![]() |
Cevap: Golcü Bitti Ortasaha Yolda
Yarın maçta görücez Skoda'yı Audi'yi... Bu transfer politikası ile başımıza neler geleceğini merak bile etmiyorum. Elin oğlu Van Persie'yi aldı, o bile hazır olmadığı için verimsiz. Biz de sezonun ilk maçını yapıyoruz hala transfer işi netleşmedi.
|
[QUOTE=Soyözen;952942]Yarın maçta görücez Skoda'yı Audi'yi... Bu transfer politikası ile başımıza neler geleceğini merak bile etmiyorum. Elin oğlu Van Persie'yi aldı, o bile hazır olmadığı için verimsiz. Biz de sezonun ilk maçını yapıyoruz hala transfer işi netleşmedi.[/QUOTE]
Bu gec yapilan transferler sonradan basimizi öylesine agritacakki kimse olaylarin farkinda bile degil.SIVASSPOR´a 10000 tane Mecnun Odyakmaz kurban olsun.Bizim icin Sivasspor ön plandadir o degil. Yanlisi yapan kim olursa olsun bu degismez.Yönetim denildimi bu sitede Mecnun baskani herkes ayri KEFEYE koymaya calisiyorlar.NEDEN?.Oda sonucunda rahmetli Demirel´in dedigi gibi devamli ; ´´hükümetin basi ´´derdi BASBAKAN sözünü kullanmazdi.. Bende diyorumki Mecnun baskan yönetimin BASI degilmi.Bir yanlis yapildiysa oda enaz Erdal Sarilar ve digerleri gibi SUCLU degilmidir.Bir kisiyi digerlerinden ayirmak cifte standartdir.Sayet transferler geciktiyse bunda Mecnun baskanda sucludur.Hemde en büyük suclu... |
Bu oyuncuyu bugün hürriyet de Yazmış ümitlendim şimdi
|
Gorustugum yonetici bir abimize skodayi sordum tamammi diye skoda ikinci alternatif dedi ondan once baska bir forvet dusunuyoruz eğer o olmazsa ondan sonra skoda ya yonelecegiz dedi
|
Son dakika yekta kurtulus sivassporda
Acaba simdi yabanci orta alinmicakmi dogu_beyin söyledigi Kaynak : tv 58 alt yazi |
[QUOTE=mustafa_kavak58;952949]Son dakika yekta kurtulus sivassporda
Acaba simdi yabanci orta alinmicakmi dogu_beyin söyledigi Kaynak : tv 58 alt yazi[/QUOTE] Mustafa sayet bu haber dogruysa Sankt Augustin´e gel sana dondurma ismarliyim.Yekta iyi bir karar.Sayet havaya girerse ben Galatasaray´da oynadim diye bize fayfdasi olmaz.Bunuda herkes bilsin... |
[QUOTE=B.DUMANLI;952950]Mustafa sayet bu haber dogruysa Sankt Augustin´e gel sana dondurma ismarliyim.Yekta iyi bir karar.Sayet havaya girerse ben Galatasaray´da oynadim diye bize fayfdasi olmaz.Bunuda herkes bilsin...[/QUOTE]
Vallah insallah dogrudur tv 58 verdi alt yaziyi nekadar kesinmi degilmi orasini bilemiyorum tabi |
[QUOTE=mustafa_kavak58;952951]Vallah insallah dogrudur tv 58 verdi alt yaziyi nekadar kesinmi degilmi orasini bilemiyorum tabi[/QUOTE]
Demekki kesinleşmiş hemşerim eğer kesinleşmese alt yazı olarak vermezlerdi |
[QUOTE=mustafa_kavak58;952951]Vallah insallah dogrudur tv 58 verdi alt yaziyi nekadar kesinmi degilmi orasini bilemiyorum tabi[/QUOTE]
Sergen hoca yerli transferini kapattiklarini,2 yabanci oyuncu alip transferi sonlandiracaklari haberi M.Ates´in twitterinda yaziyor. |
Herhalde M.Ates sag krose gösterip, sol krose vurduda olabilir.:confused:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:19. |