SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Sivasa BÜYÜK Hizmet!!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39161)

by_hunter 12.06.2015 08:31

Cevap: Sivasa BÜYÜK Hizmet!!!!

Yav arkadaş taktığınız şeye bak

Bu takım Sivas Belediyesinin degilmi ?

Sanki kulübün için boşaltmış gibi yorumlar yapılıyor.

Ertugrul 12.06.2015 20:03

Konu güncel politikaya yönelmeye musait, sitemizde müsbet yada menfi siyasi mesajlara izin verilmeyecektir. Bir çok mesajı silmek zorunda kalıyoruz. Konu Siyasi veçheye kaymaya devam ederse kapatılacaktır!..

B.DUMANLI 12.06.2015 20:39

[QUOTE=Ertugrul;947867]Konu güncel politikaya yönelmeye musait, sitemizde müsbet yada menfi siyasi mesajlara izin verilmeyecektir. Bir çok mesajı silmek zorunda kalıyoruz. Konu Siyasi veçheye kaymaya devam ederse kapatılacaktır!..[/QUOTE]

Umarim bugünden itibaren bu aciklama amacina ulasir.Hic bir ARKADAS´I üzmek istemem ama,burada Sivasspor´un gündeme gelmesi ve fikir catismasina ortam hazirlamaktan kacinarak,üslübumuzu bozmadan,gayemizi asmadan ve fikirlerimizi özgürce söyliyebilecegimiz bu platformda,gönül isterki kimse digerini incitmesin.

Ama bazen ok yaydan öyle bir FIRLIYORKI konu amacini ASIYOR.Öyle bir ASIYORKI o kisinin savundugu seyler dogrultusunda siyasi görüsleri resmen ortaya cikiyor.Buna gerek yok...Ben sahsen bir kisinin hangi siyasi görüse sahip oldugunu asla bilmek istemiyorum ve bundan rahatsiz oluyorum.

Ben yurt disinda oyumu kullandim ve o is ogün sandikta bitti.Gelin birakin su SIYASETI oy verdiginiz kisiler ugrassin.

Biz burada SPOR konusalim...

babapiton 12.06.2015 22:26

Ülkenin bundan büyük dertleri var onlara kafa yorun bence.

ready 12.06.2015 22:51

[QUOTE=by_hunter;947757]Yav arkadaş taktığınız şeye bak

Bu takım Sivas Belediyesinin degilmi ?

Sanki kulübün için boşaltmış gibi yorumlar yapılıyor.[/QUOTE]

[B]her işimiz bitti de 4 eylül belediyesinin adı degişecekmi degişmeyecekmi millet gider mersine biz gideriz tersine zaten 4 eylül sivas belediyesinin degilmi neyin tartışmasını yapıyoruz[/B]

karacören58 13.06.2015 10:01

4 eylül spor kulübü olsa iyi olurdu
böylede iyi olmuş profosyonelce bir adım olarak görüyorum
isim değişikliğini tarihi olaylara sahip çıkmama olarak görebiliriz.
isim değişikliğini siyasi bulmak çok saçma.

sevdamcihad 13.06.2015 11:02

Sivas ta olupta takımın maçına gitmeyenler burada isim ve siyaset tartışması yapmasın.Yeni isim takımımızın tanınmasına yardımcı olacaktır.Olaya sadece sportif olarak bu açıdan bakmak lazım.

eurovision 13.06.2015 13:50

bence böyle güzel oldu 4 eylül belediyesi varmış gibi izlenim veriyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:11.