SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39878)

migroArmis 16.04.2016 19:51

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bu malubiyete takımı ağır eleştirmek elbetteki haksızlık olacaktır...Nihayetinde lig lideri ve şampiyonluğun en büyük adayıyla oynuyorsunuz..Adamların kalitesi belli bizim elimzdekiler belli...Bu demek değil mağlubiyeti savunuyoruz....Ama böyle bir takıma sürekli atak oynamak maçı almaktan ziyade yüzde 70 fark yeme olasılığınıda beraberinde getirir...Hayırlısı olsun ben hala Sivasspor düşmeyecek diyorum ...Puan kaybetmesıne ıhtımal vermediğim eskişehir evınde kaybetti...Bir kaç hafta şunu demiştik düşmeye oynayan takımlar puan kaybettiğinde bizim adımıza kazanc olmasada kayıpta yoktur...Kaldığımız yerden devam ederiz diye...Aynen öyle oldu kaldığımız yerden devam edeceğiz..

50sekiz 16.04.2016 19:52

Ben haftalardir söylüyorum, bu takimin ligde kalmasi mucizelere bagli.
Gecen hafta sansa alinan galibiyetten sonra ikaz etmeme ragmen taraftarlarin cogu yine uctu....

Bence bu macta en kötü sonuc beraberlik olurdu o yüzden maglubiyete pek üzülmüyorum. Normalde yenemiyyorsan yenilme denilir bence bu söz bu mac icin gecerli degildi. Bu yenilgi belki de son hafta 3 puani garantiledi. Halbuki bu mactan 1 puan alinsaydi son hafta 3 puan ucup gidebilirdi.

Eger bu takim ligde kalacaksa, mucizeyle ya da rakiplerinin becerisizlikle olur.
O yüzden herkes kendisini en kötü senoryaya hazirlasin, mucize olursa sevinc o kadar büyük olur. Tersi bir beklentide olanlar cöküntü yasayabilir..

Bu hafta en olumlu sey ne olabilir? Rakiplerin hepsinin kaybetmesi.. ama buna ragmen makas 1 hafta daha daralmis olacak..

Yazacak cok sey var ama enerjimi hazrmacaa degmez, enerji harcamasi gerekenler yöneticilerdi ama onlar da hem sezon basin da hemde devre arasinda kis uykusuna yattilar, hala da uyanmis degiller. Korkarim uyandiklarini kendilerini......... bulacaklar.

50sekiz 16.04.2016 20:01

kusura bakmayin, fazla yazim hatasi yapmisim. cep telefonunun azizligi.

onur0634 16.04.2016 20:03

1-9-1 bu oyun formatında sahaya çıkarsanız kazanacağınıza ve ya puan alabileceğinize insanları inandırabilmeniz için hipnotize etmeniz gerekir...

antik58 16.04.2016 20:04

Ligde kalırsak kayserinin ikramiyla olur daha önce diyarbakirin bize ligde kalma ikramı verdiği gibi. Bu oyuncularla,yönetimle,teknik ekiple başarı beklemek artık hayal bile değil. Umarım Kayseri o ikramı bize sunar...

poyrazer5858 16.04.2016 20:05

ne hocaya ne de futbolculara kızmamak lazım. aradaki kalite farkı sonucu belirledi. takım defans da oynasa ofans da oynasa sonuç değişmezdi.
bu arda hasan kabze yerine Texiara oynamalıydı diyenlere sormak lazım Texiara bugüne kadar kaç gol attı, kaç puan kazandırdı takıma.
ben hala umutluyum. bu takım küme düşmeyecek.

midfielder7 16.04.2016 20:22

neden savunma ağırlıklı oynadık diyen arkadaşlara bu maçı biraz ayrı kefeye koymak lazım dikkat ettiyseniz savunmayı biraz önce çıkardık adamlar sağlı sollu bindiriyorlar kaç kere kovalayabilecektik zaten ağır savunma bekler dökülmüş çok daha farkı olurdu @poyrazer5858 arkadaş texeria şimdiye kadar neler yapmış demiş hasan kabzeden daha iyi top indiriyor daha iyi top saklıyor daha iyi kafaya çıkıyor daha çok mücadele ediyor içerde texeria ile başlayıp ileryelen dklarda hasanı oyuna alabilirdi ama tersini yapmak istedi sakatlıkları izin vermedi 2-0dan sonrada texerianın girmesi bir şeyi değiştirmezdi zaten dışarda hasanla başlamasına olumlu bakılabilir ama içerde texeria ile başlanmalı şahsen

Soyözen 16.04.2016 20:26

Çok da kötü oynadığımızı düşünmüyorum açıkcası, ucuz etin yahnisi ile iyi etin yahnisini görmüş olduk bence. Golü yedikten hemen sonra penaltının gelmesi bizim için çok kötü oldu, yoksa bir puan alabilirdik. Kalma hesaplarını yaparken hepimiz bu maça 0 yazıyorduk, her zaman dediğim gibi bizim ligde kalma biletimiz Akhisar,Gençler ve Kayseri maçlarında duruyor. Bu 3 maçı alırsak ligde kalırız.

Maçla ilgili de en azından Aatıf'ın iki hafta üstüste gol atmış olması umut verici. Aatıf golü seven bir futbolcu, bu nedenle moralinin bir nebze yükselmiş olması bizim adımıza önemli.

Del Piero 16.04.2016 20:47

Şu sezon sonu gelsede kaliyormuyuz dusuyornuyuz görürüz ama sezon sonunda ne mecnunu ne bakkali görmek istemiyorum ikinizde defolup gidin

FoRzA SiVaS58 16.04.2016 20:49

Sivasspor tarihinin en rezil en caresiz en beceriksiz en yeteneksiz kadrosu bu ruhsuzlari ahı gitmiş vahlari bile kalmamış bu rezilleri bu büyük kulübe alan sırf para harcamamak icin beles ve işi bitmis adamlari bu kulübe alan yönetimden ne zaman kurtulacağız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:01.