![]() |
MAÇ İÇİN OLİMPİYAT HARİÇ HER YER İYİ OLUR BUNA EMİNİM,DİLERİM İSTANBUL BU MAÇTA TRÜBÜNLERİ BOS BIRAKMAZ,TABİ HAVADA ÖNEMLİ ETKEN OLACAK.
MAÇA GELİNCE G.ANTEPİN EVİNDE KAYBETME HUYU BU HAFTADA DEVAM EDİNCE BİZİM MAÇA ARTIK DAHADA HIRSLI OLACAKLAR. SKOR TAHMİNİM SİVASIMIZ:1 G.ANTEP:0 |
SİVASSPOR : 2
GAZİANTEPSPOR: 0 yada SİVASSPOR : 1 GAZİANTEPSPOR: 0 alırız maçı |
SİVASSPOR:2
GAZİANTEP:1 |
sivasspor -gazi antepspor karşılaşması beşiktaş inönü stadyumunda oynanacak .sivaslı olsun olmasın büyün beşiktaş taraftarına duyurulur.
çarşılı arkadaşlara selam |
Kral-@-Çarşı
[QUOTE=habercim]sivasspor -gazi antepspor karşılaşması beşiktaş inönü stadyumunda oynanacak .sivaslı olsun olmasın büyün beşiktaş taraftarına duyurulur.
çarşılı arkadaşlara selam[/QUOTE] [COLOR="Red"]Kardeş zaten senin söylemene gerek yok.. Biz herseyin bilincindeyin,ve kimi destekliyeceğin kimi yuhluyacagız biz biliyoz sen kafanı takmaa... İNÖNÜDE SİVASSPOR DESTEKLENCEK.... SİVASTA BİZE GÖSTERİLEN MİSAFİRPERVERLİĞİNİZ KARŞILIKSIZ KALMIYACAK....[/COLOR] |
bu macı alacağız
sivasım 2
gantep :0 |
alalım şu macı demi artıkın hep beraberlikle olmuyor
sivas spor :2 gaziantep :1 |
ist yiğidolar inşallah maça gider 60.000 taraftar önünde 2-0 alırız kuşadasından sevgilerle
|
arkadaşlar bu hava şartlarında hiç bir takım kendi sahasında maçı oynatmayı istemez saha zemin bozulmasından dolayı kabul görmeyebilir bence istanbulda olmasın olimpiyatta olursa yandık kimse gelmez yazık olur zamanında cinconlar 300 kişiyle maç oynuyordu o stadda
|
iNÖNÜDE OLMASINA ÇOK SEVİNDİM ZANNEDİYORUM MAÇ PAZAR GÜNÜ 14:00'DE BEN ORDA OLACAĞIM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:26. |