![]() |
[QUOTE=shadow3458]GEREKSİZ TRANSFER BENCE[/QUOTE]
arkadaş ayıp oluyor ama neresi gereksiz transfer diğer kaleciler gitti sanırım oguzu almadan önce sadece petkoviç vardı digerleri gitti 1 kaleciyle nasıl olacak sana soruyorum oguzla birlikte hiç değilse 1.kalecimizde 2.kalecimizde kaliteli olacak....:D :D :D :D :D |
tecrübeli kaliteli bir kaleci ama petkoviç varken yedek kalır ama çok çalışırsa petkov dan kaleyi devralabilir ...
|
--->: Kaleci OGUZ
GEÇEN SENE BİZDE YEDEK KALECİYDİ , ANTEP MAÇINDA İSE BİZİ YAKAN KALECİ OLDU
|
sivasa geldiğini hiç istememiştim ayrıca bizi baliliyi sakatlayarak yıktı başka bir başarısı yoktu sahada
|
-->: Kaleci OGUZ
bence sivada oğuzdan daha ii kaleci var görüldiki g.antep maçında baliliye yaptığı hareket yenilir yutulur cinsten değildi
|
YA INANAMIYORUM YA HERKES SAKATLAMAKTAN BAHSEDIYO ONDAN ONCE O POZISYON PENALTININ BABASI YA
|
ASLINDA ANTEP TAKIMINDA DAHA COK HASAGIC KALEDE GOREV ALIYORDU AMA GECEN HAFTA ANTALYA MACINDA CEZALI DURUMA DUSMUSTU. BU MACTA DA OGUZ OYNADI. SUPER LIGE CIKARKEN KALEMIZI KORUYAN YAVUZ ERAYDIN DA HAFTA ARASINDA GALATASARAY'A KARSI BURSA KALESiNi KORUDU VE SAKATLANDI. Bizden giden kaleciler genelde iyi durumdalar yani.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:35. |