![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=anilcan213;960581][B] Yiğit, Hakan, Boye, Ziya, Burhan, Eneramo size soruyorum. Yarın Halısaha maçı planlasanız hangisini çağırırsınız kendi takımınıza? İşte öyle bir anlayış var ki Sivasspor'da bu adamlarla seneye başlıyoruz. [/B][/QUOTE]
İşte maalesef bizim ACİZ YONETİMİN anlayisi.bu.. |
Bu H.Özmert'de ne buluyorlar arkadaş kurtarıcı gibi oyuna sokuyor.3.lig topçusu,net.
|
[QUOTE=Ferhat06;960599]Bu H.Özmert'de ne buluyorlar arkadaş kurtarıcı gibi oyuna sokuyor.3.lig topçusu,net.[/QUOTE]
Olur mu gardasim o nasil söz.. Ne demek ne buluyorlar bu hakanda :)) Adam beles belees..bizim yonetimin ruyalarini susleyen topculardan :)) |
baskana rıca edıyorum bu takımı ateşlıycek tek adam mehmet yıldızdır...lutfen getırın onu 10 tane eneroma,,8 tane batuhan eder.....
|
[B]Ne zorluklarla çıktığımız süper ligden, göz göre göre her hafta kahrola kahrola uzaklaşıyoruz.Kendi şahsi görüşümdür.Okan Hoca ile olmaz.Devre arasında da forvet almamız şart.Yoksa bir daha buraları çok zor görürüz.[/B]
|
Takım kötü değildi.Daha doğrusu ellerinden geleni yaptılar.Akhisar bu sezon şampiyonluk favorim.Son 3 maçı bu ligin en iyi takımları ile oynadık.Kondüsyonumuz düşmüyor ama futbolcular ellerinden geleni yapmaya çalışsada yetersizler.Kısaca ben her maçtan sonra olduğu gibi futbolculara zerre kusur bulmuyorum.Bütün kusur transferde Da Costa yı sırıtarak satıp iyi transferler yapamayan, ya beceriksiz ya cimri ya da akılsız olan yönetimi suçlu buluyorum herkes gibi
|
Arkadaşlar işin özü şu ;
Eldeki malzeme ile ancak bu kadar oluyor, 3-4 sezondur Yönetim önce artık ders aldık diyor, lakin transferler başlarken iyi bir yemek için gerekli malzemeler yerine örneğin haşlama yapacaksın , gidiyor patates alıyor, soğan alıyor , et yerine yine patates alıyor, yine patates alıyor veriyor aşcı başına (Teknik adama) şöyle güzel bir haşlama yap ta yiyelim diyor .. işte şimdi biz bu haşlamayı yiyoruz. afiyet olsun, Adamlar da artık Sivaslılık hazzı kalmamış profesyonel yönetici gibi duygularını harcamışlar düşerse düşsün anlayışındalar, çünkü arlanma duyguları kalmamış, niye dersen her transfer zamanı taraftarlara geçmişten ders aldık artık hata yapmayacağız diyen ve hatanın daniskasını yapan insandan arlanma yoktur artık. Beyhan ikili mücadelelerde çok zayıf , hatalı pas çok atıyor, sadece pozisyon denk gelirse iyi şut atıyor bugün onuda yapamadı. Adem-Hakan Özmert-Yekta -Yiğit- Eneramo- İbrahim akın-Erkan Kaş bu arkadaşların kapasitesi Sivasspor için çok yetersiz, yazık bunlara verilen paralara bunlara verilen para ile 3 -4 tane dinamik ,nokta transfer yapılabilirdi şimdi ara transferde ara ki bulasın. sivassporu batırdı bu yöneticiler kına yaksınlar |
O zaman ne diyoruz biranevvel YÖNETİM İSTİFA başka diyecek birşey yok taraftar olarak bundan başka çıkar yol göremiyoruz. Herkes parasını alıyor sefasını sürüyor bir kez 15 dakika oynayan Orhan gülle ye bile para ödüyoruz neyin kafası bu... Kahır çeken her maç saçbaş yolan biz buda iyi buda güzel....
Enaramo macin kaderini değiştirecekmiş Hakan ozmert maç kurtaracakmış Yigit incedemir gol önleyecekmiş Jone Boye saatli bomba bugünde patladı kaç kez daha patlar bilmiyoruz Erkan Kaş bazan oynasın diyoruz neden kenarda diyoruz ben rahatım diyor Adam neden rahatsız ettiniz bu takımda Cicinho İbrahim Ozturk aatif sektus ve koneden başkası hikaye boşu boşuna kendimizi parcaladigimiz yanımıza kar sadece !!! |
Öyle bir takım ki orta sahanın ortasında37 yaşında kondüsyonu yetersiz her maç rakibe mutlaka gollük paslar veren Adem i banko oynatıyor desem,bu takım ligde kalır der misiniz.Akıl ne işe yarar.Kurumsal akılsızlık nasıl bir şey.Bu sezon Sivaspor da hepsini idrak ediyoruz.Hep diyorum klüp binası çiftlik şeklinde design edilse de klup birilerinin çiftliği olmamalı bence.
|
Ayrıca hiç sevmesemde bu takıma transfer sezonu öncesi bulent uygun gelsin Okan buruk kotu demiyorum ama bana gore hedefi olmayan td. Kesinlikle o Zaman ki Sivasspor ruhunun yeniden canlanması icin hedefleri olan td ye ihtiyaç var
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:57. |