SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39742)

calipso 14.02.2016 14:31

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Halis mulis biyerlerin soğumuştur artık

schahin 14.02.2016 14:32

bu mac bu hale gelirmiydi bilemem lakin yiğit devre arasında oyundan çıkmalıydı. İlk yarıda bir kaç pozisyonda sinyalini verdi. hoca bazı pozisyonlarda oyuna istenilen müdaheleleri yapmadı. Adem bitik ademle bu iş olmaz. Etzazı al oyuna adam ayağında top tutabiliyor. ALLAH c.c bu maçı bize galibiyet olarak yazmış. Bundan sonra çıkacak sonuç bu moralle haftaya konya maçını da kazanırız veya en kötü berabere bitiririz diye düşünüyorum. Zira futbolda başarı için ilk etken moral ve iyi motivasyondur. Morali aldık motivasyonda hocaya kaldı

adres58 14.02.2016 14:34

[IMG]http://i.hizliresim.com/qP7DdD.jpg[/IMG]

onur0634 14.02.2016 14:34

Galibiyet güzel ama ikinci yarı yiğit incedemirin oyundan alınması gerekiyordu kötü oynadığı için demiyorum belkide bugün takımın en hırslı en mücadele gücü yüksek oyuncusuydu fakat kesinlikle kırmızı kart göreceği izlenimi veriyordu bu tür maçlarda mesut hoca biraz daha dikkatli olursa çok daha iyi olur.

dedebali58 14.02.2016 14:36

Çok şükür galibiyete ulaştık,bu maçta stadda olan yiğidolara ayrıca selam ve tebrikler

güneşyurdu 14.02.2016 14:41

şükürler olsun ALLAHIMA...bu galibiyet kurak mevsimde aylar sonra toprağa düşen yağmur damlası gibi oldu...

bassguitar 14.02.2016 14:45

Mesut bakkal senden hoca degil bakkal ciragi bile olmaz..yigit in kirmizi göreceğini mantigi olan herkes görürken senin hala oyunda tutma mantigini çözen varmi bilmiyorum...bir sehrin kaderi bu kadar basit düşünen insanların eline birakilmamali...

34MUAMMER58 14.02.2016 14:46

[b]Hepimiz çok stres yaşadık,11-11 oynanırken bu maçı kaybeceğimizi hiç düşünmedim,ancak bağıra bağıra ben kırmızı görecem diyen yğit atılınca ve rize golü atınca umutsuzluğa düşmedim değil,2.golü atınca heralde goool sesini mahalle duymuştur,neticede mutlak kazanmamız gereken maçı zorda olsa kazandık,mesut hocanın kadrosusunu beğendimde ,oyuna müdehaleleri okan gibiydi,yiğiti oyundan almalıydı,texserayı niye aldı onu anlamadım,maçta koşu rekoru kırmıştır heralde,oyuncularımızın hepsine teşekkür ediyorum,özellikle j.boye,atıf,cicinyo,mehdi maça ağırlığını koydular,nerde osmanlı maçı,nerde rize maçı,takımın mücadele isteği ,ilerki haftalar için beni umutlandırdı,taraftarlarada destekleri için teşekkür ederim,geçte olsa şehirin bütünleşmesi,bu ligden düşmeyi kabullenmemesi iyi,son haftaya kadar bu mücadele sürecek,umarım bu galibiyet seri galibiyetlerin ilk adımı olur ,bir sözde yiğit,beykan,ziyaya söylemek istiyorum,adam gibi oynayın ,azdaha hatalarınız bizi mağlup ettiriyordu,hakem bizim meşhur listemizin enbaşında gelen uğursuz ,meymenetsiz hakem,ufak ufak sivassporu çaktırmadan doğramaya çalıştı ,anlamadıım şey ,nerde sivasspora uğursuz gelen nerde hakem varsa maçımıza veriliyor ülkede başka hakemmi kalmadı yaw [/b]

Efe Sivasspor 14.02.2016 14:50

Yiğitin ağlaması golden sonraki kenetlenmeler kurtaracağımıza inanmışlığın artık takıma bir ruh geldiğinin göstergesi artık kim gelirse gelsin yol geçen hanı olmayacağız biz alt sıralardaki tüm takımlardan daha kaliteliyiz yeterki bu potansiyelimizi yansıtalım gerisi gelecektir Allahın izniyle

Cley 14.02.2016 14:51

Mesut Bakkal'a rağmen kazandık. Yiğit'in atılacağı apaçık belliyken neden çıkarmazsın be adam. Aatıf bu takımın her şeyi olduğunu yine gösterdi. Taraftar da fena değildi bugun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:18.