![]() |
AHA BABAN ANİYAAA LOOO ...
FURKAN OBİR ODADA DOLABIN İÇİNE GİRMİŞ... :lol: :lol: :lol: EVET ARKADAŞLAR ŞAKA Bİ TARAFA DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN İSİMLERİNİ YAZMAYA DEVAM EDELİM LÜTFEN... |
[size=7][color=blue][i][b]sen karizma görmemişsin be dostum [/b][/i][/color][/size]
|
ibrahim toraman elbeyli koyuncu köyünden....
|
bence en karizma sıralaması şölee:
1-Cem Yılmaz 2-Abdullatif Şener 3-Ümit ÖZat Aslında Bütün Sivaslılar Doğuştan Karizmatik Soru Biraz Yanlış :D |
alın size liste; mecnun otyakmaz,cem yılmaz,şener şen,aytaç arman,rıza çalımbay,ibrahim toraman,erdal keser,ümit özat,abdüllatif şener,mustafa sarıgül,fatih gökşen,nurettin koçak,vural öger,ismini sayamadığım yüzlerce şahıs yani bütün yiğidolar....
|
Sener Sen ve Ugur Isilak maalesef Sivasli degiller, birisi Adanali, birisi Kochisarli. Ama illaki liste olusturuluyorsa Oguz Yilmaz derim, var mi daha karizmatigi :lol:
|
CEM YILMAZ SİVAS GÜRÜNLÜDÜR
|
EN KARİZMATİK SİVASLI BECE UĞUR IŞILAK TAM BİR SİVASLI NUMER ONE..................
|
[quote]EN KARİZMATİK SİVASLI BECE UĞUR IŞILAK TAM BİR SİVASLI NUMER ONE..................[/quote]
Iki ust mesajda yazmistim. Abartmayin arkadaslar, herkes Sivasli degil.. |
[quote=skywriter][quote]EN KARİZMATİK SİVASLI BECE UĞUR IŞILAK TAM BİR SİVASLI NUMER ONE..................[/quote]
Iki ust mesajda yazmistim. Abartmayin arkadaslar, herkes Sivasli degil..[/quote] Tabiki ben zuhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:39. |