![]() |
Cevap: Buruk'un yerine Uygun
[b]Sivassporu avrupada oynatan bülent uygunu teneke bağlayıp yollayanlar,sivassporu ligde tutup ilk 5 içine sokan rıza hocaYı yollatıranlar,jumbo jet gibi futbol oynatan r.carlosu yollatmak için binbirtürlü şarlatanlık yapanlar,bu takımı sergen kurtarır diye amigoluk yapanlar,ona defol deyip bu takımı okan düze çıkartır diye amigoluk yapıp ,şimdi defol diyenler ,şimdi bu takımı kim düze çıkartır bi yazsınlarda bizde biraz ümitlenelim ,hem yönetimede yol göstermiş olurlar ,sanki yönetimde bu lavukları dinleyip sivassporun başına serrgenle okanı bela ettiler, sonuç ortada işte eserinizle gurur duyabilirsiniz artık ,o bedualarla ,küfürlerle yollattığınız adamlara muhtaç olduk,şimdi bülent hoca gelse,rıza hoca gelse ,r.carlos gelse emin olun bizim çok bilmiş tayfa onları sivas il sınırından içeri sokturtmazlar,ben gs ye 7 8 gol kaçırdığımız yenildiğimiz maçları özledim,bizim yarımız etmiyecek takımlardan fark yemekten kurtulduğumuz maçları değil,sergene bile şuanda hayır demem,adam ts ye karşı lig tarihinin rekorlarını kırdırıpta gitti,takımınbaşında olduğu sürece galibiyetleri hep sivasspor kaçırdı,sıkıntı sadece hocada değil,bu sene herkes şapşalladı maalesef ,yönetimin anlayışı değişmeden morinhoyuda getirsek,lucescuyuda getirsek boş .[/b]
|
Yaziklar olsun sivassporun paralarini yönetim olarak car cur edip nerde küme düsmüs takimlarin oyuncularini alarak foutbolda emeklisi gelmis oyunculari alarak takimlardaki kizaga cekilmis oyunculari alarak acemi antörönerleri alarak sivassporu el birligiyle yönetim bu hale getirdi :confused: bu isler cibirlar parkinda cekirdek citlamaga benzemez osmanli sporgibi oyuncu bulacaktiniz onlari alacak parada vardi:confused: siz ne yaptiniz sivasspora yazik:confused:
|
Fatura ne okan sergen carlos nede riza hocaya kesilemez.tek sorumlu Vizyonsuz hedefsiz yonetimdir...birde herkes kendi sahsi fikri dogrultusunda Şu hoca gelsin bu hoca gelsin gibi başlık acilmasi son derece egoist bir yaklasim.zira bende velevki Yilmaz Vural diyorum bendemi baslik acayim?
|
okan hoca insan olarak iyibirisin ama hocalık vasfın sıfır istifa etmelisn bence keşlek devra arası ayrılsaydın takımın başına farklı bir hoca gelseydi osmanlı maçında şimdiye kadar gördüğüm en aciz sivasspro vardı bununda müsebibi sensin hoca yeni aldığın oyuncularıda neye göre beğendin aldın anlamak mümkün değil o oyunculardan zaten elimizdede vardı hüsseyin omari nerden buldun bunları orta saha sıfır çekiyor hanım futbolu oynamıyoruz mehdi bunları cebinden çıkartır topçu diye defansadan adam çıkarıyor durum 2-0 olmuş yine defansa oyuncu alıyorsun anlamak mümkün değil takım tam bir aşure çorbası olmuş oynayan oyuncularımızda oynayamaz olmuş yeniler takımı tam karıştırmış bence
|
bu saatten sonra alex ferguson, mourinho bile gelse kurtaramaz bu takımı.
|
Bu takim dustugu gun aci ama o yonetimden kimseyi bulamazsiniz haberiniz olsun birakin ahmedi mehmedi biz taraflarlik gorevimizi son dakkikaya kadar yapalim. Allah askina bu takimi dusurmeyin hakkimi helal etmem yonetim
|
Bence Mecnun Başkan yanına gerçekten bu işten anlayan tek amacı kar-zarar hesabı olmayan adamlar bulup onlarla yürümeli...yoksa düşmesekte seneye aynı senaryo olur...Allah bize bir mucize yaratır inşallah ne diyelim
|
Mesut bakkal gelecek görürsünüz.sıkı tutunun.
|
[QUOTE=çorluluyiğido;967267]Mesut bakkal gelecek görürsünüz.sıkı tutunun.[/QUOTE]
tam isabet olur.ondan başkası toparlayamaz bu enkazı. |
Kim gelirse gelsin yeterki okan gitsin. Bu adam hoca moca değil sıradan biri. Takıma zerre katkısı olmadı. Beklemek de boşuna zaman kaybı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:46. |