![]() |
Ismail Kartal bence Sivas "a büyük hizmetler etmistir.Birkac kez röportajlarini seyretme firsati buldum ve mütavazligindan hic bir zaman taviz vermiyor.Demeclerinde herzaman temkinli davraniyor.Inaniyorumki Sivas"imiza ilerde de cok faydali olacatir.Basarilar Hocam..
|
[b] [color=red] [size=6]Fazla karamsar olmayalim önümüzde 8 Hafta daha var kritik mac olarak Elazig ve Manisa Karsilasmalarini görüyorum.
artik verilecek kredimiz kalmadigini ISMAIL KARTAL cok Iyi biliyor !! moralimiz bozmayalim vede son macimiz SIVASSPOR / Karagümrük Macinda SAMPIYON lugumuzu KUTLAYACAGIMIZA inaniyorum [/color][/size] BU CEKIRDEKCILER NEREYE BAKIYOOOO !!! MACA KONSANTRE OLAN VARMI? [img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_G%F6r%FCnt061.jpg[/img][/b] [img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_G%F6r%FCnt053.jpg[/img] |
[color=darkred][i][b]çağlayan abi haklısın bun karamsar havayı atmalıyız.zaten bende hiç olmadı....lig sonunda ipi göğüsleyeceğiz[/b][/i][/color]
|
[color=red][/color][size=7][/size] BİZİM HOCAMIZ ÇOK DEĞERLİ BİR HOCA O TAM BİR KARTAL
|
[b][i][color=red] [size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. [/color][/size][/i][/b]
|
[quote=CAGLAYAN][b][i][color=red] [size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. [/color][/size][/i][/b][/quote]
ÇAGLAYAN ABİYE KATILIYOR EK OLARAK SİVAS KARTALI HOCAMIZA SÜPERLİGDE YAPACAKLARIMIZ İÇİN HAZIRLIGA BASLAMASINI ONU KOLAY KOLAY BIRAKMAYACAGIMIZI SÖYLEMEK İSTİYORUM :!: :!: |
[quote=CAGLAYAN][b][i][color=red] [size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. [/color][/size][/i][/b][/quote]
[color=darkred][i][b]böle düşünmeyen gelmesin buraya zaten[/b][/i][/color] |
[quote=CAGLAYAN][b][i][color=red] [size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. [/color][/size][/i][/b][/quote] 8) 8)
|
İsmail Kartal hoca bence 2. Lig'in çok çok üstünde bir teknik adam. İşin ilmini çok iyi biliyor. Zaten öyle olmasa geçen sene F.Bahçe'de onu barındırmazlardı. Geçen seneki başarılarını bilmeyen yok sanırım.
Bu sene de bu başarılarına, Sivasspor'u şampiyon yaparak en büyüğünü ekleyecek. Yalnız biz taraftarları daha fazla strese sokmadan şu işi bir kopartsa, bizde bir rahatlasak. Bunun yolu da kesinlikle Elazığspor'u yenmekten geçiyor. Bu hafta liderliği Vestel'e bırakmazsak ömr-ü billah kimse bizden bir daha alamaz.. Haydi hocam, haydi arkadaşlar yenin bu hafta Gakkoşlar'ı.... |
[b][i][color=red] [size=7] IMPARATOR Ismail KARTAL la Gurur Duyuyoruz [/color] [/size][/i][/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:28. |