![]() |
[QUOTE=arifcoskun]Arkadaşlar baklava konusunda bayağı şikayet ve istekler var,şu baklava işini halledin gari:D Kim söz verdi hani baklavalar? :D :D[/QUOTE]
WALLA YA BAKLAWA WAR DİYE O KADAR MÜCADELE ETTİK AMA BAKLAWAYI GÖREMEDİK BAKLAWA OLMADIGINI BİLSEYDİM OYNAMAZDIM WALLAA NEYSE Bİ DAHAKİ MAÇTA BAKLAWALARIDA YANINIZDA GETİRİN BİZ YENİLİRSEK GERİ ALIRSINIZ BAKLAWAYI :=))) SAYGILAR YASAK RAPÇİ ----------------------------------------------------------------------KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGALSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM BENİM İÇİN HAVADA ORTA PARMAKLAR GÖREN ADAM SANAR HEPSİ ...............!!!!!!!!!!!! |
[B]vay babam vay.. :D güzel maçtı ama direkleri geçemedik.. zaten asıl olan tanışmnaktı gerçekten ortam güzeldi.. inşallah g.antep maçından sonra da bu organizeler devam eder... avrupayı ve anadoluyu tebrik ediyorum..
[COLOR="Red"]ANADOLU - AVRUPA ELELE SİVASSPOR ZİRVEYE[/COLOR][/B] |
[B][I]ANADOLU TAKIMINDAKI KARDESLERIMIZIN CENTIRMENLIGI YETER INSALLAH AVRUPA TARAFINA GECINCE BIZ ISMARLARIZ BAKLAVAYI BEN TATLI SEVMEM AMA OLSUN :D [/I][/B]
|
SİNAN SEN ALIRSIN TATLIYI ÇİÇEGİ BEN AYARLARIM ARAKLARIZ ARTIK Bİ ÇİÇEKÇİDEN :=)))
BULAMAZSAM KEREME SÖYLERİM O ÇALAR GETİRİR :d:d:d |
[QUOTE=sivaslıavukat]Yok Mustafa gardaşım yok.Bu çocuklar baklava baklava diye kandırdılar bizi bir gittik ki çikolataları koymuşlar ortaya , neymiş kuş gribiymiş.
O kadar da gittim maç saatine kadar tezahurat yaptım cefakar taraftar olarak anadolu takımını da destekledim :) ama olmadı işte olmayınca olmuyor.[/QUOTE] [B]ALPER GARDAŞ; VERMEZLERSE VERMESİNLER, BİZ DE SENİNLE, ÖBÜR MAÇA GELİRKEN 2,5 KİLO ALAHK... HEÇ KİMSİYE VERMİYEHK... İKİMİZ BARABAR OTURAHK YİYEHKKKKKKKK....HE Mİ...? [/B] :D :D :D :D :D |
[QUOTE=shadow3458]anadolu yakasının kaptanı olarak maça gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.avrupa yaksını kazandıkları maçtan ötürü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. tanıştığım tüm abi ve kardeşlerime sevgilerimi sunuyorum iyiki varsınız....[/QUOTE]
[B]Asıl biz böyle bir organizasyona vesile olduğun, Anadolu yakasının kaptanı olarak gereken ilgiyi gösterdiğinden dolayı sana ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah hepinizden razı olsun...[/B] |
[QUOTE=SONMEZ][B]ALPER GARDAŞ;
VERMEZLERSE VERMESİNLER, BİZ DE SENİNLE, ÖBÜR MAÇA GELİRKEN 2,5 KİLO ALAHK... HEÇ KİMSİYE VERMİYEHK... İKİMİZ BARABAR OTURAHK YİYEHKKKKKKKK....HE Mİ...? [/B] :D :D :D :D :D[/QUOTE] [B]Abi istediğin baklava olsun Ama asıl önemli olan maçtaki muhabbetti... Değil güllüoğlu, antepten gelse baklava fark etmez maçtaki muhabbetin tadını hiçbirşey vermez di valla... Biz işte öyle bir tad aldık maçtan...[/B] |
[QUOTE=SONMEZ][B]ALPER GARDAŞ;
VERMEZLERSE VERMESİNLER, BİZ DE SENİNLE, ÖBÜR MAÇA GELİRKEN 2,5 KİLO ALAHK... HEÇ KİMSİYE VERMİYEHK... İKİMİZ BARABAR OTURAHK YİYEHKKKKKKKK....HE Mİ...? [/B] :D :D :D :D :D[/QUOTE] he vala gardaş hemi de sigarayı da bırakmışım iki haftadır ne yiyom ne yiyom bilemezsin . Allahtan Tevfik gardaşımız 5 şubatta börekçiye yakın bir yer ayarlamış bize :) |
abi durun baklava börek :D bize yakmu yaw
|
DİREKLERARASI TİYOTROSUNU BİLEN VARMIADKADAŞLAR?
YA YAZIK BİZE HEPMİ DİREKLERE ÇARPTINIZ BİRAZDA ŞU YAŞLI ABİNİZİ ÖVÜNDE KOLTUĞUNUN ALTI KABARSIN KÜSERİM BAK [COLOR="Red"][COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]HERŞEY ÇOK GÜZELDİ İNŞALLAH DAHA GÜZEL OLACAK[/FONT][/COLOR][/COLOR]:) [COLOR="Navy"][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN[/FONT][/COLOR][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:12. |