SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   ISTANBUL1.DERNEK TOPLANTISI... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4363)

Arif Coşkun 26.12.2005 17:51

[QUOTE=AyhanBayrak][B][CENTER]Evet bende bu dernegin kurulma calismalarina sahitlik yapmistim istanbulda fakat kimsenin sicak bakmadigi bir ortam olmustu insallah bu sefer basaracaginiza cani gönülden katiliyorum sizlerin ne kadar harika ve güvenilir insanlar oldugunuzu ben kendim sahit oldum bu isi basararak bir ilke adim atmis olacaksiniz bununla beraber istanbuldaki yigidolari bir araya toplayarak gercek gücümüze kavusmamizi saglayacaginiza inaniyorum allah yolunuzu acik etsin herzaman destegimiz olacagini bilmenizi isteriz sizlerin yaninizda oldugumuzu bilin
Haydi yigidolar sira sizde madem böyle bir adim atildi ne bekliyorsunuz destekleyinde cümle alem görsün yigidonun sahlanisiniiiiiiiiiiiiiiiiiii[/CENTER][/B][/QUOTE]

Çok teşekkür ederiz destekleriniz için Ayhan bey
İnşallah bu sefer,bu özlem bitecek.Bunun için herkesin desteğini esirgememesi lazım.İstanbul gibi bir yerde böyle bir oluşuma çok ihtiyaç var. Herkesten daha fazla ilgi ve daha ciddi bir tutum göstermelerini istiyor,ve 2.toplantımız için herkesi bekliyoruz.
Saygılar.

alimuharrem58 26.12.2005 17:56

5 ŞUBAT 2006 DAKİ TOPLANTIYA DAHA ÇOK ARKADAŞLAR KATILACAK VE 25 ARALIK GİBİ SICAK GEÇECEĞİNE GÖNÜLDEN İNANIYORUM

Serd@r 26.12.2005 18:17

HADİ HAYIRLISI!

[COLOR="Black"][B]İnanmak başarmanın yarısıdır sizler İstanbuldaki YİĞİDOlar olarak buna inandığınızı gösterdiniz eminim başarınız çok uzak görünmüyor.
Şimdiden derneğinizin hayırlı olmasını diliyor sizlere bu özverili yolda başarı diliyorum.[/B][/COLOR]

DJMuRaT 26.12.2005 18:22

[B]hERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..İSTANBULDA BÜYÜK ADIM ATILDI..ALLAH DAİM ETSİN..[/B]

puar 26.12.2005 18:22

geröekten çok güzel bir toplantı oldu faydasın ileriki günlerde anlayacaz. gelen hemşerilerimin hepsine sonsuz teşekkürler.

sinan58_34 26.12.2005 19:08

KADIKOY E GELEN ABILERIMIZE KARDESLERIMIZE VE DESTEK VEREN TUM YIGIDOLARA TESEKKURLERIMIZI SUNARIZ INSALLAH 2. TOPLANTIDA BU TOPLANTIDA KONUSTUKLARIMIZI NETICELENDIRECEGIZ VE ISTANBULDA BI SIVASSPOR TARAFTAR DERNEGINE KAVUSACAK

GuNaY 26.12.2005 19:11

[QUOTE=Kaptan-58][B]malasef pazar günü akşam 20:30 a kadar çalışmak zorunda bırakıldığımdan bu oluşumda olamadım.. ama inşallah diğerlerinde olucam.. günay abi ve gakgo abiylede bir türlü görüşemedik ama napim ya kısmet olmuyo bir türlü... [/B][/QUOTE]
[B]Kaptan yine seni göremedim, ve gözlerimin seni arayacağını söylemiştim!![/B]

sinan58_34 26.12.2005 19:16

İNSALLAH 2. TOPLANTIDA MANZERETSIZ HERKES GELIR

AMCA58 26.12.2005 21:02

HERALDE EN GÜZELİ SİVASLININDA BİR ARAYA GELEBİLECEĞİNİ GÖSTERMEKTİ.VE BUNUDA HERKESE GÖSTERDİNİZ.
TEBRİKLER.GÖNÜLLERİMİZ HEP SİZİNLE OLDU HER NE KADAR YÜZ YÜZE TANIŞAMASAKTA AYNI ŞEYLERİ BİRLİKTE HİSSEDEBİLDİK.
BEN ŞİMDİDEN DERNEĞİ KURULMUŞ SAYIYORUM.EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLERİMİ İLETİYORUM.LAF OLSUN DİYE DEĞİL AMA BURSADAN KENDİ ADIMA MADDİ VE MANEVİ YARDIMA HAZIRIM.BİLİRİM SİZİN ARTIK TEMENNİYE DEĞİL DAHA ÇOK DESTEĞE İHTİYACINIZ VAR.LÜTFEN GEREKİRSE Kİ MUHAKKAK GEREKİR .BİZLEREDE SORUMLULUK YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM ANADOLUNUN YİĞİT İNSANLARI SİZ GÜZEL YİĞİDOLARI.

Arif Coşkun 26.12.2005 21:19

[QUOTE=AMCA58]HERALDE EN GÜZELİ SİVASLININDA BİR ARAYA GELEBİLECEĞİNİ GÖSTERMEKTİ.VE BUNUDA HERKESE GÖSTERDİNİZ.
TEBRİKLER.GÖNÜLLERİMİZ HEP SİZİNLE OLDU HER NE KADAR YÜZ YÜZE TANIŞAMASAKTA AYNI ŞEYLERİ BİRLİKTE HİSSEDEBİLDİK.
BEN ŞİMDİDEN DERNEĞİ KURULMUŞ SAYIYORUM.EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLERİMİ İLETİYORUM.LAF OLSUN DİYE DEĞİL AMA BURSADAN KENDİ ADIMA MADDİ VE MANEVİ YARDIMA HAZIRIM.BİLİRİM SİZİN ARTIK TEMENNİYE DEĞİL DAHA ÇOK DESTEĞE İHTİYACINIZ VAR.LÜTFEN GEREKİRSE Kİ MUHAKKAK GEREKİR .BİZLEREDE SORUMLULUK YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM ANADOLUNUN YİĞİT İNSANLARI SİZ GÜZEL YİĞİDOLARI.[/QUOTE]

Çok teşekkür ediyoruz,amca58
Bu tür yorumlar gelince okuyunca,cesaretimiz biraz daha artıyor,ve bu işin üstesinden geleceğimize inancımız eskisinden daha çok artıyor.Yeterki bu işe inanmak,bir adım atabilmek önemli olanıydıki biz bunu yaptık,katılımın daha da çoğalması, bu işe daha ciddi ve daha duyarlı yeni yiğidolarında aramıza katılmalarıyla 2.toplantıda daha somut neticeler elde edeceğimiz kesindir.
Saygılar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:25.