![]() |
Cevap: Sıra taraftarda kampanyası...
[QUOTE=sirseri58;964287]1 adet kale arkası kombınede benden sıvasıma az ama çorbada bızımde tuzumuz bulunsun.....[/QUOTE]
Güzel düşüncen için teşekkürler... Sıralamaya kendini yazıp paylaşabilirsin değerli kardeşim... |
1- Erenozdenn :Kale arkası 4 adet
2- yigido yakup : Kale arkası 4 adet 3- calipso: Kale arkası 5 adet 4- Has Sivas'li: Kale arkası 6 adet 5- alacakaranlik58 : Kale arkası 3 adet 6- 3mC: Kale arkası 3 adet 7- izmirliyigido: Kale arkası 4 adet (3+1, 1 tanesi GS-Sivasspor maçını bilene) 8-sirseri58:kale arkası 1 adet [B]TOPLAM: 30 adet oldu..[/B] |
[B]Öncelikle kendi gücü oranında destek olan herkese teşekkür ederim,burda sıkıntı bana göre, para pul değil,kulübün bu paraya ihtiyacı yok,taraftara ihtiyacı var,yoksa kimse onla bunla uğraşmaz direkt kulüp hesabına havale yada virman geçerdi parayı,bu kadar insanın derdi trübünlere karınca kararınca 300 500 kişi daha getirmektir, gurbetteki yiğidolar sivasdakilerden daha duyarlı davranıyor,bu işler itelemeyle kakalamayla ,zorlamayla olmuyor, insanın içinden gelecek, bu trübün işleri olsun,deplasman işleri olsun ,yardım destek filan tüm bu işler insanın içinden olacak,karşılıksız sevgi olacak,insanın içinden gelmedikten sonra.. ,adama diyorumki bak kardeşim, tüm yol paranı ,maç paranı,yemek, içmek ,lokanta ,çay ,wc parana kadar ben verecem, sadece sen yanımda geleceksin diyorum yok diyor ,90 dak maç için istanbuldan ankaraya 500 km git 6.5 sat,500km gel 6.5 saat,13 sat yol tepmek için insanın gerçek sivas sevdalısı olması gerekiyor,kapısının önündeki 9 maça 40 tl vermemek çok ayıptır,şahsen ben bu kombinelerin parasızlık yüzünden alınmadığına inanmıyorum,insanın içinden gelecek ,yok eğer gerçekten paraya ihtiyacı olan varsa 1 spor programında yapılacak kampanyayla 1 gecede kombinelerin hepsi satılırdı,olay gayet basit ,kulübün faal hesabı verilecek ,isteyenler o hesaba 40 50 100 tl neyse artık para yatırılacak ,kulüp yönetimide gerçekten maça geleceğine inanılan kişilere, gençlere bu kombineleri dağıtacak. [/b]
|
bu güzel organizasyonu genişletmemiz takımımıza elimizden geldiğince destek olmamız gerekiyor. [B]gerekirse yerel tvler de katkıda bulunsunlar.[/B] kimi iş adamlarımız bu kampanyaya çok rahat bi şekilde 100 kombine ile destek verebilirler.(100 kombine 4000 bin lira yapar) bu paylaşıma da bir hedef koyalım ve slogan bulalım. havuz kale arkası 2500-3000 kişi alıyor diye hatırlıyorum ve orası bomboş kalıyor. bu organizasyon ile o bölümün en az yarısını doldurabiliriz.muammer kardeşimizin de dediği gibi bu işin asıl amacı stada daha fazla taraftar toplamak ve takımın daha fazla yanında olmak. yoksa buradan gelecek 30-40 bin takımın bi deplasman yol parası olmaz belkide.
çok uzattım farkındayım ancak hepimizin dileği daha iyi bir sivasspor. bende bir kale arkası kombine ile bu kampanyaya destek veriyorum. |
1- Erenozdenn :Kale arkası 4 adet
2- yigido yakup : Kale arkası 4 adet 3- calipso: Kale arkası 5 adet 4- Has Sivas'li: Kale arkası 6 adet 5- alacakaranlik58 : Kale arkası 3 adet 6- 3mC: Kale arkası 3 adet 7- izmirliyigido: Kale arkası 4 adet (3+1, 1 tanesi GS-Sivasspor maçını bilene) 8- sirseri58: kale arkası 1 adet 9- buraks58: Kale arkası 1 adet [B]TOPLAM: 31 adet oldu..[/B] . |
Eminim bu kampanyamız yerel basında ses getirecek ve sayımız artacaktır. Arkadaşlarında belirttiği gibi maksat para yardımından ziyade daha fazla ses, daha fazla güç ve gençlerimize sivassporluluğu bağımlı hale getirmektir...
Biz gereğini yaptık sizler ne yaptınız denmesin.. Haydi Yiğidolar... Not: Katılıma iştirak edecek arkadaşlar sıralamaya isimlerini lütfen yazsınlar.. Detaylar ilerde sizlerle paylaşılacaktır. |
İstanbulda yaşıyorum ögrenciyim maçlara ben gidemiyom sivasdaki hemşerilerim gitsin 1 adet kale arkasıda benden
|
masallah cok guzel gidiyor! acaba bu kombinelere taraftar bulunabilinecek mi?
|
Çok güzel düşünülmüş bir proje, siz gidecek gençleri ayarlayın 2 kale arkası da ben yollarım
Küfürsüz tezahürat koşuluyla ;) Bu projenin yeni stadimizin oturmuş taraftar kitlesini de oluşturacağı umidini taşıyorum |
Ben istanbulda yaşayan birisiyim.Bende bu güzel düşünceyi hem kendi köyümün sosyal medya hesabında hem de sözlü olarak ulaşabildiğim kadar kişiye ileteceğim.
Ama bu güzel düşünceye yakışan bir slogan bulmak gerekir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:58. |