planlama yapan her takımın sampiyonluk sansı dahi olacaktır. Keza düşmesi surpriz olacak takımlar sıkıntı yaşayabilirler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:03.