SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   FENERBAHÇE GRUPTAN ÇIKABİLECEKMİ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4776)

agca58 22.10.2005 15:55

[QUOTE=Siir_Misali]İNŞALLAH ÇIKAR ..BEN YABANCIYLA HANGİ TÜRK TAKIMI MAÇ YAPARSA YAPSIN KALBİM TÜRK TAKIMIYLADIR..[/QUOTE]
kusura bakmada fb de bi yabancı takım sayılırççhangi maçlarında 1 tane türk futbolcu gol atıyor..herpsi yabancı takımın %51 i yabancı bu demek oluyorki fenerde bi yabancı takım sayılır. açıkcası ben feneri avrupa maçlarında kesinlikle tutmuyorum..inşallah elenir ..zaten durumda onu gösteriyor..bi PSV maçıyla göklere çıkardılar ama şalke deplasmanda dağıttı tüm dünya gördü ..

GuNaY 22.10.2005 15:58

[QUOTE=agca58]kusura bakmada fb de bi yabancı takım sayılırççhangi maçlarında 1 tane türk futbolcu gol atıyor..herpsi yabancı takımın %51 i yabancı bu demek oluyorki fenerde bi yabancı takım sayılır. açıkcası ben feneri avrupa maçlarında kesinlikle tutmuyorum..inşallah elenir ..zaten durumda onu gösteriyor..bi PSV maçıyla göklere çıkardılar ama şalke deplasmanda dağıttı tüm dünya gördü ..[/QUOTE]
[B]ilginç bir yaklaşım, bizimde yabancı oyuncumuz var bizimde teknik direktörümüz yabancı bizde mi yabancı patentli olduk???
keşke milli çıkarlar olduğunda küçük hesapları bıraksak!!![/B]

GeCeVeMaVi58pRf 22.10.2005 16:30

[b]bence artık fenerbahcenin 3.lük sansı bile kalmadı malesef [/b]

capkin sivasli 22.10.2005 16:33

turk futbol icin iyi olur 2 tur diyorum ben

süper sivas 22.10.2005 16:41

cıkarsa çok iyi olur ülke puanımız sükselir ama böyle oynarsa biraz zor
temennimiz 2tur

_iZmİrLi_yİGiDo 22.10.2005 17:01

[FONT="Fixedsys"]İNŞALLAH ÇIKACAK... KİM NE DERSE DESİN HERŞEYDEN ÖNCE TÜRK ÜM.... FB ÇIKACAK.....[/FONT] ;) ;)

5841 22.10.2005 17:19

FENERBAHCEYI HAYATTA SEVMEM . FAKAT TABIKI TURK VATANDAŞI OLARAK BENDE İSTERIM AVRUPADA BIR ŞEYLER YAPSINLAR EN AZINDAN PUANLARA IHTIYACIMIZ VAR.
BAŞARILAR DILERIM.YOLUN ACIK OLSUN..

zubiceman28 30.10.2005 06:59

Fenerbahcenin grubu cok karisik herkes milan garanti diyor ama milan 3 macta sadece kendi sahasinda feneri yenebildi Psv milani mutlaka yenmek icin cikacak maca ama Shalke macini deplasmanda fenerbahce alirsa cok buyuk avantaj saglar bu grupta fenerbahce 1.de olabilir 4.de

sinan-58 30.10.2005 08:28

[QUOTE=erdalguler][B][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"]Kim ne derse desin Fener bu güzel oyununa devam ederse turu geçer. Ayrıca bu nasıl Türklük yok bizim ülke puanına ihtiyacımız yok ne bilim bunun gibi yanlış fikirler benim fikir anlayışıma uymuyor. Biz Türksek oda bizim için avrupadaysa gidipte elin rumunu,almanını,ingilizinimi destekleyelim burası bizim ülkemiz. Galatasaray uefa kupasını aldığında meydanlara kim olursa olsun inmedimi. Ayrıca avrupada türk takımlarını desteklemeyenler türk değil bence. Herkes şunu bilksinki avrupada alınan her puanın bize faydası var. Avrupadaki tüm takımlarımız başarılı olur inşallah... Saygılar.[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]

imza imza + kaşe +muhur bende aynı duşuncedeyim fenerbahçe bu gruptan diğerlerinin inadına 1. olarak çıkacak
1.FENERBAHÇE
2.SHALKE 04
3. AÇ MİLAN
4.PSV

dj_sado_88 30.10.2005 08:39

abiler inş. çıkar nede olsa bi TÜRK takımı

-------------------CENNET-ANALARIN-AYAKLARI-ALTINDADIR---------------
------------------MAÇ-İZLEMEYE-GELİN-KÜFÜR-ETMEYE-DEGİL-------------

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:41.