![]() |
tek kelime ile bunlar SERREFSIZ,
tek kisiye saldirmak anca zaten elazig gibi KRO takinan bolgenin insanlarina mahsus birsey, onun icin yaptiklari sadiri ile ne kadar Top olduklarini ISPAT ETMISDIRLER... vesselam |
Arkadaşlar bütün elazığlıları bir tutmayın.onlar kendini bilmez insanlar.
|
Vay Serefsizler Vay :twisted:
|
Abiler size Elazığ taraftarlarının efendi(!!!!!!!!!???) kişiliklerinden maç öncesi bahsetmiştim, sağolsunlar beni yanıltmamışlar :evil:
Neyse arkadaşlar, yendik ya, size ona bakın, kötülükleri yine kendilerini bozar.... Hani Elazığ'ı yenmekte bayağı güzel........ Not: 4+2 yıl boyunca Malatya'da yaşamış biri olarak, Malatya da yaşadığınız rahatlık şaşırtmadı beni. Zaten Eski adı Boztepe, şimdi ki Yeşiltepe neredeyse tamamen Sivaslı(Kahir Ekserisi Kangallı olup). Orda olup da maça gidenlere moral olmuştur......... Hade bakalım hep destek tam destek sonuna dek.... |
[b][color=darkred]Sivassporlulara saldıranlardan hesap sorulacak,
Süperlige çıkılacak, Bizi engelliyen olursa, Avcunu yalayacak.[/color][/b] :) :) :) :) :) :D |
SEREFSİZLER!!! :evil: :evil: :evil:
|
[quote=falcon58]YAPILAN BU SALDIRIYI TÜM SİVASLILAR ADINA KINIYORUM.TÜM SİVASLILARI BİRLİK BERABERLİĞE DAVET EDİYORUM SİVASSPOR İÇİN!
ŞAMPİYON SİVASSPOR.***[/quote] |
onlara bu yakışır..
|
[color=red][size=6]Arkadaslar Tepkilerimizi yazalim Suskun durmayalim.[/size][/color]
|
[color=darkred][i][b]ONLARIN ALAYININ .... NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ONLAR ANLADI.[/b][/i][/color]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:30. |