SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Tam bir komedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39432)

Rallim58 03.10.2015 22:41

Cevap: Tam bir komedi

[B]Bir komedilik var doğru...
[/B]
Ama bu komedilik;

[B]-Orta alani tam bir kaptan edasında toparlayan Ademi oyundan almak mi komedi?
[/B]
- Performansi yerlerde olan futbolculara forma vererek sahaya sürmek mi komedi?

[B]-Senin Sivassporun basinda hala duruyor olman mi komedi?
[/B]
Hangisi komedi onu çözemedik...

EneS ElmaS 03.10.2015 23:37

Insallah sene sonunda ki konumumuz da komedi olmaz Sergen Hoca...

cengo64 04.10.2015 07:52

Ligin en az faul yapan takımıymışız.En az mücadele eden yani.En az isabetli pas yapan takımıyız.En az şut çeken takımıyız.Tek nagalip takımıyız.Teknik direktör olayı komedi olarak tarif ediyor.Yönetimden çıt yok.Galatasaray lig lideri teknik direktöründen rapor istiyor.Bizimkiler eminim Sergen in halini hatırını bile sormuyordur.Satılacak futbolcu derdindeler hala belki de.Üzgünüz umarız birilerinin aklı başına gelir.Çünkü o kadar belli ki bu iş böyle gitmez.

by_hunter 05.10.2015 07:00

Ben niye gülmüyorum bende mi bir sıkıntı var acaba ?:mad:

sebasteia 05.10.2015 08:08

sergencim, derdin nedir? futbol oynatamıyorsun, takım pas yapamaz oldu, öne geçtiğimiz maçlarda herkes galibiyeti kaçıracağımızdan emin, kimse takıma güvenmiyor. futbolcular korkak, gol atmak gibi bir düşünce yok, özgüven sıfır. heyecan kalmamış.

ne komedisi koçum???

içimiz kan ağlıyor, sen komediden bahsediyorsun!?!

önümüzde kasımpaşa (d), trabzon ve bursa (d) maçları var. bu maçlarda üç puan alırız diyen bir Allah'ın kulu var mı? sen bu takımı bu hale soktun işte... istifa edip gitmek için ne bekliyorsun? tazminat mı istiyorsun?

yok arkadaş, bu takımın bu hale gelmiş olmasının sebebi yönetim diyorsan, çık mertçe konuş, biz de eleştirilerimizi yönetime doğrultalım. ama böyle saçma sapan, komedi momedi diye açıklama yaparsan potansiyel suçlu sen olursun yiğido!

rica ediyorum, yapamıyorsan bırak...

halilxx58 05.10.2015 08:45

Sergen Yalcin'in komedi olarak gördügü film benim icin daha cok dram veya korku filmi kategorisine giriyor...

keko 58 05.10.2015 12:37

Zaten senin geldin gun HATAYDI! !

Ferhat06 05.10.2015 13:35

Güleriz ağlanacak halimize.Sen yarın bırakır gidersin biz n'apacağız?

karasarlıyiğido 05.10.2015 14:53

gerçekten bu sene bende bu takımın oyunundan birşey anlamadım nerde ne yapacağımız belli değil tek istikrar berabere kalmak sergen efendi sana gelince berkay gibi dani abalo gibi ibrahim akın gibi hızlı kanat oynayan adamları yedekde oturtup burhana doksan dakika tahammül ettin iki sıfın öndeyken sanki yenikmiş gibi kontrolsuz baskı yaptırdın tabiki sonuç böyle olur biraz dengeli ve belli bir şablonu olan takım oluştursan bu halde olmazdık, yazık oluyor

kaplanlı 05.10.2015 18:14

bu maçın adamı ibrahim öztürk.kendisine özel plaket verilmeli.takımda disipline edilmesi gereken oyuncular var.sergen hoca nın ilk önce bunları düzeltmesi şart.kasımpaşa maçını beraber bitirirsek ligde peşpeşe berabere kalma rekoru kıracağız.inşallah yenip kendimize geleceğiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:08.