SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   T.Konyaspor 2-1 M.Sivasspor -ikinci devre- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39747)

34MUAMMER58 15.02.2016 20:29

Cevap: Konyaspor - Sivasspor

[B]Konyasporun nasıl futbol oynadığını biliyoruz ,adamların futbol oynamakla alakaları yok,sonuca oynuyorlar,az gol atıp az gol atıyorlar,beraberlik cepte ,kazanırsak kazanırız mantığıyla oynuyorlar,bi maçını izledim 1 tek gollük atağı yok,1 şutu yok,böyle 1 takıma karşı mücadele edeceğiz,sivasspor yensede yenilsede futbol oynamaya çalışan takım,konyanın illede sivassporu yenelim diye oynayacaklarını sanmıyorum,sivassporunda öyle saldırgan oynayacağını sanmıyorum,üstümüzdeki takımlarla aRAmızdaki puan farkının kapanması için deplasmanlardada kazanmalıyız,konyasporu daha önce evinde yendik,yine yeneriz,2 takım arasında bariz kalite farkı var,sivassporu daha kaliteli görüyorum,aradaki puan farkı kalitemizin olmadığı anlamına gelmez,5 beraberliği kazansak,mağlup olduğumuz 2 maçı kazansak bugün 33 puan filan olurduk,artık deplasmanlardada kazanmayı düşünmeliyiz,futbolcularımız inanırsa ,mücadele ederse konyayı yeneceğimize inanıyorum çok gol olacağını düşünmüyorum,ilk atanın avantaj sağlayacağı maçolacak,kazanırsak süper olurr.[/b]

50sekiz 15.02.2016 20:46

tatsiz tuzsuz bir mac olacaktir.
Konya rakibi uyutuyor sonra atarsa 1 gol atiyor.
Bu macin berabere bitme ihtimali bence bayagi yüksek.
Macta en fazla 2 gol olur.
Ihtimaller:
0-0
1-0
1-1

otceken58 15.02.2016 20:49

Sivasspor Rize maçındaki ruh ile oynasın kone Yigit jone boye olmasada kazanacaktır bu maci Hemde insallah 2 veya 3 golle, bir maç kazanmanın yetmediğini üç yasındaki YİĞİDO da biliyor o nedenle bundan sonraki maçlarda ben Sivasspor'un pes eden takım değil sonuna kadar mücadele eden takım olacağına yürekten inanıyorum Allah yolumuzu acık etsin...

burhann58 15.02.2016 21:13

Bu macda az gol atan konyaya karsı dengeli oynamalıyız akıllı oyunla puanla ayrılırız bu macdan galip gelecegimize inanıyorum

güneşyurdu 15.02.2016 23:17

kazanırsak süpriz olur...öne geçesek skoru tutamayız...geriye düşssek maçı çeviremeyiz...kayıp edecek olursak çok kayıp edeceğimiz şey var...inş.kazanan biz oluruz...sivas kazanırsa tamamen hoş bir süpriz olur

adres58 15.02.2016 23:19

[QUOTE=tavatir;968331]Yalnız abi Marica'nın kart cezalısı olması mümkün değil gibime geliyor. Bildiğim kadarıyla ülkesi Romanya'ta döndü. Steau Bükreş'te oynuyor:) Ha Romanya Ligi'nde cezalıysa orasını bilemem :)[/QUOTE]

Aldığım yer Batuhana sakat diyor, demekki tam olarak ayrılmamışlar :D

kadirakin58 15.02.2016 23:35

Beraberliğe oynamak lazım. Konya'nın puanı durumu ortada, moralleri iyi, açık oynarsak 4 yer döneriz, moral bozukluğuyla bir daha toparlanamayız. Yenileceksek de 1 farkla yenilelim. Şans gülerse de galip geliriz. Kapalı oynayalım, Cicinho Atıf ikilisiyle kontra atak yaparsak alırız.

Ferhat06 16.02.2016 07:24

Konya çok iyi savunma yapıyor.Stoperleri Ali Turan olsun öbür yabancı olsun kafa göz dalıyorlar.

58YIGIDO58 16.02.2016 08:57

Bakiyorumda rizeyi yendik diye ( zorda olsa) cogu arkadaslar konya maci icin " beraberlik yeter moduna" gecmis bile.
Bu macta 3 puan sart, artik ligte kalmak icin her mac 3 puan icin oynanmalidir.
Beraberlik bu saatden sonra yetmez.
Ha durumun iyi olur Akhisar gibi 36 puanin olur ve o zaman 1 puan icin oynarsin ama ve lakin bu takimin artik kredisi tükendi yani beraberlik yetmez.

Ferhat06 16.02.2016 09:00

Yiğit'in yerine topa sert kim oynamalı?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:46.