![]() |
GELIRSE IYI OLUR. TAKIMA FAYDALI OLUR. HEM KENDINE HEMDE SIVASA FAYDASI OLUR. TURK FUTBOLUNA TEKRAR KAZANDIRIRIZ HASAN KABZEYI.
|
[COLOR="Black"][B]Hasan Kabzeyi SİVASSPOR formasıyla görmek elbette tüm YİĞİDOları mutlu edecektir yalnız sezon sonunda Hakan Şükürün Futbolu bırakacağını düşünürsek,Gs Hasanı vermeyebilir tek şansımız Hayrettine karşılık olarak almamız olabilir.
Ayrıca dün okuduğum bir gazetede Adem Dursun;"Beşiktaş kulübü ve hoca bana git derse giderim zaten şuan SİVASSPOR ve Vestelmanisadan teklif aldım" diyor.[/B][/COLOR] |
[QUOTE=remix]hasan kabze okey üstüne para verirlerse 2-3 milyon avro olursa[/QUOTE]
abi bu kadar hayalci olmayalım hasan kabze şu an türkiyenin gelecek vaadeden en önemli forveti... bu transferi para karıştırmadan bile bitirirsek güzel bir iş yapmış oluruz... hayrettininde kalitesi ortada iyi bir futbolcu gelecegi olan biri ama oynadıgı mevkii itibariyle alternatifi çok olan bir oyuncu bence ... ancak türkiyede sonvurusu iyi olan forvet oyuncusu bulmak pek kolay degıl eger bu transferi gerceklestirirse sivasspor büyük iş yapmış olur bence... |
hasan kabze
hayırlısı arkadaşlar hasan iyi biri bizede cok gerekli
alınırsa cok yararlı olacağına eminim haydi sivas haydi elini erken tut yoksa kaptırız başkasına |
hasan kabze cok yeteneklşi bir forvet bence sivasta kendini ispat etme şansı da bulur hemde memleketine bir faydası dokunur yönetim den ricxa ediyoruz yiğidonun yeri yiğidonun takımıdır.
|
[B] sivas'a yakısır ama gsnin hasanı bırakacagını hiç sanmıyorum![/B]
|
Zaten birakmayiz Hasani,, zaten Hakan abi oynatilmiyor ondan geri Hasan kaldi..
|
[QUOTE=Saliha]Havada bulut bu isi unutun!![/QUOTE]
[B] Nie gelmesin ki Hasan..Gs de forma şansı bulamıyor..Sivassporumdada Banko oynar...[/B] |
hasan kabze çok iyi bir transfer olur. inşallah alırız
|
[COLOR="Blue"][B]anlaşa bilirsek gs kulubüyle iyi bir transver olur[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:46. |