![]() |
Cevap: Yekta Kurtuluş Sivasspor'da
Birde bu kaleci setkusu boşuna almışlar gönderilen ertuğrul bile bundan bi kaç gömlek daha üstün kaleciydi...
|
[QUOTE=onur0634;953336]Birde bu kaleci setkusu boşuna almışlar gönderilen ertuğrul bile bundan bi kaç gömlek daha üstün kaleciydi...[/QUOTE]
Saçmalama kardeş o kadar kötü kaleci değil gs maçında fena degildi |
Ya bu adam nasıl kadroya giremedi orda anlamadım. İddia ediyorum yekta fenerbahçe hariç türkiyenin bütün takımlarında direkt 11 de başlayabilecek kapasitede bir oyuncu. Şampiyonlar liginde chelsea maçında oyuna girip orta sahada lampard oscar ve mikeli ezmişti resmen
|
Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama Yekta'ya verilecek parayla Altınordu gibi bir altyapı planlaması oluşturulabilirdi belki 3 sene bu takım küme düşmemeye oynardı belki de düşerdi ama sonrasında şampiyonluk şansı olurdu.
|
[QUOTE=noname87;953339]Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama Yekta'ya verilecek parayla Altınordu gibi bir altyapı planlaması oluşturulabilirdi belki 3 sene bu takım küme düşmemeye oynardı belki de düşerdi ama sonrasında şampiyonluk şansı olurdu.[/QUOTE]
Senin dediğin şeyin zamanı geçti bence şu an takımı toplayacak ve taraftarı stada getirecek şeyler lazım.Tabi yekta getirmeyecek taraftarı stada ama galibiyetlerle stad dolacak.Para ihtiyacı giderilmiş olacak.600.000 euro yu şimdi o işe versen iyi olmaz |
[QUOTE=34yigido34;953337]Saçmalama kardeş o kadar kötü kaleci değil gs maçında fena degildi[/QUOTE]Yan toplarda güven vermedi kaleye gelen üç topun ikisi gol oldu zaten...Sen neyini beğendin bi de hele bizde bilelim..."Bakarsın saçmalamayız"
|
Sezon: 2010-2011
Hafta: 29 Tarih: 17 nisan pazar Stad: 4 eylül Rakip: Kasımpaşa Maç skoru: 1-1 Yukarıda bahsettigim maçta Yekta 35 numarayla Kasımpaşa'da en etkili oynayan oyunculardan biriydi. O sezon biz düşmemeye oynuyorduk. O maçı kesin almalıydık. Maça Kasımpaşa fazla asılmadı. Buna rağmen biz o kadar kötü oynadık ki kendi kendimize bir gol yedik ve sonra zorla bir gol atarak berabere bitirdik. Yekta o maçta birçok gol kaçırmıştı. Hatta altı pastan kalede kaleci yokken dışarı attığı pozisyonlar vardı. Maçtan sonra acaba Sivaslı mı diye araştırmıştım. Kısacası yektaya o zamandan bir sempatim oluştu. Şimdi bizim takımda çok faydalı olacağını düşünüyorum. Umarım yanılmam. Hayırlı olsun. |
Su ana kadar yaptigimiz en iyi transfer hayırlı olsun
|
hosgeldin yekta sivasimiza hayirli olmani diliyorum.
|
[B]Forvetin Arkasında dönen seken topları alacak ,topla gidecek,şut çekecek ,ara pas verecek adam eksikliğimiz mevcuttu,birzaman bunu herve tumla yapıyorduk ,ondan sonrada böyle oyuncu bulamadık ,ben yektanın kendini futbola verirse,sivası hakir görmezse ,havalara girmezse kendini sivasda göstereceğine inanıyorum,hayırlı uğurlu olsun.[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:19. |